Merkelin ja Schäublen pak(k)osuunnitelma.

Otsikon kaksikko on kiistämättä Euroopan voimakaksikko joka määrää marssinopeuden ja suunnan. Kreikan ennenaikaiset vaalit ovat uhka voimakaksikolle ja heidän vallalleen, joten nämä kaksi ovat valmiita tekemään mitä vaan säilyttääkseen voimatasapainon Euroopassa. DWN (1) kertoo, että voimakaksikko haluaa sotkeutua Kreikan vaalikampanjaan tukemalla Samaraksen ND-puoluetta. Vaaliaseeksi asetetaan lupaus leikata Kreikan velkoja, jos kreikkalaiset äänestävät Samaraksen jatkoon.

Tämä lupaus on mieletön, koska sen lunastaa kaikki muut eurooppalaiset veronmaksajat ja heillä ei ole äänioikeutta tässä asiassa. Saksassa on noussut mainiosti ajoitettuna kiista maahanmuuttajien vastustamisesta „savuverhoksi“ tälle uudelle kriisille (2). Samaa kaavaa näyttää puskevan myös Suomessa, kun Jussi H-A on täräyttänyt keskustelun käyntiin Perussuomalaisten sisällä.

Kreikan uutta kriisiä käytetään häikäilemättä hyväksi liittovaltion seuravaa askelta otettaessa. Samaa suuren massan hypnotisointia tai hiljaiseksi hyssyttelyä, jota käytettiin Liettuan liittyessä Euroon ja sen varjolla suoritettua EKP-komennon muuttanutta „tuolijärjestelyä“ jolla niin Suomi, kuin Saksa istuu kaksi kuukautta vuodessa kuulo-oppilaana EKP-kokouksissa. Tähän yhteyteen on syytä muistuttaa „Euroopan vaarallisimman“ miehen omilla sanoilla miksi EU ryntää kriisistä kriisiin.

Koko voimakaksikon ja EKP:n järjestämä teatteri tähtää estämään SIRIZA:n vaalivoittoa. Voittoa varmistamaan on käynnistetty asiantuntijoiden „pelottelukoneisto“, joka kertoo kreikkalaisille mistä jäävät paitsi Euro-eron kohdatessa. (3) Köyhyys, heinäsirkat ja katovuodet kohtaavat Kreikan ja vievät kaiken toivon. Nämä „kolme unionin viisasta“ ovat unohtaneet, että kreikkalaiset taistelee näitä uhkakuvia ja useita muitakin vastaan jo kuudetta vuotta ilman suurta apua Euro-miekoilta. Lisäksi voimakaksikko lisää taisteluun kaksijakoisuutta ilmoittaen kautta kulmien olevansa valmis Kreikan eroon Eurosta. Tämän kaiken tulisi luoda painetta kreikkalaiseen äänestäjään ja vaikuttaa äänestyspäätökseen.

Joka tapauksessa myös oppositiojohtaja ja vaalien gallubjohtaja SIRIZA:n Tsipras tietää sen tosiasian, ettei Kreikkaa pelasteta konkurssilta ilman EKP:n tukiostoja. Näillä tukiostoilla on myös kaikkeen vaikuttava ulottovuus joka vie taas askeleen kohti EKP:n valtaa yli kansallisten budjettien (4). Tsipras on tämän tosiasian myös myöntänyt lauantaina pitämässään puheessa puolueelleen. Merkelin ja Schublen voimakaksikko on suunnitellut tilanteen kärjistymistä ja siitä saatavaa hyötyä EU-vallan tiivistämiselle koko vuodenvaihteen ajan, koska Kreikan lisäksi EUta uhkaa Venäjä pakotteiden aiheuttamat pankkien vakavarausongelmat (5).

Tätä koko soppaa myydessään saksalaisille Merkel voi vedota eurooppalaisen tuomioistuimen tekemään päätökseen (6), jossa vakuutetaan, ettei EKP osto-ohjelma ole lakien vastainen. Tämä päätös itsessään on mielenkiintoinen, koska päättävän oikeusistuimen itsearvoinen tehtävä on edistää unionin integraatiota. Voiko päätöstä siis pitää millään tasolla objektiivisenä, kuten oikeudelta voisi odottaa ?

Toisaalta EKP on jo luvannut Kreikalle pitää Kreikan pankit pinnalla valuuttapaon sattuessa. Tällä hetkellä kreikkalaiset ovat jo nostaeet yli 2,5 miljardia patjan alle pahimman varalle. (7) Tätä kehitystä rauhoittaakseen on Kreikan hallitus luvannut taata talletukset valtion kautta (8). Tämä lupaus ei ole säästäjiä vakuuttanut, kun Kyproksen tapahtumat ovat vielä tuoreina mielessä. Lisäksi kreikkalaisten luotto tämän hetken politiikkoihin on mitätön ja konkurssikypsän valtion lupaukset ovat yhtätyhjän kanssa.

Kaikkiaan on todettava, että kansallinen sisäpolitiikka on kuollut ja EU ottaa osaa jokaiseen vaalikampanjaan EU-veronmaksajien rahoilla tehdyin lupauksin, jotta unelmaliitto ei kaatuisi tosiasioihin ja demokratiaan……..

Ja me kaikki maksamme yhteisvastuullisesti tämän itseitseään syöttävän hirviön kulloisiakin vaalitaisteluja valta-alueensa reunoilla.

Kiitos
Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkit:

1. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/01/04/euro-zone-auf-der-kippe-merkel-und-schaeuble-bereiten-notfall-plan-vor/
2. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/12/31/merkel-ruft-deutsche-auf-nicht-zu-pegida-demos-zu-gehen/
3. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/12/30/oekonom-huether-griechenland-droht-gewaltige-verarmung-bei-euro-austritt/
4. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/12/28/appell-an-angela-merkel-stoppen-sie-mario-draghi-jetzt/
5. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/01/01/wegen-russland-krise-ezb-bereitet-steuerzahler-auf-neue-banken-rettung-vor/
6. http://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?text=&docid=150354&pageIndex=0&doclang=de&mode=lst&dir=&occ=first&part=1&cid=479177
7. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/12/31/kapitalflucht-griechen-holen-25-milliarden-euro-von-der-bank/
8. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/12/29/griechenland-regierung-garantiert-die-sicherheit-der-spareinlagen/
9. http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/eurokrise/schuldenkrise-das-griechische-paradox-13351454.html

Yksi vastaus artikkeliiin “Merkelin ja Schäublen pak(k)osuunnitelma.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s