Vastaus Kataisen oksennukseen!

Kuulehan miehen ja komissaarin puolikas Katainen. Luin sinun oksennuksen useammastakin lehdestä. Et ole ilmeisen suurilla lahjoilla varustettu ukon ketale, kun kehtaat työntää omaa kädettömyyttäsi kansan niskaan.

„– Totta kai jokainen ymmärtää sen, että kuuden puolueen kokonaisuus, joka perustettiin kansan tahdon varaan, eli kansa äänesti sellaisen eduskunnan, josta ei oikein muuta lopputulosta ollut kuin kuuden puolueen hallitus, niin niiden erilaisten arvojen yhteen sovittaminen on aika haastavaa. “

Me todella ymmärretään täällä lama-Suomessa, että äänestimme väärin. Se kävi fantsuttelusi aikana selväksi monen monta kertaa ja viimeistään nyt se tulisi olla selvää, jopa kykypuolueen kannattajille. Sinä väärentäjänä aloittanut mikki hiiri olet nyt päässyt Suomen kansan maksamalle paikalle näyttämään kieltäsi kädelle, joka sinut sinne nosti. Käyttäisit kieltäsi siihen mihin se on tottunut, nuolemiseen……

Sen verran uskallan pyytää kunnioitusta kansalle, joka maksaa aivopieruilustasi kipeästi kolmanteen sukupolveen asti, että jääväisit itsesi Suomea koskevista asioista. Anna jonkun muun arvostella omia tekojasi, koska et niitä näemmän mukaan osaa obejektiivisesti arvioida. Taitaa olla siellä Brysselissäkin peilit kiventakana, vaikka jos omaisit hipun omaatuntoa ja omantunnoarvoa et siihen katsoisi kuitenkaan.

„- Itse tein sen, minkä pystyin, yhtään pidempiä työpäiviä ei pystynyt näiden asioiden kanssa tekemään. „

Voi pyhä sylvi, pyhä äiti maa ja pyhä Maria! Minä rukoilen kaikkia mahdollisia jumalia joka ilta ja aamu, että teet saman työmäärän myös nykyisessä pestissäsi komissaarina. Siinä vaiheessa, kun kaadat kädettömällä fanstuttelullasi EUn voisimme Suomessa harkita sinulle jotain avolaitosta jossa istut siitä että pyyhit takalistoasi Suomen perustuslailla.

Tässä EU-asiassa julistan sinulle kilpailun.

Minä lupaan tehdä myös kaikkeni, että nykyinen työsopimuksesi loppuu Suomen EU-eroon ja Junckeri lähettää sinut takaisin kotiin maitojunalla. Tässä tapauksessa et tule pääsemään avolaitokseen vaan avogongille suljettuun! Sieltä löytyy sinulle jo tutuksi tullutta lipomista riittämiin.

Yhden vihjeen minä reiluksi tunnettuna kilpailijana annan, mutta vain yhden ja vain kerran.
Sanoit jossain lehdessä, „ettei nopeita lääkkeitä euroalueen talouskasvun vauhdittamiseen ei ole“.

Tähän tavalliseen tapaan itkemääsi aiheeseen kohdistuu vihjeeni.

Kysy nykyiseltä pomoltasi tältä Luxemburgin entiseltä pääministeriltä Junckerilta miksi Amazon maksaa vain 1% veroa Luxemburgille, joka on EU-jäsen ja johtajasi kotimaa. Kysy Junckerilta miksi hän teki aikoinaan moisen diilin Amazonin kanssa!

Samalla voit kysyä Hollannin johtajilta miksi Starbucks-kahvilat saavat kotiuttaa esim. Saksassa tekemänsä 40 miljoonan voitot Hollantiin ja Saksan tulos muuttui miinus 60 miljoonaksi ja saa veronpalautusta Saksalta. Tämän tekee mahdolliseksi Hollanti, se kun ei peri veroja lisenssimaksuista!

Mielenkiintoista vai mitä Jyrki-boy ?

Yritysten koko veronkierron summa EU alueella on biljoonan luokkaa (Hämiö), mutta ei taida panoksesi riittää tämän ”pika-avun Euro-kriisiin” hoitamiseen, vaikka olet niin olevinasi EUn vakuttavavoima komissaaritrikoissasi ?

(Lupasin yhden vihjeen, mutta lipsahti toinen ilmaiseksi, mutta kai sinä tämänkin käännät tienestiksi  „antimidas-kosketuksellasi“!)

PS. Jykä täältä voit käydä laskemassa kuinka monta suomalaista on oppinut arvostamaan fantsutteluasi ja tulee iloiseksi, kun saat siitä rangaistuksesi aikanaan. https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/08/29/kataisen-ja-stubbin-ansiolista-masentaa/

 
Sinä olet selvästi päässyt vertaistesi kusettajien seuraan, mutta Suomen kansa ei unohda pesään paskomistasi ja läjältä pakoa!

Sen lupaan sinulle.

Nyt ryhdytään töihin molemmat, vaikka sinä jo totesit, ettet pidempiä päivä jaksa tehdä.

Kiristä tahtia hyvä mies! Kilpailu on alkanut ja kello käy!

Terveisin

Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa Jykän kanssa.
FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH

Yksi vastaus artikkeliiin “Vastaus Kataisen oksennukseen!

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s