Eurostoliitto ahdas Unkarille ?

Unkarin presidentti László Kövér on täräyttänyt, että EU on kehittymässä uudeksi Neuvostoliitoksi ja tätä herkkua on jo kokeiltu riittämiin. Hän kertoi harkitsevansa todella vakaasti ja hartaasti riemu-unionista poistumista maansa parhaaksi.

Tämän miellyttävän ajatuksen Laszlo esitti Echo-TV haastattelussa torstaina. Hän teroitti, että jos EU yrittää painostaa Unkaria muuttuman mieleisekseen on parempi jättää koko liitto ja erota. Perusteiksi mies kertoi, että Neuvostoliiton aikana toiset jäsenmaat päättivät toistensa asioista ja EU on menossa vahvasti samaan suuntaan. Esimerkkinä mies esitti Tavares-raportin, jossa Unkaria syytetään ihmisoikeuksien loukkaamisesta ja muiden sääntöjen rikkomisesta.

Hän esitti toiveen, ettei „EUn painajaismainen“ tulevaisuuden suunta jatku. Mies heitti myös pienen piikin Naton suuntaan sanoessaan, että Euro-Atlantinen maailma tukahduttaa moraalisesti.

Laszlo lisäsi, että nämä rosvot ajattelevat, että he voivat muuttaa sääntöjä yli yön ja sitten vaatia toisia seuraamaan rangaistuksen uhalla.

Samainen mies on aiheuttanut muutenkin uhkaa EUn vakaudelle (Jyrkiiii!) avostellessaan Ukrainan kriisiä sirkukseksi, jolla Eurooppa tulee sulkemaan Venäjän lopullisesti ulos yhteistyöstä ja repimään mantereen kahtia.

Tämä veljeskansan johtaja on säilyttänyt järkensä kaiken hapatuksen keskellä.

Taitaa olla niin, että Volgalta kohti länttä vaellettaessa fiksut joukostamme lähti kohti etelää ja tollot vaelsivat tänne ikiroudan maahan palelemaan ja valitsemaan yhden tollon toisensa jälkeen Mooseksen paikalle!
Kiitos
Hämis

http://www.gegenfrage.com/ungarns-parlamentspraesident-erwaegt-eu-austritt/

2 vastausta artikkeliin “Eurostoliitto ahdas Unkarille ?

  1. Paljon käsientaputusta László Kövér’ille! Hän on kokonaan toista maata kuin meidän ruskeakieliset politrukkimme, jotka yrittävät kerätä pisteitä ylikansallisten NWO-feodaaliherrojensa silmissä alasajamalla kilvan suomalaista kansallis- ja hyvinvointivaltiotamme, mm. päätäkseen nauttimaan Brysselin lihapatojen runsaista antimista – meidän kustannuksellamme.

  2. Unkarilaisen kansantarun mukaan kansamme valtaessa kohti länttä, tulivat viitan kohdalle, jossa luki Unkari, ja josta lukutaitoiset kääntyivät etelään.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s