Sota on liiketoimi! Sijoita lapsesi!

IS-terrori ryhmä valloittaa uusia alueita, kuin paraskin suuryritys. Pohjois-Syyria retki on vain uusi geopoliittiinen valloitus. Tällä IS-konserni lisää voimaansa ja laajentaa markkina-alaansa vastassaan kansainvälinen anti-terror-allianssi.

Uskomattomalla strategisella ja operatiivisella tarkkuudella työskentelevät nämä jihadistit tällä parhaiten rahoitetulla ja organisoidulla terrori-konsernilla markkina-alaa maailman markkinoilla. Heidän tuotteenaan terrori ja valuuttana pelko.

Vuodesta 2011 on konserni työskennelyt määrätietoisesti ja kompromissittömästi kohti maailman johtavan terrosintuotajan paikkaa. Viimeisten yritysselvitysten mukaan IS-konserni tulee yltämään maailman ykköseksi yksityisten armeijoiden listalla viimeistään ensi vuonna. IS-konsernin KPI:t (Key Performance Indicators) ovat: Palkkamurhat, pommi-iskut ja kaulankatkaisut.

Study of War – instituutti, Washingtonista, on listannut systemaattisesti IS-konsernin toimintaa.
Vuonna 2013 IS-konsernin „portofolioon“ on ertynyt 1083 murhaa, 607 kranaatti-iskua ja 4465 pommi-iskua. Nämä luvut ovat listattu raportissa myös yksittäin ja alueittain, mutta yleiskuva riittänee.

IS-konsernin toiminta on myös taloudellisesti kannattavaa. Yksin Musulin kaskuspankin ryöstö toi konsernille 425 miljoonaa Dollaria. Juoksevia tuloja IS-konserni saa suojelumaksuista väestöltä, mustien markinoiden pyörittämisestä ja öljyn myynnistä ohi virallisten markkinoiden.

Tämän kaiken hinta on ollut kova. Satoja ihmisiä on teloitettu. USA on sojittanut jo miljardi Dollaria sotaan IS-konsernia vastaan. Lopullinen hinta tulee olemaan vielä kovempi. Se voi maksaa markinoidenkaatumisen tai vähintään heilumisen ja luottamuksen heikentymisen.

Näkyvyyden taloudessa on pelko IS-konsernin parasta valuuttaa!

Tämän hetken palkka-armeijoiden ykkösiin kuuluvista BALCKWATERS-yrityksen johtaja Erik Prince haluaa yksityistää sodan IS-konsernia vastaan. Hän lobbaa yritystään vahvasti ja perustelee Obaman haluttomuudella lähettää USA-joukkoja alueelle sotatoimiin.

Afrikassa toimivan Frontier Services Group Limited (FSG) johtaja Prince haluaa ratkaista taistelun markkinoista kerta heitolla ja uskoo vahvasti, että hänen konserninsa voittaa „puolisydämellä tehdyt pommitukset ja US-ulkoministeriön tekemän suunnitelman“ käden käänteessä.

Miehen omilla sanoilla: „Jos IS-konsernia ei tuhota lopullisesti tullaan sen voitto esittämään voittona yli sivilisaation. Siksi ei ole olemassa puolittaisia ratkaisuja. Jokainen hetki joka IS-konsernille annetaan, se tulee käyttämään voimistumiseen ja joukkojen värväämiseen. Tästä seuraa vaara, että jihadistit palaavat takaisin läntisiin kotimaihinsa. Siis jos US-hallitus ei ole valmis asettamaan maajoukkoja taisteluun, silloin olisi syytä antaa meidän hoitaa tämä toimeksianto!“

Lopuksi video näistä toisen puolen konsernien „toimeksiannoista“, joka selittää miten sodat ovat muuttuneet aikojen saatossa.

Vielä kysymys lukijalle. Olisiko mahdollista, että nämä tapahtumat olisi mennyt erilailla, jos yksittäiset maat, liittoutumat ja konsernit olisi jättäneet maailman laajuisten geopoliittisien ongelmien hoidon alkujaankin kansainvälisten organisaatioiden hoitoon ?

Kiitos

Rauhan puolesta
Hämis

Yksi vastaus artikkeliiin “Sota on liiketoimi! Sijoita lapsesi!

  1. En ole varsinaisesti perehtynyt asiaan, mutta mahdollisesti Globalresearch.ca-sivustolta ja muutamilta muiltakin internetin (käsitykseni mukaan luotettavina pidettäviltä) vaihtoehto-media-sivustoilta on jäänyt mieleeni otsikko-tasoilta väite, että ISIS olisi alunperin USA:n ja Israelin/Mossadin luoma (johonkin sillä hetkellä heidän suunnitelmissaan oleeseen tarkoitukseen). Jos niin on, voidaan edelleen kysyä onko nyt myöhemmin pullon henki mahdollisesti päässyt karkaamaan korkin avaajilta vai onko takana jokin huomattavasti monimutkaisempi kuvio. Joka tapuksessa täytynee vastata myönteisesti Hämiksen kysymykseen.

    Mitä tulee otsikossa mainittuun ”Sota on liiketoimi”, niin se pitää paikkansa mm. sen takia, että USA:ssa sellaisella yhteenliittymällä kuin ”sotilaallis-teollinen-kompleksi” on hyvin vahva asema. N. puoli vuosisataa sitten silloinen presidentti D.Eisenhover jäähyväispuheessaan varoitti juuri tästä. Varoitusta ei otettu huomioon ja seuraukset näkyvät!

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s