Kusettaja korjaa omia kusetuksiaan!

Jopa Suomen media kertoi Luxemburgissa paljastetusta veronkierrosta.

 

YLE: „EU-komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker sanoo EU:n jo nyt tutkivan suuryritysten Luxemburgissa saamaa verokohtelua. On mahdollista, että Luxemburg joutuu muuttamaan käytäntöjään Juncker sanoo tiedottajansa välityksellä.“

 

TS: „ Sadat suuryritykset ovat tehneet Luxemburgin kanssa salaisia sopimuksia verojen välttämiseksi, sanoo joukko tutkivia toimittajia. Yritysten joukossa on muun muassa Pepsi, Ikea, Burberry, Deutsche Bank ja sijoitusyhtiö Nordic Capital. (Lisäksi ainakin Amazon, joka maksaa prosentin veroja voitoistaan)
Kansainvälinen toimittajajoukko sanoo, että tietojen pohjana on 28 000 sivua vuodettuja asiakirjoja. Toimittajat ovat perehtyneet papereihin puoli vuotta.“
YLE osoittaa sormellaan Luxemburgin pääministeri Xavier Bettel:iä, joka sanoo maansa verosopimusten olevan kansianvälisten lakien mukaisia.

Yhden asian Suomi-media kiltisti unohtaa kertoa! Nämä „salaiset sopimukset“ ovat tehty Jean-Claude Junckerin ollessa pääministerinä!
Tämän tiedon saa luettua esim: Die Süddeutsche Zeitung:ista, joka kertoo, että sopimukset on tehty vuosien 2008 ja 2010 välillä, jolloin Jean-Claude Juncker oli Luxemburgin pääministeri
Nyt EU-Kommissionpresidentti Juncker sanoin NDR-lähetyksessä: „Minä en tule vaikuttamaan asioiden kehittymiseen, koska en halua käyttää nykyistä valtaani väärin!“

Lisäksi jää kertomatta, että yritys, joka näitä järjestelyitä kauppaa BtoB-tyylillä veronmaksuhaluttomille yrityksille on nimeltään PricewaterhouseCoopers (PwC) ja on tehnyt mukavan 34 miljardin Dollarin tilin tänä vuonna.

 

Kyllä nyt naurattaa, kun tuolloin valtaansa väärinkäyttänyt herra on tehnyt paranuksen päästyään EU-virkamieheksi ja isompaan toimistoon heilumaan isommassa mittakaavassa ja lupaa olla vaikuttamatta omiin sotkuihinsa.
Ehkä tämä uusi ulottuvuus Junckerissa selittää miksi hän tulee niin hyvin meidän Jykän kanssa, koska kyllä kusettaja kusettajan tuntee!

 

Kiitos
Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta.
FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Linkit:
http://yle.fi/uutiset/journalistijarjesto_paljastaa_suuryritysten_kymmenien_miljardien_eurojen_verokiemurat/7604000
http://www.ts.fi/uutiset/ulkomaat/697050/Toimittajajoukko+paljasti+Luxemburgin+verovalttelyn+saloja

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s