Mistä tulee Jykän lupaamat 300 miljardia ?

EU-komissiossa Junckerin „oikeaksi kädeksi“ itsensä puhunut Jykämme lupasi EU-kansoille 300 miljardin „piristeruiskeen“ talouteen, jolla oli tarkoitus luoda työpaikkoja ja sitä kautta hyvinvointia ja ostovoimaa EU-kansalaisille.

Jyrkiltä kysyttiin useampaan otteeseen „työhaastattelussa“, että mistä nämä rahat otetaan. Tähän ei mestarimme löytänyt vastausta vaan perisavolaiseen tapaan liukui aiheesta kolmanteen.

Nyt on noussut ihmetystä lupauksen todenperäisyydestä, eikä syyttä. Tämä 300 miljardin paketti tulee julkistetun tiedon mukaan sisältämään käyttämättömien EU-ohjelmien varoja, EU-investointipankin lisääntyvästä osallistumisesta ja ulkoisien rahoitusmaekkinoiden aktivoimisesta vuoteen 2020 mennessä.

Tätä ohjelmaa on noussut arvostelemaan useiden EU- ja Euro-maiden johtajat, kuten Itävallan valtiovarainministeri Hans Jörg Schelling. Hänen mielestä koko projekti ei ole realistinen. Hän on myös erittäin „hämämstynyt“, että Ranska on jo ilmoittanut haluavansa 10% tästä summasta käyttöönsä investointeihin. Tämä vaatimus esitettiin EU-ministerineuvostossa Luxemburgissa maanantaina. Tämä ihmetyttää suuresti kaikkia, koska näitä luvattuja 300 miljardia ei ole olemassa.
EU-maat ovat nimittäin päättäneet, että EU-komission rahamäärää tullaan vähentämään 3%, eikä lisäämään 300 miljardia. Tämän päätöksen EU-komissio joutuu nielemään, vaikka komissio itse halusi nostaa käyttövarojaan 4,9%. tämän leikkauksen jälkeen jää EU-komissiolle edelleenkin 140 miljardia käyttöön, mutta se ei riitä mainitun ohjelman läpi vientiin ilman suuria, siis suuria leikkauksia komission menoihin.
Kaiken lisäksi Ranskaa ja Italiaa uhkaa „sakko“, koska ne eivät ole pystyneet noudattamaan EU:n itsensä asettamia budjettiraameja. Tämän säännön noudattamista vaati mm. Schelling.

Mitä teki Suomen ministeri jää arvattavaksi, koska Suomi-media ei kerro mitään tärkeää tai olennaista EU:n toiminnasta.

Kiitos

Itsenäisyyspuolue vaihtoehto Suomelle
Hämis

http://derstandard.at/2000006787170/Schelling-zweifelt-an-Junckers-300-Milliarden-Paket
http://derstandard.at/2000005079108/EU-Mitgliedstaaten-wollen-Budgetausgaben-der-Kommission-beschraenken

2 vastausta artikkeliin “Mistä tulee Jykän lupaamat 300 miljardia ?

 1. Riikka Söyring kirjoittaa ”Komissio esti kansalaisaloitteen (TAFTA-TTIP, CETA),
  Euroopan unionin vaaleilla valitsematon komissio on estänyt kansalaisaloitteen. Komissio ei halua, että Euroopan unionin väestö ottaa millään lailla kantaa heidän elämäänsä monin tavoin vaikuttavien vapaakauppasopimuksien (CETA ja TAFTA-TTIP) sisältöön. Komissio haluaa, että neuvotteluja voidaan jatkaa rauhassa suljettujen ovien takana entiseen malliin yhdessä monikansallisten yritysten edustajien kanssa.

  Kanadassa tykätään kyttyrää komission kikkailusta. The Council of Canadians on julkaissut vastalauseensa. http://canadians.org/blog/european-commission-rejects-citizens-initiative-ceta

  Kansalaisaloite löytyy täältä http://stop-ttip.org/

  Suomenkin vasemmisto kyselee:

  ”Katainen, miksi estitte kansalaisaloitteen?””,… koko artikkeli seuraavassa:
  http://riikkasoyring.puheenvuoro.uusisuomi.fi/176034-komissio-esti-kansalaisaloitteen-tafta-ttip-ceta

  Kun käytän muutaman minuutin päivittäin siihen, että silmäilen suomalaisen ”laatujournalismin” lippulaivasta HS:stä otsikot (harvoin luen siitä muuta, koska propagandan ja puhtaaan hömpän paljous etoo), niin enpä muista että olisin siinä huomannut Söyringin esille tuomasta asiasta mitään. (Onhan niitä sellaisiakin tyyppejä, joille se on ”salaliittoteoriaa” ja ”paskaa”, josta Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda ei kerro – kumma että heitä tallaisillekin kerettiläisille sivustoille lukijoiksi eksyy; tällä sivustolla kun ei lauleta heidän ”Suuren Eurooppalaisen DEMOKRAATTISEN Projektinsa” ylistyslaulua!).

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s