Saksa jättämässä Euron ?

Italian media spekuloi Saksan Euro-erolla. Italia tietää kertoa, että Merkel on jopa informoinut asiasta Brüsseliä. Euro eron uskotaan olevan viimeisessä vaiheessa ja tämä perustuu US-ekonomien lausuntoihin.

„Libero“ lehti pelkää, että Saksalle ja EKPlle laskettu toipuminen murenee Saksan Euro-eron myötä. Affaritaliani.it sivusto taas kertoo, että Brüssel on tietoinen suunnitelmasta. Näitä lausumia tukee US-ekonomin Allan Meltzer:in ajatukset Saksan taloudesta joka on heikompi, kuin poliitikot antavat ymmärtää. Samalla kaikki maat ovat ylivelkaantuneita ja Saksalta odotetaan kohtuuttomia. Tämän Meltzer kertoi Il Foglio:n haastattelussa.

Jalkapalloa pelataan 90 minuuttia ja lopuksi Saksa voittaa, mutta kukaan ei usko, että Euro-maat voivat velkaantua 90 prosenttia ja lopuksi Saksa maksaa!

Kiitos
Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta.
FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkki:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/11/20/italienische-medien-spekulieren-ueber-rueckkehr-deutschlands-zur-d-mark/

2 vastausta artikkeliin “Saksa jättämässä Euron ?

  1. suunnitelmia asian suhteen on varmaan tehty. Kuten tiedämme sakut ajattelevat nuukuuttaan ja muutenkin vain ja ainoastaan itseään. Teoriassa Saksa voisi jättääkin Euron menettämättä oikeastaan yhtään mitään. Voisivat Merkelin markan säätelyllä ruveta hyötdyntämään politiikallaan Saksan teollisuutta vielä enemmän mitä nyt tapahtuu. Eli toisten lypsäminen jatkuisi aivan samalla lailla. Saksan ero Eurosta tulisi kuitenkin kysymykseen vasta viimeisenä keinona pelastaa koko EU. Muut maat, joita Saksa kuljettaa kuin hallitus kansalaisiaan Suomessa voisivat kansalaisilleen vakuuttaa että kun nyt Saksakin on uhrannut itsensä Europerheen hyväki, niin kyllä tästä nyt selvitään. Saadaan kusetettua Euroopan kansoja vielä viimeiset kolme vuotta että Saksan verenimijät ovat tyhjentäneet kaiken mitä otettavissa muilta on. Sen jälkeen on ihan sama mitä tehdään. Saku laskee rahojaan baijerin pähkinäpuumetsissään ja muualla Euroopassa kuollaan nälkään.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s