Henkilöllisyystodistuksella taivaaseen ?

Uskomaton onni kohtasi tänään torikauppiaat ja heidän asiakkaansa Irakin Mossulissa. Juuri saamamme tiedon mukaan itsemurhapommittaja, joka halusi räjäyttää itsensä ilmaan keskellä toria, on keskeyttänyt operaation huomatessaan, että unohti henkilöllisyystodistuksensa kotiin.

Tämä saattaa vääräuskoisesta kuulustaa omituiselta, mutta muslimimarttyyreillle henkilötodistuksella näyttää olevan syvempi tarkoitus. Tätä mysteeriä ja syvempää tarkoitusta avataksemme valjastimme tutkija/asiantuntija-ryhmän, joka yritti selvittää miksi henkilöllisyystodistus on päätynyt marttyyriterrorin keskipisteeseen.

Ensimmäinen vastaus löytyy kiistämättä muslimien kirjojen kirjasta Koraanista. Tässä ohjekirjassa kerrotaan, että marttyyrikuoleman saavuttanut muslimi saa tervetulolahjaksi paratiisisaan 72 neitsyttä. Asiantuntijamme ovat vakuuttuneita, että tämä on yksi pääsyy, että marttyyriksi haluavien miesten määrään ja toisaalta naisten huomattavan pieneen tilastolliseen marttyyriyyten.

Marttyyrille jää kuitenkin todistustaakka marttyyriydestään verrattuna muihin kunnollisiin tavallisiin taivaisiin pääseviin muslimeihn. Tämän selvitti myös riippumattoman asiantuntijatutkimuksemme ja vahvisti, että varmimmin marttyyriksi uskotaan tiettyjen maiden tai järjestöjen henkilöllisystodistukselle varustetut muslimi-veljet.

Länsi-mediaa tutkiva asiantuntija-osasto teki erään erittäin ikävän huomion. Tämä asetti uusia haasteita tutkimukselle, koska jo selvitetty „todistuksellinen sisäänpääsy“ ei ilmeisen selvästi tullut kyseeseen useissa selvästikin marttyyrisissä teoissa ja niiden tekijöiden kohdalla.

Näistä tapauksista esimerkkeinä on mainittava 9-11 jonka yhteydessä löydettiin yhden kiistämättömän marttyyrin henkilöllisyystodistus sadan metrin päästä törmäyksen kohteena olleesta tuplatornista. Todistus oli vahingoittumaton mikä sinänsä oli jo sinänsä ihme, jos ajettelee miehen istuneen pari kilometriä muutamissa sekunneissa liikkuvassa lentokoneessa. Kuitenkin suurin murhe joka asiassa askarruttaa asiantuntija-ryhmää on marttyyrin pettymys, kun Allah ei tunnistakkaan miestä marttyyriksi ja palkinto jää saamatta.

Tuorein esimerki turhasta marttyyriasta tulee Ranskasta, jossa itsemurhaiskussa onneton marttyyri-kokelas jätti henkilötodistuksensa pakoautoon. Nyt viimeisten tietojen mukaan mies kuoli puolustautuessaan poliisia vastaan ja riippumattoman asiantuntija raatimme peitti pelko, ettei kiistämättömästi marttyyrian vaatimukset täyttänyt herra pysty todistamaan olevansa palkkioon oikeutettu. Asiantuntijoidemme tutkimuksien mukaan pelkkä „Allahu Akbar“-huuto ei riitä palkkion lunastukseen, vaikkakin helpottaa ympäröivää maailmaa tunnustamaan marttyyri-kokelaan.

Lisäksi riippumattoman fundamenttalismitieteiden professorin Sala Liiton mukaan on tutkimuksissa ilmennyt uusi fundamenttaalisesti „Minun-on-tunnistettava-itseni-Allahin-edessä-henkilöllisyystodistuksella“ – teesin muuttava tieto. Tämän tiedon välitti professori Sala Liitolle henkitieteen ja enkeliparannuksen lisensiaatti S. Ilmänlume:en ja Maagikko- ja spiritualistitieteiden meritusprofessori Höl Lyn Pöly:n yhdessä saavuttama yhteys erääseen todistettuun ja Koraanin lupaamalla palkkiolla palkittuun marttyyriin Allahin valtakunnasta. Tämä sisäpiirivuotaja kertoo, että palkintoneitsyet ovat useimmin lihavia, rumia ns. „vanhapiikoina“ kuolleita. Tämän sanoman voi perustella pelkällä logiikalla ja yhteiskuntatieteillä ja pikaisesti katsomalla pariutumismarkkinoilla ympärillensä.

Tämä taivasteitä saatu tieto tukee Ranskan tapahtumien tiimoilta tutkijoiden Kiila Korko ja Kumi Puolipohja kehittämää teoriaa. Tämän teorian kehitys alkoi hetkestä, jossa marttyyrikokelas palasi autoon ja keräsi kaikessa rauhassa kengän kadulta mukaansa, vaikka tiesi olevansa kuvattuna, jopa useammalla „känny-kameralla“. Merkittävää huolellisuutta mieheltä, joka unohti „taivastenpassin“ henkilöllisyystodistuksensa myöhemmin autoon. Kenties mies halusi kengän ehdottomasti mukaan, että voi heittää sillä Allahin taivaallisen neitsytvaraston vartijaa, jos palkinto olisi ala-arvoinen. Tämän arvoituksen uskotaan selviävän, kun taivastietieteiden-ryhmä saa hakkerihyökkäyksen kaatamana taivaslaajakaistayhteyden uudestaan pystyyn, yhteyden ”taivasviheltäjään” (joka haluaa pysyä nimettömän) ja uuden todistusvoimaisen asiantuntijalausunnon asiaan.

Vielä lopuksi yksi asia, jonka MarttyyriLeak´s on selvittänyt. MarttyyriLeak´s on saanut käsiinsä asiakirjoja, joilla todistetaan, että mm. Angela Merkel ja Christine Lagard jopa Haloska  luokitellaan neitsyeksi, koska muslimi-neitsyet alkavat loppua alati kiihtyvän „marttyyri-tulvan“ alla. Tämän tiedon uskotaan helpottavan marttyyrien kansanvaelluksen vaivaamaa taivaidenvaltakuntaa vähentämällä marttyyriksi aikovien nuorten miesten tulvaa, koska esimerkiksi Merkeliä vastaavia neitsyitä löytyy maallisesta maailmastakin, jopa ilma henkilöllisyystodistusta, riittämiin.

Kiitos

Hämis

4 vastausta artikkeliin “Henkilöllisyystodistuksella taivaaseen ?

  1. Aivan selvä false-flag operaatio oli joo.Nyt kansat pelkäämään ja oikeudet pois niin kunnon sota saadaan syttymään…Mainio blogi muuten!Hyvää työtä ja tulisi kaikkien suomalaisten lukea näitä.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s