Saksalaiset verot valuu jenkkeihin.

Saksalaiset veronmaksajat maksavat Amerikan pankeille miljardeja. Tämä perverssi tulonsiirto juontaa Hypo Real Estate (HRE) – pankin konkurssiin ja sen kansallistamiseen. Samaan kuvioon kuuluu myös HRE:n irlantilainen sivukonttori Depfa. Näiden kanssa tekemiensä sopimusten kautta on Goldman Sachs (GS) oikeutettu lainaamaan raunioille perustetulta „roskapankilta“ (FMSW) viisi miljardia Dollaria. Tämä sopimus jatkuu vuodelle 2036 ja veronmaksajien maksettavaksi jää sopimuksen aiheuttamat tappiot.

FMSW selvittää HRE:n velvoitteita, johon kuuluu vuonna 2006 tehty sopimus GS:n kanssa. Tästä sopimuksesta GS maksaa korkoa tällä hetkellä 0,3%, joka on 0,1% yli Libor-koron.

Tätä sopimusta tarkastelleiden asiatuntijoiden laskelmien mukaan GS tulee keräämään voittoa jatkolainauksella 150 miljoonaa vuositasolla. Näiden lainojen takuudeksi on luovutettava arvopapereita, mutta GS saa itse määrittää mitä antaa.

Tämä järjestelmä on kansankielellä sama, jos joku ottaa lainan taloa varten ja määrittää itse talon vakuusarvon. Tämä tulee todennäköisesti johtamaan siihen, että GS tulee käyttämään FMSW-roskapankkia parkkipaikkana ongelmaluotoilleen.

FMSW on yrittänyt neuvotella sopimukseen helpotusta, mutta GS ei anna periksi, koska sopimus on neuvoteltu aikanaan (2006) markkinoiden mukaan ja ei näe syyt muuttaa ehtoja.

Tässä on taas uusi keino, jolla jenkki pankit pumppaavat Euroopan markkinoita omaksi edukseen.
Euroopalla olisi omiakin sosiaalisiongelmia ratkottavaksi, ilman sosiaaliapua USA:han!

Kiitos
Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkki:

http://www.t-online.de/wirtschaft/unternehmen/id_72079762/bad-bank-der-hre-deutsche-steuerzahler-finanzieren-us-bank-goldman-sachs.html

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s