”Juodaan viinaa” coverit kielletään!

Paula ”tyttö” Risikko, meidän banaanivaltio Oy Suomi Ab:n armoitettu sosiaali- ja terveysministerimme on täräyttänyt alkoholilain 33 ja 40 § uusiksi.

Tämän lain 33§ mukaan VÄKEVÄN (yli 1,2%) alkoholijuoman mainonta, epäsuoramainonta ja muu myynninedistäminen on kielletty:

Neljännen kohdan mukaan on kiellettyä jos kuvataan alkoholin runsasta käyttöä myönteisesti tai alkoholin kohtuukäyttöä kielteisesti. Tämä johtaa esimerkiksi jopa siihen ettei Hectorin „Juodaan viinaa“-biisiä tai Irwinin „Ei tippa tapa“-biisiä ei saa tapailla kerjätessään asemalla rahaa, yleisissä yleisötilaisuuksissa tai jammaushetkessä puistossa. Näiden kahden ja monen muunkin biisin laulaminen ja levitys esim. Youtube-palvelussa on ilmesen selvästi myös kiellettyä.

Viitoskohta kieltää alkoholin suorituskyvyn lisäämisen, sosiaalisen tai seksuaalisen menestyksen korostamista, joten seuraavan kerran, kun notkut kotiin älä kehu, ettei sinulta lähde panos helposti kännissä tai kehu kuinka kaikki pitävät sinusta pienessä hiparakassa, kun viimeinkin saat suusi auki alkoholin poistaessa ujoutesi. Näillä ei saa myöskään pullistella netissä saati puistoistunnoissa.

Kuudennessa kohdassa kielletään kehuminen alkoholin lääkinnällisien tai terapeuttisien ominaisuuksien tai että se piristää, rauhoittaa tai on keino ristiriitojen ratkaisemiseen. Tästä mummo otti herneet nenään kun on kehunut FB:ssä joka iltaisen konjamiinin sydäntä auttavaa vaikutusta. Samaa hernepalkoa repii nenästään kaikki hyvän punaviinin ja sen terveysvaikutuksista vakuuttuneet ihmiset. Ristiriitoja saattaa auheuttaa itse laki enemmän, kuin alkoholista puhuminen. Näistä ristiriidoista rauhoittuakseen kansa tarttuu konjamiini-pulloon. Kippis, terveydeksi! Näistäkin viimeinen skoolauksen merkkinä käytetty ilmaisu on vuoden alusta kielletty muualla, kuin suljetussa „salaseuran omaisessa” seurassa, jossa ei varmuudella ole „kyläpoliiseja“ tai muita Risikon „stasi-henkilöitä“ paikalla.

Kohdassa kahdeksan määritellään „epäsuorasti“ (Hämiö) alle kahdeksantoista vuotiaan Oy Suomi AB:n kansalaisen nukkuman meno-ajat, koska siinä kielletään media-mainonta 7-22 välisenä aikana! Huvittavaa, mutta totta.
Onko järkee vai ei ? Kysyi aikanaan Sleepparit. Vastausta ei tarvitse miettiä kovinkaan kauan!

Minä kysyn onko tässä maassa elintilaa kansalaisille vai onko maa luovutettu jo kokonaan virkamies ylivallalle ?

Onko suomalainen todella näin tyhmä, ettei osaa/saa päättää omasta käytäytymisestään tai käyttämisistään ?
Kiitos
Hämis

Linkki lakiin: http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2014/20140152

Yksi vastaus artikkeliiin “”Juodaan viinaa” coverit kielletään!

  1. Eräs maailmaa kiertänyt ja paljon nähnyt duunikaverini sanoi että kaikissa kansalaisuuksissa idioottien ja kusipäiden määrä on vakio,suomessa ne vaan on keskittyneet päättäviin ja valtaapitäviin…..!

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s