Ukraina ei riitä EUlle.

EUn idänvalloitus jatkuu. Ukraina ei ollut EUlle tarpeeksi. EU-parlamentti on siunannut Moldovian kanssa ja Transnistiria tulisi vetää mukaan sopimukseen.

Raha ei ole ongelma EU-komissiolle, eikä poliittiset ongelmat Moskovan kanssa este laajentumiselle. Miten monta miljardia tämä seikkailu tulee lopulta maksamaan ja selvitäänkö tästä episoodista pelkästään rahalla vai maksaako se myös henkiä, kuten Ukraina, jää nähtäväksi.

Tulijoita EU:n siipien alle riittää, kun EU on näyttäytynyt suuri eleisenä ja anteliaana tukijana. Lopulta EU-komission kutsumat vieraat ja heidän ylöspidon maksaa EU-kansalainen veroissaan. Poliittiset ongelmat Venäjän kanssa peitellään eilisiin sanomalehtiin ja toivotaan maatuvan pikaisesti pois.

Moldovian vapaakauppasopimus sai torstaina leimansa EU-parlamentilta äänin 535-94, kun 44 äänesti tyhjää. Parlamentti painotti, että Transnistria-konflikti pitää ratkaista ja liittää sopimukseen Moldovian osana. Tämä sopimus lähtee vielä kansallisien parlamenttien hyväksyttäväksi.

Tekeekö EU tässä saman virheen, kuin Ukrainassa, kun Transnistrian itsenäisyys astetaan kyseenalaiseksi ?

Yksi on varmaa. Talousongelmissa jo valmiiksi taistelevan EUn tulisi keskittyä omien lapsiensa ruokkimiseen, eikä kerätä huutolaislapsia ottolapsiksi tällä vauhdilla!

Kiitos
Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta.
FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen
Linkki:
http://www.mmnews.de/index.php/politik/26983-eu-greift-nach-moldau-und-transnistrien

2 vastausta artikkeliin “Ukraina ei riitä EUlle.

  1. Minkähänlaisilla tarinoilla Suomessa valtaa pitävä EU-politrukki-klikki perustelee asiaa, jos jollain tavalla sattuu tulemaan julkiseksi, että taas ollaan suomalaiten selkänahasta repimässä lisää rahaa EU:n pohjattomaan kankkulankaivoon heitettäväksi; kaikki eivät vielä välttämättä ole unohtaneet sitäkään, kuinka Kataisen, Urpilaisen ja Stubbin & Co toimesta suomalaiset omalta osaltaan pakotettiin pelastamaan konkurssikypsää Kreikkaa rahoittaneiden ulkomaisten pankkigangstereiden keinotteluvoittoja. Tämä kaikki euro-aikana jo muutenkin kriittisen korkeaksi paisutettua, korollista ulkomaanvelkaamme kasvattaen – ”vastuullisesti”, ”mehän tienataan sillä”, ”EU ja euro ovat olleet Suomelle suuria menestystarinoita”!

  2. EU Naton avulla yrittää toteuttaa Hitlerin unelmaa – elintilaa idästä kustannuksista välittämättä. Siinä tulee käymään kuten Hitlerille ja Napoleonille. Valitettavasti ei onnistu loppuun saakka vietynä ilman ydinsotaa. Mutta EU on todellisuudessa USAn puhdas vasallivaltio ja tottelee ohjeita.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s