Verokato Euroopassa!

Saksan verotulot laskee 150 miljardia vuodessa. Tämä on hälyyttävää! Varsinkin, kun ilmiö koskee koko Eurooppaa. Euroopan laajuisesti puhutaan jo 1,5 biljoonasta.

Tämä ilmiö on suoraa seurausta isojen kansainvälisten yritysten mahdollisuuksista pelata veroillaan ja suorastaan kiertää niitä pelinsä kautta. SDP-johtaja Sigmar Gabriel on kritisoinut „verojenlaskukilpailua“, jolla yritetään huokutella tai suostutella eurooppalaiset yritykset pysymään Euroopassa. Euroopan alueella tämä kilpailu on johtanut mainitun 1,5 biljoonan verotulojen menettämiseen.

Gabrielin mukaan isot multikansainväliset yritykset maksaa Euroopan voitoistaan parin prosentin veroja, jonka mies luokittelee „skandaaliksi“. „Se on talouspoliittisesti väärin ja sosiaalisesti suunnaton vääryys.“ Mies arvostelee suureen ääneen verokilapilua valtioiden välillä. „Jos näistä voitoista saataisiin, edes kymmenen prosenttia mobilisoitua meillä olisi riittävät mahdollisuudet pitkäjänteiseen kasvunsyöttämiseen ja infran rakentamiseen.“

Gabriel patistaa myös Schäublea nostamaan kansainvälisien yrityksien „veroparatiisivarastojen“ nostamisen pöydälle seuraavassa G20-kokouksessa. Tähän Gabreil vaatii automaattista valvontaa rajojaylittävälle veropakoilulle. „Verotusoikeuden oikeuden mukainen jako keskiluokan ja kansainvälisten yritysten välillä tulisi olla Euroopan unionin ensimmäinen kiinnostuksen kohde.“

OECD on ongelmaan jo puuttunut ja lupaa, ettei voittojen „veivaaminen“ edestakaisin toimintamaiden välillä tehdään vaikeammaksi. Tällä pyritään estämään, että tänäpäivänä temppuilulla saatuja biljoonien etuja saadaan kahlittua.

EU ja sitä johtavat Ranska ja Saksa eivät ainakaan „pankkiunionin“ kohdalla saaneet aikaan mitä niiltä odotettiin! Tämä käy ilmi alla olevasta filmipätkästä.
(tekstit „kirjekuori“-napikasta, oikea alareuna)

Kiitos

Itsenäisyyspuolueen ehdokas
Hämis

Linkki:
http://www.deutsche-mittelstands-nachrichten.de/2014/10/67297/

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s