Onko 2000-luvun ”musta maanantai” 27.10 ?

US-viranomaiset harjoittelivat Brittien kanssa (13.10 maanantaina) suuren pankin kaatumisen seuraamuksien hoitoa.

Nyt on tulokset jaettu myös meidän EU-komission kanssa.

Shokkihoidoksi on todettu parhaaksi ratkaisuksi pankin sulkeminen.

EU-stressitestien julkisuuteen vuotaneet tulokset kertovat ainakin yhdentoista EU-pankin stressistä!
https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/10/22/yksitoista-eu-pankkia-stressissa/

Jenkki järjestö Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) ja EU-komissio ovat neuvotelleet „yö ja sumu“-operaatiosta, jolla hoidetaan kriisipankkeja. EUn yhtätoista pankkia vastaan USA:ssa on 500 pankkia jotka ovat edelleenkin lyötyjä Lehmanin kaatumisesta seuranneesta kaaoksesta, joten riski on melkoinen.

Tulevana sunnuntaina (26.10) julkaistaan kattava tulos EU-pankkien stressitesteistä ja marraskuun alusta EKP alkaa hoitamaan pankkivalvontaa uudella lailla, joka mahdollistaa pankkien sulkemisen Euro-alueella.

Pankkien sulkeminen tulee tapahtua „yli yön“ sanoo Pamela Farwig FDIC:n johtajiin kuuluvana.

Saksan valtiovarainministeri Schäuble on sanonut, että pankkitoimintaan liittyvä toiminta on „herkkää ja tulee tehdä viikonloppuna, jotta se ei vaikuta pörsseihin“.

EU-komissio on myös ilmoittanut, että sen yhteistoiminta FDIC:n kanssa jatkuu säännöllisenä. Tämä toiminta näkyy Ad-hoc-seminaareina, joita FDIC järjestää EU-virkamiehille.

Sattumalta, siis PELKÄSTÄÄN sattumalta, 24-25.10 perjantai/lauantaina ennen sunnuntain stresitestien julistusta tullaan järjestämään ensimmäiset kurssit. Tällä kurssilla käsitellään pankkien „häivyttämistä“ keskittyen erikoisesti „koko systeemiä uhkaaviin“ „liian iso kaatumaan“-pankkeihin.

Kokouksen toinen tarkoitus on vaihtaa tietoja koko pankki-alaa koskevan (SRM– Single Resolution Mechanism) ja yksittäisien pankkien sulkemista koskevan Single Resolutions Boards:in välillä.

Tästä „zombi-pankkien“ sulkemisesta on EU-ministerit jo sopineet ja siirtäneet sen „kehitys-greniumille.“ Miten tämä byrokratiamonsteri tulee selvittämään ongelmat „yli viikonlopun“ tai „24 tunnin sisällä“ käy ilmi meppi Sven Giegoldin kuvasta.

Tästä sekasotkusta on poimittava EU-komission ehdotus „pankki-unioniksi“, jonka EU:n todelliset johtajat vesittivät ja saksalainen „HeuteShow“ ZDF-kanavalta ( jonka kuvaaminen kiellettiin Saksan parlamentissa !) informoi meille huumorilla kuorrutettuna…..

Onko 27.10 maanantaista tulossa 2000-luvun „musta maanantai“ ?

Elämme mielenkiintoisia aikoja, oi kanssa kansalaiseni!
Toivo parasta, varaudu pahimpaan.
Kiitos
Hämis

Ps. aiheesta olisi voinut kirjoitta lisääkin mutta ADHD-lukijaa ei voi kiusata romaaneilla ja oleellinen kai tuli selitettyä ?

Tavataan vallankumouksessa!

Linkkejä:
http://www.europarl.europa.eu/news/de/news-room/content/20140411IPR43458/html/Haftung-f%C3%BCr-Pleitebanken-Parlament-sch%C3%BCtzt-den-Steuerzahler
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/08/01/banken-crash-in-portugal-aktien-der-espirito-santo-vom-handel-ausgesetzt/
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/07/13/bulgarien-skandal-bank-vor-der-pleite-eu-steuergelder-in-gefahr/
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/07/01/bank-runs-in-bulgarien-spekulationen-ueber-einen-mordversuch/

2 vastausta artikkeliin “Onko 2000-luvun ”musta maanantai” 27.10 ?

  1. Jatketaan me tavikset vaan ihqujen BumtsiBum-ohjelmien ja BB-n seuraamista ja nukkukaamme yömme huolettomasti. Nerokkaasti toimivat pankkiirien tietokoneohjelmat kyllä huolehtivat ettei todellisuus pääse paljastumaan eikä raharikkaiden tappiot lennä tuulettimeen.

    Lisää velkaa ja elvytystä kehiin niin kyllä se siitä oikenee!

    Tuosta ”SRM– Single Resolution Mechanism” – lohkokaavio kuvauksesta näkee laakista että päällystöllämme on hommat hanskassa.

    Kertakaikkiaan mikään ei voi mennä pieleen!

  2. Since 1945 independent scientists have been working on an alternative world exchange system, the Global Resource Bank (GRB). It is designed as a direct democratic network -not as a hierarchy- of 6 billion shareholders (and will also work for 7 billion shareholders). GRB issues ecocredit based on the wealth of Earth’s ecosystems. GRB starts with 6 quadrillion ecocredits with the buying power of fed notes. The money flow is directed into lifelong basic income for all people on Earth, ecosystem renewal, communication technologies, world peace etc.. All commercial accounts are transparent. GRB can be started overnight.

    http://www.grb.net/

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s