Hieman erillainen joulutarina.

Politiikka, kirkko ja media vieraantuu yhä enemmän ja enemmän tosiasillisesta tehtävästään ja todellisuudesta. Politiikka on korvannut sanan „Neuvotellaan“, kirkko sanan „rukoillaan“ ja media sanan „valistetaan“ sanalla „pelotellaan“.

Meitä pelotellaan rasismilla, nationalismilla, oikeistopopulismilla, oikestoradikaalismilla, vasemmistoradikalismilla, islamilla ja sen radikalisoitumisella, liikaakansoituksella, ilmastonmuutoksella ja kaikella muulla joka sopii ajanhenkeen tai tilanteeseen. Kaikki tämä siitä huolimatta onko tai oliko uhkaa koskaan olemassa.

Tämä kaikki ei liene sattumaa, vaan tarkoin suunniteltua hyödyttämään jokaista erikseen ja harvoja yhteensä. Politikot leikkivät piirileikkiä, jossa pelkäävät menettävänsä tuolin, joka poistetaan musiikin loputtua. Samat herrat ja rouvat ovat salattujen kyyneleidensä takana käsittäneet, etteivät omaa enempää valtaa maidensa asioihin, kuin parlamenttiensa siivoojat. Tästä syystä heidän ainut tehtävä on täyttää alamaisensa pelolla, joka varmistaa musiikin jatkumisen.

Nämä eliittiprostituoidut pelkäävät itseajattelevia alamisia ja peloittelevat heidät toistensa kimppuun, jottei kukaan pysähtyisi paikalleen, laskisi pilkkakirvettään tai jättäisi pirua maalamatta seinälleen ja näkisi, että kuningas on riisuttu yhtä alasti, kuin kansansa. Heidän parittajansa ovat saaneet heidät uskomaan, että rauhanomainen rinnakkaiselo on mahdottomuus. Rauhan tilalle ja sen varmistamiseksi on rakennettava siltoja, mutta vain yhteen suuntaan.

Kirkonmiehet pelaavat samaa peliä, koska ovat vaihtaneet uskonsa hopearahoihin tasoittaakseen tietä uudelle jumalalleen. Uusi jumala on valettu kultaan, kuten aikoinaan ja uudet Moosekset ilmestyvät Lipposina, johtamaan kansat taistelemaan keskenään nahkurin orsille. Aseet siunataan Euroilla, Dollareilla ja taivaspaikkalupauksilla. Isän, pojan ja pyhän hengen nimeen isänmaa, kodin ja uskonnon puolesta käy veli veljeä vastaan vallan ja markkinaosuuksien takia.

Journalistit ovat kahlinneet totuuden myllynkiviin ja upottaneet sen valheiden suohon. He vihaavat tiedemiehiä, vapaita bloggaajia ja oikeudenmukaisuutta peräänkuuluttavia mielenosoittajia kuin vain orja voi vapaata miestä vihata. Journalistit tietävät kuka heitä ruokkii tästä Juudaksen työstä ja jatkavat orjan tavoin vaikenemistaan totuudesta. Heidän muusiikkia soittaa sama kamariorkesteri, kuin muidenkin yhteiskunnallisien vaikuttajien simfonioita. Samat kädet poistavat tuoleja väliajalla ja kukaan ei uskalla riskeerata tuoliaan.

Tämän takia haluan varoittaa sinua lukijani. Jos sinäkin seuraat pohjattomaksi luotua vihaa, täyttymätöntä tyhmyyttä tai kasvatat pohjatonta pelkoasi poliitikoiden, median tai kirkon urkujen mukaan, älä anna seireenien johdattaa sinua karille, jossa istuu jo liikaa kohtalotovereita. Tämä seireenien laulu on vain yksi monista heikkouden merkeistä ja johtaa väistämättä harvainvallan kimalteen hiljaiseen varisemiseen.

Pian on joulu ja on syytä tuntea myötätuntoa yhteiskunnan vähäosaisille, kuten graniittilinnansa suojissa valtansa puolesta pelkääville marioneteille, kultaisien kupoleiden alla itselleen pelastusta rukoileville jumalanpilkkaajille ja lasipalatseissaan mielikuvitustarinoita keksiville paskanjauhajille.

Pian ne maatuvat lumen alle, kuin syksyn lehdet ja saapuu puhdas kristallinkirkas ja kaunis talvi rauhallisine jouluineen.

Kiitos menneestä ja hyvää joulua kaikille lukijoilleni
Hämis.

Yksi vastaus artikkeliiin “Hieman erillainen joulutarina.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s