EUn Ukraina-tuki suoraan Venäjälle.

EU maksoi toisen 500 miljoonan summan EU-veronmaksajien rahoja tukea Ukrainalle. Tästä rahasta 400 miljoonaa siirtyi suoraan Venäjälle kattamaan Ukrainan kaasuvelkoja Gazpromille.
Nämä rahat ovat lainaa Ukrainalle, mutta niiden takaisin maksu on yhtä varmaa, kuin Kreikalle annettujen lainojen.(1)

Tällä lainalla Ukrainan uusi „jenkki-valtiovarainministeri“ sai kaasuhanan auki. Näin oli sovittu Venäjän kanssa, joka on varma, että EU ei anna Ukrainen mennä konkurssiin. Tässä pelissä Putin on pyyhkinyt EUlla pöydän mennen tullen.

Tämä konkurssinsiirtämiseksi kutsuttu toiminta on Suomen ja EUn lainsäädännössä rangaistavaa, mutta ei ilmiselvästi koske, kuin PK-yrityksiä!

Putinin taktiikka Ukrainan lainasopimuksien shakki-peli on niin taidokas, että Amerikan sököringit potkijat haluavat kopioda sen. Venäjän yrityksillä on useita sopimuksia, joilla voidaan laukaista Ukrainan konkurssi. Joitain näistä sopimuksista on jo lauennut, mutta Putin ei ole antanut ansan laueta. EUn veronmaksajat joutuvat maksamaan omien politikkojensa sitoutumukset Ukrainassa.

Ukrainan valtionlainolla käydään kiivasta kauppaa. Vuonna 2015 syyskuussa laukeavaa lainaa myytiin viime viikolla 85 centin hinnalla, jolla voittaa EUn takauksella 25%. Heinäkuussa 2017 laukeavaa lainaa myytiin jo 80 centillä, jonka 20% voittoa EU-veronmaksajat takaavat. Kun otetan huomioon lainojen koko esim. Myös joulukuussa 2015 laukeaa kolmen miljardin laina, joten EU-veroja tullaan pumppaamaan Ukrainaan kiihtyvällä vauhdilla. Kaikkiaan lasketaan, että Ukraina tarvitsee heti miten 16 miljardia, ettei lainoissa mainittu valtionvelkaprosentti suhteessa BKT:hen ylity. Tämän rajan ylittäminen antaisi Venäjälle uuden aseen kiristää Ukrainan konkurssilla.

EUn ajamalla politiikalla ei ole vaihtoehtoja. EU-veronmaksajat kutsutaan taas solidaarisuustalkoisiin tai Venäjä ajaa Ukrainan konkurssiin, joka vetää perässään koko läntisen finassimarkkinat mukaansa EU-maiden Ukraina-sijoituksien mukana……..

Lisää aiheeseen löytyy täältä:

https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/12/06/ukrainan-demonikraattiset-heinasirkat/

https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/11/15/sinakin-maksat-ukrainaa/

https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/08/23/ukraina-mustanmeren-kreikka/
Kiitos
Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta. FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen
Linkit:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/12/06/ukraine-leitet-europaeische-steuergelder-an-gazprom-weiter/
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/12/07/das-pentagon-staunt-amerikaner-wollen-putins-ukraine-taktik-kopieren/

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s