Venäjä-pakotteet tappaa Alpeillakin!

Itävallan kansleri Werner Faymann soitti Putinille ja keskusteli Putinin kanssa Milanon EU-kokouksen kulisseissa. Tästä itävaltalainen media nosti metelin.

Faymannin sovittelu ei tuonut muuta, kuin otsikoita lehtiin, koska Putinin luottamus oli pakotteiden puoltaja Faymannilla mennyttä.

Tästä epäonnistuneesta politiikasta voi esittää esimerkkinä MAN-tehtaan lyhennettyä päivää tekemään joutuneet 2000 työntekijää. Tämä siitä syystä, että valmis 500 kuorma-auton tilaus Venäjälle peruuntui.

Lisäksi Venäjälle suuntautuneet kuljetusyritykset lomauttavat ja irtisanovat, kuten matkatoimistot ja muut Venäjän markkinoille suuntautuneet yritykset. Austrian Airlines on keskittynyt itään suuntautuneeseen liikenteeseen ja tämän kehityksen voi jokainen päätellä itse.

Koko pakoitekakun päälle koristeeksi voidaan ripotella hiihtolomalaisten puuttuminen tai mahdollinen pois jääminen. Näitä venäläisiä hiitäjiä on Itävaltaan saapunut edellisvuosina noin kaksi miljoonaa, joten pelko on aiheellinen ja vahinko jo taloudellisesti mittava.
Onneksi meillä Suomessa ei ole moisia ongelmia ja pelkoja, kun kaikki teollisuus on jo muutenkin ulkoistettu, kuten päätösvalta omista asioistamme.

https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/08/29/kataisen-ja-stubbin-ansiolista-masentaa/

Kiitos
Hämis

Linkki:
http://www.unzensuriert.at/content/0016367-Russland-Sanktionen-vernichten-sterreich-immer-mehr-Arbeitspl-tze

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s