Ostettuja Trolleja vai journalisteja!

Saksan mediakentässä on räjähtänyt atomipommi!

Kopp-verlag:in julkaisema kirja „Gekaufte Journalisten“ toimii Saksan mediassa atomipommin lailla. Kirjassa esitettyihin väitteisiin, että Saksan arvostetuimpien lehtien (mm. FAZ) journalistit on maksettuja Amerikka myönteiseen uutisointiin on herättänyt myös useita yliopistoja.

Yliopistot haluavat tutkia asiaa tieteellisesti samalla, kun saksalaisten mielikuvissa Amerikan arvostus on laskenut minimiinsä (kuva) ja Handelsblatt-lehden johtaja Gabor Steingart vertaa FAZ-lehden harjoittamaa sodan lietsontaa jalkapallo-huligaaneihin!

jenkki-D

Tähän hetkeen jolloin kansat suurimmissa määrin alkavat herätä „media-koomastaan“ ja käätävät selkänsä „massantainnutus-medialle“ iskee lähdetiedoin, todistein ja nimellä mainituin esimerkein miten Saksan mediakentän hyeenat on maksettu kirjoittamaan Amerikka-myönteitä propagandaa.

Suunnatonta huolta on aiheuttanut se tieto, että suurin osa „koko kansan“ journalisteista ja „Tvstä tutuista“ journalisteista on allekirjoittanut kirjassa esiintuodun „Media-YYA-sopimuksen“, joka velvoittaa tähän journalismia ja sen uskottavuutta tuhoavaan toimintaan!

Tämä toiminta, josta meidänkin media erityisellä verolla tuettu YLEkin olettaa tapahtuvan vain Venäjällä ja entisessä DDR:n aikana, on Saksassa joka päiväistä maksettua sodanlietsontaa. Kirjan lukeneet ihmiset käsittävät miksi median peloittelema kansa suorastaan huutaa sotaa pelkäämiensä maiden tai jopa henkilööiden pään menoksi.

Leizigin yliopiston haluaa tutkia kirjasa esitetyt väitteet ja niitä tukevat todisteet. Kyseisen yliopiston tutkija Uwe Krüger on jo niittänyt mainetta tohtorityöllään „Meinungsmacht“, joka paljastaa eliittiverkon, joka on saanut saaliikseen suuren joukon Saksan journalisteista. Kirjan tiedoista on kiinnostunut myös Jakobs yliopisto Bremenistä ja Dortmundin yliopisto.
Lyhykäisyydessään tämä kaikki tarkoittaa, että Saksan mediakenttää aletaan perkaamaan ja kenties rikkaruohot jopa poistetaan.

Koska tämä sama tehdään Suomessa ?

Vain onko tämänkin kysymyksen vastaus „Ei koske Suomea“ ?
Kiitos

Trolli-kirjoittaja joka rakastaa rauhaa ja totuutta!
Hämis
Linkit:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/redaktion/universitaeten-untersuchen-deutsche-journalisten-korruption.html

http://www.kopp-verlag.de/Gekaufte-Journalisten.htm?websale8=kopp-verlag&pi=939100&ref=portal%2FmeinungNL14_09_14&subref=redaktion/universitaeten-untersuchen-deutsche-journalisten-korruption.html

http://www.kopp-verlag.de/Meinungsmacht.htm?websale8=kopp-verlag&pi=120543&ref=portal%2fmeinungNL14_09_14&subref=redaktion/universitaeten-untersuchen-deutsche-journalisten-korruption.html

http://www.handelsblatt.com/meinung/kommentare/politik-der-eskalation-der-irrweg-des-westens-seite-all/10308844-all.html#

Yksi vastaus artikkeliiin “Ostettuja Trolleja vai journalisteja!

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s