2015 uuden vuoden varjopuhe.

Taas kerran on vuosi vaihtunut ja uusi edessä. Suomen 100 vuotiaan taipaleen vuosipäivä häämöttää. Itsenäisyyden juhlapäiväksi sitä ei tällä hetkellä voi nimittää, koska „näkymättömät kädet“ johtaa maatamme.

Ne viittovat maatamme kohti veronkorotuksia, leikkauksia ja rakennemuutoksia.

Nämä samaiset kädet allekirjoittavat puolestamme TTIP, Ceta ja Tisa-sopimukset. Sysäävät Suomen keskuspankin johtajan EKP-johtokunnasta vuonna 2015 kahdeksi kuukaudeksi „seinäruusuksi“, jolla ei ole äänioikeutta tehtäviin päätöksiin.

Tämä on EU-Suomen demokratian taso vuonna 2015.

Vuonna 2015 pidetään myös vaalit, joissa kaikki wanhat puolueet myy torikahviloissaan samaa vaaleanpunaista marjapuuroa koristeltuna mukavilla lupauksilla.

Valitettavasti puuroa myydään sisäfilepihvin hinnalla.

Ja vaalien jälkeisenä maanantaina „näkymätön käsi“ puhaltaa koristeet pois ja jäljele jää vain puuro.

Tätä kutsutaan demokratiaksi.

Suomi on „näkymättömän käden“ ohjaamien puolueiden panttivanki. Nämä „sopivien“ edustajien suodattamiseen erikoistuneet laitokset ovat ajaneet omia asioitaan vähintään 90-luvulta lähtien.

Samalla niiden jäsenet ovat levittäytyneet läpi yhteiskuntasysteemimme ja ovat syyllisiä Suomen demokratian tilaan tällä hetkellä.

Suomessa on keväällä eduskuntavaalit!

Viime eduskuntavaaleissa (2011) äänesti 2.939.571 kansalaista, kun äänioikeutettuja oli 4.210.748 kappaletta.

Tämä tarkoittaa, että Suomessa oli jo tuolloin 1.271.177 politiikkaan pettynyttä tai muuten siitä vähät välittävää.

Kuinka monta uutta pettynyttä nykyinen hallitus ja lässähtänyt protestijoukkue on saanut joukon jatkoksi jää nähtäväksi.

Nyt on aika herätä ja toimia. Ei oman käden oikeudella, vaikka „näkymätön käsi“ on ottanut oman oikeutensa vaan parlamenttaarisesti joukkovoimalla.

Suomen perustuslaki kertoo että valta Suomessa kuuluu kansalle. Samassa toisessa pykälässä määritellään kansalaisille oikeus osallistua yhteiskunnan kehittämiseen kansanvallan kautta.

On tullut aika äänestää eduskuntaan riippumattomia puoluekurin ulkopuolelle asettuvia tavallisia ihmisiä.

Nämä puolue-edustajat korvaavat Kansan Edustajat tulevat ohjaamaan Suomen takaisin demokratiaan sanan varsinaisessa merkityksessä ja kenties Suomi-neito voi juhlia 100 vuotissyntymäpäiviään ylpeänä itsenäisyydestään.

Lopuksi toivotan terveyttä, rauhaa ja hyvinvointia Suomen kansalle ja nostan maljan itsenäiselle Suomi-neidolle.
Kiitos
Hämis

Puhe Hämis tuubissa: https://www.youtube.com/watch?v=WJup-3cJs7s&feature=youtu.be

Syventävät linkit:
https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/12/15/demokratia-2-0/
https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/12/30/taas-askel-kohti-liittovaltiota/
https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/11/25/mita-tiedat-tisa-sopimuksesta/
https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/11/04/ttip-sopimus-tappaa-lopunkin-demokratian-eusta/
https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/11/15/ttip-tappaa-583-000-tyopaikkaa/
https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/11/23/kaksi-mielipidetta-ttip-sopimuksesta/
https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/11/23/merkel-ttip-sopparin-kanssa-on-kiire/

Yksi vastaus artikkeliiin “2015 uuden vuoden varjopuhe.

 1. Seuraavassa on pari katkelmaa artikkelista ”Vapunpäivän ja eurokommunismin salatut taustat”,
  http://totuusbloki.wordpress.com/2014/05/28/vapunpaivan-ja-eurokommunismin-salatut-taustat/

  ”Jos Babylonian Talmudin juutalaisuus jätti jälkensä kommunismiin, niin samoin on laita myös nykyisen EUROKOMMUNISMIN kohdalla, jonka alullepanijana on edelleen sama kansainvälinen juutalaisuus, joka mahdollisti kommunismin synnyn ja nousun maailmassa. EUROOPAN UNIONI on väline, joka tuhoaa kansallisvaltioita TUHOAA KANSALLISVALTIOITA KOMMUNISTISEN IDEOLOGIAN MUKAISESTI ryöstämällä niiden itsemääräämisoikeuden ja talouspolitiikan vallan keskittämisen ja byrokratian avulla. Jo nyt kansallinen päätöksenteko on siirtynyt suuressa määrin EU:n korruptoituneelle keskushallinnolle lobbareita vilisevään parlamenttiin, jonka tekemisistä tavallisilla kansalaisilla ei ole juurikaan mitään tietoa. Siinä missä Neuvostoliitto laitettiin äkillisesti pystyyn väkivaltaa hyväksi käyttäen, niin Euroopan Unionia puolestaan toteutetaan Marxilaisen Frankfurtin Koulukunnan mukaisella ”hitaalla marssilla”, jossa muutokset kohti kommunismia tehdään NIIN HITAASTI JA HUOMAAMATTOMASTI, että tavalliset ihmiset eivät edes ymmärrä ja huomaa yhteiskunnan kehityksen todellista luonnetta, vaan pitävät sitä ikään kuin luonnollisena kehityksenä, joka on seurausta ympäristön ja yhteiskunnan muutoksesta.”

  Seuraavaa katkelmaa lukiessa on syytä muistaa lähestyvät eduskuntavaalit ja erityisesti J.Kataisen ja A.Stubbin puoluetausta:

  ”Suomessa EUROKOMMUNISMIA EDISTÄVÄT käytännössä KAIKKI VALTAPUOLUEET, mutta ERITYISESTI tässä on kunnostautunut KANSALLINEN KOKOOMUS, joka jälleen kerran saavutti vaalivoiton vuoden 2014 eurovaaleissa. KOKOOMUSLAISET ONKIN HUIJATTU JUUTALAISEN AGENDAN EDISTÄJIKSI yhtä totaalisesti, kuin työläiset ja kommunistit aikoinaan huijattiin. Pahimpia harhaluuloja uusliberalismilla aivopestyillä kokoomuslaisilla ovat mm. uskomukset, että EU parantaa kansainvälisen kaupan ja Suomen yrittäjien menestymisen mahdollisuuksia. EU:n vaikutukset ovat kuitenkin juuri täysin päinvastaiset, sillä lisääntyvä sosialismi, verotus, direktiivit ja byrokratia syövät pienten- ja keskisuurten yritysten kilpailukykyä. EU varmistaa sen, että valtioilla ei ole omaa rahapolitiikkaa, jolloin kaikkien valtioiden rahajärjestelmä perustuu kansainvälisen juutalaisen yksityisen pankkitoiminnan VELKAPONZIHUIJAUKSELLA tapahtuvaan rahan luontiin, mikä johtaa jatkuvaan velkaantumiseen ja sitä kautta verojen kiristämiseen ja yksityisen omistamisen alasajamiseen, eli siis kommunistisen ideologian mukaiseen yhteiskuntaan. Loppujen lopuksi Euroopan Unionin päätöksenteosta pääsevät parhaiten hyötymään ne, joilla on tarpeeksi varallisuutta kamppanjoida omia asiamiehiään parlamenttiin sekä myös maksaa siellä lukemattomien lobbareiden toiminta. On sanomattakin selvää, että pienet- ja keskisuuret yritykset eivät tähän resursseiltaan pysty, vaan taloustaantuman kurjistaessa niitä ne joko kuolevat tai päätyvät suurpääoman omistukseen ja suurpääoma erityisesti liikepankkien johdolla on tietenkin täysin juutalaisten käsissä.”

  Suosittelen artikkelin lukemista kokonaisuudessaan.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s