Pankki-unioni syrjäyttää keskuspankit.

Saksan parlamentti teki historiallisen päätöksen Berliinin muurin murtumisen juhlien humun varjossa. Saksan parlamentti luovutti keskuspankkinsa viimeisen toiminnon pankkitarkastuksen EKPlle yhväksyessään pankki-unionille. Tästä päivästä lähtien Saksan keskuspankki ei tarvitse työntekijöitä ja johtaja Jens Weidmanille riittää kännykkä ja laptop työvälineiksi.

Saksan pankkivalvonnan (BaFin) johtajatar Elke König:istä leivotaan EKP alaisuuteen Brüssellin perustettavan EU-laajuisen valvonnan johtajaa. Neidolla on kaksi nimeliseksi luonnehdittua vastustajaa. Philippe Maystadt Belgiasta ja Luc Coene Belgian keskuspankin johtaja. Näiden molempien arvoa ei tunnusteta ja heidät on jo nyt julistettu sopimattomiksi.

Tämän kuun alusta kansalliset pankkivalvonnat ovat siirtyneet toimimaan EKP:n alaisuuteen ja kansalliset keskuspankit ovat muuttuneet virattomiksi. Samalla EKP itsenäistyi kansallisien keskuspankkien valvonnasta eikä vastaa kenellekkään.

Saksan keskuspankin henkilökunta yritti loppuun asti vaikuttaa paikkaansa pankkivalvonnassa, koska suuri osa sen työntekijöistä tekee juuri pankkivalvontaa. Parlamentti teki kompromissin jolla keskuspankin valvojat työskentelevät BaFin:ille jos se tarvitsee apua. BaFin taas tekee töitä EKP:lle eli Saksan keskuspankista tuli periaatteessa EKP:n ali-ali-urakoitsija ja onko avulle tarvetta on kyseenalaista.

Nämä uudet järjestelyt johtavat Saksan keskuspankin alas ajoon, jossa tuhannet työntekijät joutuvat etsimään uuden työn tai siirretään eläkkeelle. Jatkossa keskuspankki tarvitsee yhden miehen toimiston, koska kaikki komennot tulee EKP:ltä, joka tekee myös kaiken työn.

Tämän pankki-unioni päätöksen seurauksena Eulla on yksi keskitetty „pankki hallitus“, joka päättää rahapolitiikasta myös Lontoossa toimiva European Banking Authority (EBA) kuuluu tähän EKPn päätösten alle. Näin myös Britannia on riippuvainen EKP:stä.

Bernd Lüthje on kirjoittanut kirjan „Das ende des Basel-Regimes“, jossa kuvataan mitä tapahtuu, kun keskuspankki-systeemi ottaa demokraattisen vallan omiiin käsiinsä.

„Basel-III sopimuksella, jossa on 12.000 A4-sivua tiukkaa tietoa, edetään kohti pankkisysteemin reformia, jota johtaa ja valvoo kansainväkinen järjestelypankki (BIZ ) Sveitsin Baselista. Basel III sopimuksella pankkivalvonta siirrettiin pois kansallisilta keskuspankeilta.

Ja tämä ei jää tähän Basel III-sopimukseen! Viime päivinä on tullut esiin Basel IV-sopimuksen suuntaviivoja. Bernd Lüthje vaati 2013 riskienhallinnan ja vastuun palauttamista perustuksiksi sopimukseen kirjassaan. Hampurilainen Bernd Lüthje, joka toimi WestLB ja NRW-pankissa on osoittanut „Basel-hallituksen“ pääsyylliseksi 2006 talouskriisiin ja Basel III-sopimusta tämän „hallituksen“ suunnitelmaksi.

Lüthje esitti, että pankkivalvonta pitäisi siirtää „Basel-hallitukselta“ UNOlle maailman laajuisesti ja esitti vain yhden vaatimuksen. Jokaisella vieraalla pääomalla toimivalla pankilla tulisi olla omaapääomaa 32%, jota kontroloi paikallinen veroviranomainen, jolle pankki joutuu toimittamaan kirjanpitonsa joka tapauksessa.

„Basel-hallitus“ otti toisen suunnan ystävänsä IMF:n kanssa. „Basel-hallitus“ syventää valtaansa ja apulaisen apulaiset auttavat. Michael Maiers on kirjoittanut tätä ennustuksensa, jossa kuvataan maailman ryöstöä joka tapahtuu pienen ryhmän johdolla ja leviää vauhdilla. Tätä suuntaa auttaa ja nopeuttaa tuleva Basel IV – sopimus. USA voi levätä rauhassa mielettömän velkataakkansa kanssa, koska se kontrolloi „Basel-hallitusta“ ja IMF:ä yksin. Päivittäisiin kuluihin riittää FED:in painamat setelit ja FED määrää maailman korot.

Basel IV on vaikuttava teos.

Kesäkuun 23. 2014 EKP:n varajohtaja Vitor Constancio esitteli „MARS“ – ohjelman (Macro-Prudential Research Network) . 160 esitelmää ja kaksi konfrenssipäivää 122 sivulla. Vitor:in puheen titteli oli „The ECB and Macro-prudential policy: from research to implementation”. Tämä oli selvitys finanssi-kriisistä ja tulevista instrumenteistä. Teoksen tekijöinä häärivät „Basel-hallitus“, EU-alueen keskuspankit, BIZ ja FED. EKP:n työntekijöitä oli 49, Saksan keskuspankista 9, Luxemburgin keskuspankista 7, Bank of England:ista 6, joista yksi oli myös EKP virkailija.

Tutkimuksen tieteellinen sisäsiittoisuus on ilmiselvä, koska asiakirjoissa ei minita muita, kuin lueteltuja henkilöitä. Siinä esitetään kokonaisvaltaista ohjausmekanismia, joka jäljittelee Neuvostoliiton vastaavaa. Valvontasysteemi, jonka juuret ulottuvat kolmanteen valtakuntaan ja DDR:än. Ainut maa joka jättäytyy valvonnan ulkopuolelle on USA FED:insä kanssa.

Koko operaation tarkoitus on pankkien ja hallitusten vallan lopullinen kaappaaminen. Ensin Euroopassa ja sen jälkeen koko maailmassa. Täydellinen rahanvirtojen kontrolli.

„Baselin torni“ ei ole „vahtitorni“, jona sitä myydään.

„Baselin torni“ on moderni „velkatorni“, joka siirtää vapauden ja vastuun eilisen päivän kaikujen sekaan.
Kiitos
Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta.
FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkit:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/11/13/banken-union-die-bundesbank-ist-ueberfluessig-geworden/
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/06/28/die-finanz-elite-von-basel-entmachtet-banken-und-regierungen-in-europa/
http://de.wikipedia.org/wiki/Bank_f%C3%BCr_Internationalen_Zahlungsausgleich

Yksi vastaus artikkeliiin “Pankki-unioni syrjäyttää keskuspankit.

  1. Maailman varakkainmman suvun Rothschildien pitkäaikainen unelma kaiken hallinnasta lähestyy toteutumistaan. Kuinkahan visusti Kiina on toteuttamassa kuvioita?
    Ainakin Suomen johto tuntuu tykkäävän, kun kaikki toimintaohjeet sanellaan meillekin ulkoapäin pankkiirieliitin toimesta.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s