Saksa rientää Jyrkin avuksi.

Saksan kerrotaan lisäävän Jyrkin „kolmensadan elvytyspakettiin“ 89 miljardia. Näin kertoo „Süddeutsche Zeitung“. Jyrkin Suomeenkin ajama mielettömyys „kuitu-internetin“ saaminen joka mökkiin on ensimmäisenä listalla. Tähän koitokseen odotetaan 24 miljardin yksityisiä invetointeja. 13,5 miljardia on listassa esitetty sijoitettavaksi tuulivoimaan ja 10 miljardia moottoriteiden rakentamiseen. Luvuista on nähtävänä, että Saksankin rahoitus on vielä avoin ja herran sijottajan käsissä.

Kaikkiaan 58 projektin lista esitellään tänään (9.12) EU-finanssiministerille. Tämä ohjelmalista on siis ensimmäisiä Jyrkin 315 miljardin listalle, jossa omaa rahaa oli pohjalla 60 miljardia Euroopan investointipankilta. Jyrkin esimies Junckerin tarkoitus on saada tällä ohjelmalla Eurokone lämpimäksi ja kiihdyttää uuteen ennätysaikaan, ennen kuin EUn sisäkauppa-alue sulautuu TTIP- ja TiSA-sopimuksien kautta USAn kanssa yhdeksi suureksi sisäkauppa-alueeksi……..

Junckerin ja hännysmiehen Jyrkin suunnitelmassa on pieni ongelma, koska nämä infra-projektit tulevat jakautumaan yli kymmenen vuoden ajalle. Tästä johtuen on oletettavaa, että myös Kandan ja USAn yritykset tulevat kilpailemaan näistä Euroopan stimuloimiseen tarkoitetuista urakoista.

Saattaa käydä niin, että Euro-neito, Suomi-neidon katsellessa, joutuu tyytymään esileikkien antamaan kuumotukseen ja lopullisen kliimaksi räjähtää auttamaan transatlantisia rakastajiamme!

Lisätietoa mainituista TTIP ja TiSA sopimuksista:

https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/11/15/ttip-tappaa-583-000-tyopaikkaa/

https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/11/23/kaksi-mielipidetta-ttip-sopimuksesta/

https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/11/23/merkel-ttip-sopparin-kanssa-on-kiire/

https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/11/25/mita-tiedat-tisa-sopimuksesta/

Kiitos
Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkki:
http://www.mmnews.de/index.php/politik/29622-bund-beteiligt-sich-mit-89-milliarden-an-eu-investitionsprogramm

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s