Suunnitelmaa B ei ole olemassa!

Euroopan keskuspankin johtaja Draghi haluaa pitää Kreikan Eurossa huolimatta tulevien vaalien voittajasta. Tämän mies on kertout kahdessa erillisessä haastattelussa. Mies kertoi myös haluavansa yhtenäistään Euro-alueen finassipolitiikan mahdollisimman pikaisesti. Tämä kaikki tarkoittaa tulonsiirtounionia, jossa rikkaiden maiden on tingittävä hyvinvoinnistaan heikompien puolesta.

„Il Sole 24 Ore“ lehdelle Draghi kertoi että EKP on valmis ostamaan Kreikan velkakirjoja pitääkseen maan Eurossa. „Handelsblatt“ lehdelle Draghi vakuuttaa, ettei ole olemassa suunnitelmaa B ja Euro-alueen hajoaminen olisi katastrofi kaikille Euro-maille. Samalla linjalla on myös IMF-johtajatar Lagarde, joka perään kuuluttaa myös lisävelkaa ja rennompaa asennetta finanssipolitiikkaan.(1)

Draghi näkee siis Euron pelastamiseen vain yhden mahdollisuuden, joka on fiskaaliunioni, jossa koko Euro-alueen finanssipolitiikkaa johtaa EKP. Draghi kutsuu tätä surkuhupaisasti„yhdessä johtamiseksi“. Surkuhupaisaa siitä tekee tieto muutoksista EKP-johtokunnassa, jossa paikat eivät enää riitä Euro-maiden edustajille. Tämä uusi „kierrätyssysteemi“ (2) takaa päätösten tekemisen, joita jotkut jäsenmaat, kuten Saksa, eivät kannattaisi. Äänestysoikeudettomana tulee niin Saksa kuin Suomikin tarkkailemaan, kun muut jäsenmaat muokkaavat Euro-aluetta toisten verorahoilla mieleisekseen pystymättä vaikuttamaan päätösiin itse mitenkään. Tämä on EU-demokratiaa parhaimmillaan.

Saksan ajattelijat (3) ovat jo heränneet huutamaan apua Angela Merkeliltä. Sanoma on yksinkertainen. „Pysäyttäkää Draghi. Angela käytä veto-oikeuttasi!“ NRW-pankin hallituksen puheenjohtaja Bernd Lüthje on huolissaan saksalaisten veronmaksajien rahoista, eikä syyttä. Tämän huolen on esittänyt IFO-intituutin johtaja Hans-Werner Sinn jo aikoja sitten.

https://www.youtube.com/watch?v=TFWEf81qlhU       Tekstit asetuksista.

Kaikkien sisäsiittoisien ongelmien lisäksi on EUlla ja EKPllä ulkoisiakin ongelmia. Nämäkin ongelmat on omalla tavallaan itseaiheutettuja EU-komission myötäillessä USA-pakotelinjaa (5) Venäjä suuntaan. EKP joutuu pelastamaan Euroopan pankkeja jotka ovat saaneet kipeää taseisiinsa pakoitteiden myötä. Näistä luvuista oli tietoa jo viime vuoden puolella (4), mutta tilanne on entisestään huonontunut, kun Ukraina-investointien lisäksi taseisiin alkaa sataa miinusia Venäjä-investoinneista.

Olen sanaton ja lopetan tämän masentavan kertomuksen EU-veronmaksajien tulevaisuuden pulveroinnista tähän jotta kerta-annos ei kasva liian suureksi…..

Kiitos
Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkit:

1. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/01/02/draghi-will-griechenland-in-der-euro-zone-halten/
2. https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/12/30/taas-askel-kohti-liittovaltiota/
3. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/12/28/appell-an-angela-merkel-stoppen-sie-mario-draghi-jetzt/
4. https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/08/23/ukraina-mustanmeren-kreikka/
5. http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/01/01/wegen-russland-krise-ezb-bereitet-steuerzahler-auf-neue-banken-rettung-vor/

Yksi vastaus artikkeliiin “Suunnitelmaa B ei ole olemassa!

  1. Tämä on tietysti tuttu lausunto tämä B-suunnitelman puute. A-suunnitelmana näyttäisi olevan systemaattinen alasajo ja tuho. Se on kyllä niin hyvä suunnitelma, että en itsekään keksi mitään syytä vaihtoehtoisiin suunnitelmiin.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s