Kuka syö hyvinvoinnin ?

Politikot huutavat kilpaa ettei yhteiskuntamme kestä ihmisiä, jotka eivät tee mitään hyödyllistä. Näitä ”vapaakulkijoita” jahdataan, syytetään ja pakotetaan töihin työttömyysturvalla. Tämä Euroopasta tänne levinnyt mielettömyys sai minut miettimään ja miettimisen seurauksena syntyi seuraava laskelma.

Yhden lääkärin koulutus maksaa Suomessa keskimäärin 100.000 € / lääkäri.

Yhden terveyskeskuslääkärin vuosittainen kustannus on keskimäärin 115.000 € / vuosi

Yksi kokopäiväinen hoitopaikka ruokineen maksaa keskimäärin 40.000 € / vuosi

Yksi omaishoitaja maksaa keskimäärin (arvio 2014) 22.750 € / vuosi

Maataloustuet tekee keskimäärin 37.650 € / maatila ja 18.825 € / henkilö (2hlö/tila)

Yksi työtön halvimmillaan maksaa keskimäärin 12.000 € / vuosi

Yksi meppi maksaa keskimäärin n. 46.460.000 € / vuosi (2014 nettomaksu EUlle)
Otetaan vertailukohdaksi kallein ja samalla turhin näistä edellisistä listatuista, eli mepit.

Yhden mepin hinnalla saisi maksettua:
404 terveyskeskuslääkäriä
464 koulutettua lääkäriä
1161 24h hoitopaikkaa
2042 omaishoitajaa
1233 maatilaa
2471 maanviljelijää
3871 työtöntä

Koko meppilauman hinnalla saisi maksettua:
5252 terveyskeskuslääkäriä
6040 koulutettua lääkäriä
15.100 24h hoitopaikkaa
26.549 omaishoitajaa
16.042 maatilaa
32.127 maanviljeliää
50.333 työtöntä
Kirsikkana pohjalle voi viellä laittaa tiedon, että meppiemme vuosittaisella hinnalla voisi Suomessa vangita koko EU-parlamentin kymmeneksi vuodeksi! (Hämiö)

Kuka tai mikä siis syö hyvinvoinnin ?

Kiitos

Itsenäisyyspuolue haluaa Suomen meppien palkat takaisin Suomeen!

Hämis

Ps. En voi pyytää, mutta en myöskään estää, jos joku haluaa tukea vapaakulkijan taistoa totuuden puolesta.
FI 51 5025 0220 1502 54 BIC OKOYFIHH Tilin omistaja Juha Hämäläinen

Ps. Puhumattakaan kotimaisesta „demokratiasta“ ja byrokratiasta! Mitä niiden hinnalla saisi jääköön seuraavaan kertaan.

6 vastausta artikkeliin “Kuka syö hyvinvoinnin ?

 1. Henry Kissinger:
  ”If you control the oil, you control entire nations. If you control the food, you control the people. If you control the MONEY, your control the entire world.” – American Oligarchy, J.P. Morgan, Bankers’ Coup Creates ederal Reserve, Morgan’s Fed Finances World War I
  excerpted from the book
  Gods of MONEY Wall Street and the Death of the American Century by F. William Engdahl
  http://www.thirdworldtraveler.com/Engdahl_F_William/American_Oligarchy_GOM.html

 2. ”Jos ihmiset tietäisivät totuuden pankkijärjestelmästä, niin uskoisin että vallankumous tapahtuisi yhdessä yössä.
  – Henry Ford”

 3. Suosittelen luettavaksi esim. seuraavia artikkeleita ’rahan valheesta’ johon liittyy nimenomaan KORKO olennaisena osana:
  ”Velkatalouskapitalismin suuri valhe”, http://totuusbloki.wordpress.com/2013/07/07/velkatalouskapitalismin-suuri-valhe/
  ””EUvostoliiton kansantalous tutuksi” – sähköinen kirja paljastaa rahan valheen”, http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=8&id=9780

  Kuinka Suomi mm. valtiopetosta käyttäen liitettiin Euroopan Unioniin, sitä on ansiokkaasti selvittänyt Jorma Jaakkola: ” Törkeä valtiopetos ja Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella”, http://koti.mbnet.fi/jorjaa/historia.php
  Samoin euroon liityminen tapahtui laittomalla menettelyllä

  Millainen ”demokratia” on sitten tämä monsteri-luomus, josta jo yli 20 vuotta sitten itävaltalainen politiikan tutkija Karl Steinhauser kirjoitti kirjan nimeltä ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto”. Niin, mikä demokratia onkaan sellainen, jossa on vain demokratian kulissiksi pysytytetty kumileimasin-parlamentti ILMAN demokratialle olennaista LAKIALOITEOIKEUTTA ja jonka vaaleilla valitsemanton johto-klikki neuvottelee SALAA kulissi-parlamentilta jäsenmaiden (so. provinssien) demokratialle tuhoisasta TTIP-vapaakauppasopimuksesta USA:n kanssa.

  Kun mainostetaan ’edullisia’ korkoja, on syytä myös muistaa että Suomen vuosittainen nettomaksuosuus Brysseliin on jo yli miljardi euroa. Nettomaksuosuutta suurentaa luonnollisesti kumileimasimen paukuttajien muhkeat palkka-, eläke- ym. edut – eli kalliiksi tulee jo pelkästään tämän demokratia-kulissin pystyssä pitäminen.
  Seuraamus siitä, että valtaa pitäneet maanpetturit ripustivat Suomi-neidon kaulaan kasaari-juutalaisen sionisti Rotschildin hallitseman läntisen velkaponzi- eli velkahuijaus-rahajärjestelmän hirttonuoran, näkyy tästä: ”Suomen valtion velka”, http://velkakello.fi/

  Sitten vielä varsinainen säännösviidakon Pandoran-laatikko: ”EU-jäsenyys: 44547 asetusta, direktiiviä ja päätöstä!”, http://www.yrittajat.fi/fi-FI/uutisarkisto/a/etusivun-uutiset/eu-jasenyys-44-547-asetusta-direktiivia-ja-paatosta Ei tarvita kummoistaakaan ajattelukykyä päättelemän, että sekä säännösten laatimiseen että niiden toimeenpanemiseen tarvittava byrokratia ei tule ihan halvaksi – puhumattakaan niiden toimeenpanosta aiheutuvat kustannukset ’provinsseissa’ – esim. kuorma-autojen lavojen pakollinen kavennus muutamalla sentillä (ja puhtaasta järjettömyydestä esimerkkinä kurkkujen käyryys-direktiivi!). Todellista Super-Neuvostoliittoa tämäkin!

  Vielä siitä valta- eli propagandamediamme jatkuvasti mainostamasta ’hyvinvointivaltiostamme’: sosiaaliturvamme on itse asiassa huijausta, koska petolliset vallanpitäjämme ovat monet vuodet ylläpitäneet pitäneet sitä velaksi, joka on joskus maksettava takaisin. Ja miksi Suomen (ja monen muun euromaan taloudella) on mennyt niin huonosti? Syynä on jo pitkään ollut se kaikkein hulluimpien EU/euro-uskovaisten edelleenkin hokemasta propaganda-sloganista ”Euro on Suomelle suuri menestystarina” esille tuleva asia:
  Saksankielisen FocusOnline’n mukaan maailman taloustieteen nobelistit ovat yhteisessä kokouksessaan Saksan Lindaussa tehneet kustannus-hyötylaskelmia euro-eron suhteen; Euroopan talouden saamiseksi jaloilleen he pitävät sillä perusteella euron (siis koko EMU:n) lakkauttamista välttämättömänä – vaikka se (aluksi) tulisikin kalliiksi. – Kyllähän johtavat politrukkimme ovat sen jo muutenkin tienneet pitkään, mutta eivät voi vihjatakaan siihen suuntaan pelätessään pisteiden menetyksiä ylikansallisten NWO-feodaaliherrojensa silmissä ja korkeamman politrukin viran saamatta jäämistä Brysselissä.

 4. Ei se Meppi noita rahoja käytä! Tuon rahan (100€/h) suomalainen saa matalien korkojen kautta moninkertaisesti takaisin! Varsinainen logiikan nyrjähdys! Ja puolueen nimissä, höh!

  1. Meppi maksaa joka tapauksessa tämän ja mitä kirjoitat koroista on todettu useampaan kertaan pelkäksi huuhaaksi.

   1. Keneltä saaduilla rahoilla ja mitä meppi maksaa? Tämän meppejä koskevan idioottimaisen lausahduksesi lisäksi korkoja koskeva lausahduksesi osoittaa että olet joko täysi pölkkypää tai sitten tyypillinen TROLLI!

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s