Tutkimus, joka muuttaa kaiken !

Tavalliseksi puoluetoverille koplatuksi nollatutkimukseksi tarkoitettu tutkimus pääsi karkaamaan käsistä. Tämä kolmen vuoden apurahalla ja suurilla tutkimusteknisillä varusteilla järjettömäksi kasvatettu tutkimus tuotti tuloksen, jota kukaan ei ole tähän mennessä pystynyt kumoamaan.

Tutkimusryhmän johtaja Wille T. Urhatieto loistaa ylpeydestä tutkimusrahoituksen koplanneen poliitikkoystävänsä Alex K .Averillekans:in vierellä kymmenpäisen tutkimusryhmän edessä. Tutkimuksen julkistamistilaisuuteen kesken vaalikampanjansa kuokkimaan tullut Alex haluaa myös pitää väkisin puheen tutkimuksen tiimoilta tutkimusjohtaja W. T. Urhatiedon lisäksi ja ehdottomasti tätä ennen.

Alex hymyilee ympärilleen positiivista energiaa samalla kun kertoo ottaneensa tietoisen riskin hyvän kaverinsa tutkimusta rahoittaessaan. „Tämä 600.000 Euroa on poikinut uskomattoman tuloksen. Tämän tutkimuksen perusteella tullaan maailman liikakansoitus ongelma poistamaan ja se tuo vähintään kaksi uutta tohtorinhattua Suomeen. Puhumattakaan maailman laajuisesta huomiosta. Nyt jäädään vaan odottelemaan tutkimuksen tulosten käytäntöön panoa ja kaikki on mielettömän fantsua sen jälkeen. Nyt minun pitää mennä. Seuraava paikka odottaa. Kiitos kaikille! Olette kaikki manioita! Suomi uuteen nousuun! Selfie ?“

Päästämme ääneen tutkimuksen johtajan W.T. Urhatiedon.

„Hyvä akateeminen juhlaväki. Tämä tekemämme tutkimus on todella poikinut tuloksia jotka sisältävät pelkoa, mutta myös toivoa. Uskoisin että tällä voi olla maailmaa mullistava vaikutus. Saattaa olla, että se positiivislta puoliltaan tuo maailmaan lisää yhteisöllisyyttä ja lisää aikaa jota ihmiset käyttävät rakaimpiensa kanssa. Toisaalta tämä taas saattaa johtaa lisääntyvään työvoiman tarpeeseen ja pahimmassa tapauksessa tuotannon supistumiseen.

Joka tapauksessa olemme tulleet siihen maailman kattavaan lopputulokseen, että niin sanotun kolmannen maailman ja teollisuusmaiden välillä ei ole lainkaan huomattavia eroja. Oli siis elintaso, sosiaaliturvaverkot tai terveyspalvelut erittäin hyvällä tolalla tai mitättömät se ei tehnyt mitään ero kuolleisuuteen. Tutkimuksemme on aukottomasti todistanut, että jokainen tämän hetkisistä seitsemästä miljardista ihmisestä on 100% varmuudella kohtaava kuoleman.

Nyt toivon hyvät akateemisilta kutsuvierailta, kuin median edustajilta kahta asiaa. Ensiksi toivon tutkimustuloksen harkittua käyttöä, koska sosiaalipoliittinen asiantuntijamme tohtoriprofessori Ruis L. Eipääntynyt on ajanut skenaariot tietokone simultaatiolla ja uskoo, että tiedon kontrolloimaton leviäminen johtaa pahimmillaan massapaniikkiin, pankkipakoon, hamstraukseen ja jopa ryöstöaaltoihin sekä lisääntyvään häiriökäyttäytymiseen.

Toinen mitä toivon on, että siirrymme buffee-illalliselle, koska minulla on nälkä.

Kiitos veronmaksajille.

Yksi vastaus artikkeliiin “Tutkimus, joka muuttaa kaiken !

  1. Terve. Löytyykö vapaakulkijalla vinkkejä hyviin taloutta käsitteleviin lyhytdokkareihin. Mieluummin 20-30 minsaa. Englanti/suomi kielinä käy ja pitäisi olla vapaita näytettäviksi ilman teostoja sun muita. Kiitos ja kovasti aherruksestasi valistuksen saralla.

    Anonymous 73

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s