Onko Saksasta esikuvaksi ?

Suomenkin media ylistää Saksan „meneytystarinaa“ EU maana ja Euron jälkeisen ajan suurena voittajana. Minä henkilökohtaisesti luokittelen tämä hehkutuksen joko propagandaksi tai mielettömäksi idiotismiksi.

Saksan ylijäämää kehutaan ja sillä houkutellaan suomalaisia odottamaan hetkeä, jolloin Suomen kilpailukyky saadaan samalle tasolle……HEH…….Ne idiootit jotka edelleenkin odottaa nyökytellen jonossa ovat toivottomiksi luokiteltavia „hyödyllisiä idiootteja“

Saksaa lukuina näillä nyökyttelijöille löytyy alla olevasta videosta, josta käy ilmi, että teille on valehdeltu isolla Aalla. (Suomi-tekstit asetuksista)

Video kertoo että Euro aikana Saksan valtonvelka on tuplautunut! Työttömien määrä lisääntyy vauhdilla ja osa-aikaisten työsuhteiden määrä on räjähtänyt käsiin….. Tuntuuko tutulta ?

Muutama lisäkommentti aiheeseen, jonka pitäisi avata pinttyneimmänkin „kilpailukyvyn jahtaajan“ silmät:

Saksan osavaltioilla ja kunnilla on miljardien investointivaje, jonka näkee tiestön ja muun infran kunnossa selvästi.

Lisäksi:

Saksan liittotasavallan poliisin käytössä on 5401 ajoneuvoa, joista 256 on käyttökelvottomassa tilassa. Näistä „romu-autoista“ 117 on ollut korjaamolla yli kuukauden. Samaisen poliisin käytössä on 52 helikopteria, joista 17 ei lennä, koska niitä ei ole saatu korjattua. Poliisilla on myös 99 erikoisajoneuvoa, joista 32 on korjaamolla odottamassa varoja korjaukseen 11 näistä jo useampia kuukausia. Kaiken huipuksi on kuulunut uutisia, että poliisin toimintaa rajoittaa polttoaineen säännöstelytoimet!
Tästä voisi ilkeämielinen realisti vetää johtopäätöksen, että johtajamme, jotka aina kehuvat Saksaa ja ohjaavat meitä samaan tunneliin Merkelin valtakunnan kanssa ovat säälimättömiä kansan kusettajia ja valehtelevat vain ja ainostaan oman poliittisen olemassaolon tueksi!

Kiitos
Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen
Linkki:
http://www.focus.de/politik/deutschland/jeder-dritte-helikopter-defekt-nicht-im-dienst-viele-polizeifahrzeuge-sind-kaputt_id_4337323.html

4 vastausta artikkeliin “Onko Saksasta esikuvaksi ?

  1. Tukisin mielelläni,mutta eläke on pieni ja melkein satatonnia vielä romahtaneen yrityksen velkaa.
    Saksan tilannetta on hyvä tuoda esille,kun eihän ihmiset kuule sieltä mitään uutisissa. Merkkeli korkeintaan kuvissa.

      1. Suot kai anteeksi, kun edelliseen livahti toistamisen kirjoitusvirhe ? Päätin jättää se paikalleen, vaikka saattaisi aiheuttaa uskonne romahduksen…..

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s