Hei „Me tienataan“ !

Tämä kuuluisa lause on totta niille, jotka ovat päässeet lihapatojen ääreen ja näihin kuuluu nykyään myös lauseenesittäjä. EU-lihapadoista ottaa keittäjät parhaat palat ja jos onnistaa saattaa keitoksen maksajallekin riittää jokunen 9 Euron päivä.

Otetaan keittäjistä esimerkiksi Martin Schultz, joka on EU-lihapatojen kestokokki. Mies tienaa 24.000 Euroa kuussa nettona.

Martin on demari Saksasta, joka mielellään puhuu „rikkauksien vääristyneestä jaosta“. Tämä poliittinen jargoni kuuluu osastoon „älä tee niin kuin minä, vaan kuten minä saarnaan“. Miehen jako-osuus rikkauksista on siinä määrin mieletön suhteessa puheisiin, että tavan persaukinen jää ihmettelemään miten herra Schultz kehtaa kiertää Eurooppaa puhumassa tätä apulantaa kansojen niskaan.

Mies saa meppi-palkaa normaalin 8.252 Euroa kuussa. Tästä Martin maksaa 35,12% veroa Saksan liittotasavallalle, joten netoksi muodostuu 5.394 Euroa. Tähän lisäksi tulee veroton kulukorvaus 1.418 Euroa, jolla päästään 6.812 Euron kuukausituloihin. Lisäksi saa herra Schultz 4.299 Euroa toimistokuluihin, tietysti verottomana. Tämän jälkeen on miehen kulut nousseet jo 11.111 Euroon.

Nyt lasketaan vielä asumiskulukorvaus 3.803 Euroa verovapaana kuukaudelle ja tullaan lukuun 14.914 Euroa. Tämä kaiken päälle arvoisa herra „rikkaudenjakaja“ saa päivittäisen „päivärahan“ 304 Euroa. Tämä päiväraha juoksee 365 päivää läpi huolimatta lomista tai pyhäpäivistä. Näin herra Schultz saa kuukausittain 9.120 Euroa ja taaskin verottomana ja tulemme lopputulemaan 24.034 Euroa.

Saksan liittotasavalta, siis veronmaksajat saivat osuutensa 2.858 Euroa näistä rikkauksista.

Tämä on saksalaisen demarin „oikeudenmukaista rikkauksien jakoa“ ála EU!

Meidän Jyrkimme jakaa kurjuutta ympärillensä vedoten säästämiseen samalla „oikeudenmukaisuuden“ – kaavalla!

Kiitos
Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkki:
http://tablet.krone.at/tablet/kmm__1/app__CORE/sendung_id__387/story_id__430100/story.phtml

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s