Saksan poliitikot pidättävät henkeään!

Saksan journalistit joutuivat skandaalin käryyn pitkään Zeit-lehdelle töitä tehneen Udo Ulfkotte:n tultua ulos kirjallaan „Gekaufte journalisten.“ (1) Tämä kirja leväytti avoimeksi Saksan valtamedian raadollisuuden ja yhteydet transatlantisiin lobbausjärjestöihin. Kirja laski kerralla objektiivisuuden verhon ja esitti miten Saksan valtamediasta oli tullut hiljalleen „Naton lehdistökioski“.

Nyt Saksaa ravistelee tieto uudesta skandaalista, joka tällä kertaa koskee poliitikkoja. Varmistettu huhu siitä, että Saksan polliittisen kerman porsastelusta, kiistämättöminen todisteineen on julkaisulistalla, iskee keskelle muutenkin kiehuvaa „EU-ydintä“.

Mitätön uutinen Berliner Kurier:issa 14.elokuuta 2014 kertoo, että Steffen Jacob on kuollut (2). Tämä uutinen „Puff-Prinzen“ (bordelli-prinssin) kuolemasta ei itsessään liikauttanut Saksan poliittisen eliitin elämään, koska mies oli jo aikansa pois kuvioista.

Nyt Kopp Verlag (kustantaja) on ilmoittanut, että Jacob on jättänyt perintönään arkistonsa nimettömänä pysyttelevälle jounalistille ja aineistosta on tulossa kirja. Arkisto ylettyy takaisin historiaan vuodelle 1970, jolloin Jacob alkoi toimimaan eliitin ilojen „hovihankkijana“. Arkisto sisältää kuvamateriaalia, poliitikkojen henkilökohtaisia kiitoskirjeitä ja turvallisuus mielessä kuvattuja filmejä Saksan poliitikkojen tuohuista.

Tätä kirjaa ja sen tuomia paljastuksia odottaa koko Saksan poliittinen moraalinvartijajoukko ja iso lauma saksalaisia, jotka ovat kuunnelleet eliittinsä saarnoja elämänohjeita eduskunnasta.

Kustantajan antamista ennakkotietoista (3) voi lukea, että odotettavissa on suuri puhdistus Saksan „moraalinvartioiden“ joukossa.

Kiitos
Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkit:
1. https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/09/18/ostettuja-trolleja-vai-journalisteja/
2. http://www.berliner-kurier.de/kiez-stadt/steffen-jacob-der-leise-tod-des-puff-prinzen-vom-stutti,7169128,28124090.html
3. http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/das-doppelleben-unserer-polit-elite.html

Mainokset

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s