”Länsimaat kiveävät tietä sotaan valheilla!“

Otsikon lauseen lisäksi Dr. Paul Craig Roberts on sanonut seuraavaa:
„USA, EU ja KIEW ovat syyllisiä Ukrainan kriisiin!“

Dr. Paul Craig Roberts on ollut US-Presidentin Ronald Reagan sijaisvaltiovarainministeri. Forbes on listannut hänet maailman arvostetuimpien journalistien joukkoon. Viime viikolla julkaistu artikkeli kertoo miten mies on tullut tähän PRO-VENÄJÄ-mieliseen kannanottoon.
„Dr. Paul Craig Roberts: Länsimaat kiveävät tietä sotaan valheilla!“
”Venäjän virallinen kanta kriisin on, että niin presidentti, kuin ulkominiteri uskoo edelleenkin „läntisen partnerin“ hyvään tarkoitukseen. Tämä on ymmärrrettävä niin, että Ukrainan ongelmaan on syyllinen Washington ja heidän tulee löytää ratkaisu ongelmaan. Odotettua „hyvää tarkoitusta“ ei odotuksista huolimatta ole löytynyt, vaan johtajat ovat lähteneet pakotteiden tielle. Nämä pakotteet tulevat vahingoittamaan vain Eurooppaa.
Ranskan presidenttiä Hollandea on ohjeistettu olla luovuttamatta Venäjän tilaamia laivoja. Tiedotusvälineet eivät ole kertoneet onko Venäjä jo maksanut laivat, vai onko maksu sovittu tapahtuvan luoutuksen yhteydessä. Jos Venäjä ei ole maksanut, on Ranskan korvattava koko kauppasumma telakalle, jos taas laiva on jo maksettu on Hollanden presidenttinä alistuttava korvausvaatimuksiin, joihin tilaaja on oikeutettu.
Tässä vaiheessa ei voi sanoa onko kieltäytyminen laivojen luovuttamisesta suurikaan takaisku Venäjälle. Lännen tulisi pelätä enemmän Venäjän strategisia ydinaseita, ei niinkään helikopteritukialusta. Joka tapauksessa Venäjän kauppa Ranskan kanssa tulee loppumaan kokonaan. Tämä voi myös vaarantaa kaikkien NATO-maiden ja Venäjän välisen kaupan.
Venäjällä on oikeus viedä riita kansainväliseen oikeuteen, jossa Ranskalle määrätään sakkomaksu, joka voi ylittää kauppasumman. Tällä tavalla Eurooppa näyttää lännen tavan pitää kiinni sopimuksistaan. Jos olisin Venäjän asemassa kieltäytyisin vastaanottamasta laivaa ja tekisin tällä asian selväksi koko maailmalle.

Marine Le Pen on ainut johtamisvoiman omaava politiikko Ranskassa, joskin ei vielä ole vallassa, mutta kerää kannatustaan vauhdilla. Le Pen on sanonut Hollandesta, että mies on liian kuulias Obamalle ja se tulee maksamaan Ranskalle miljoonia maksamattomia työtunteja ja viidestä kymmeneen miljardiin sakkoja. Hollande yrittää perustella kuuliaisuuttaan Washingtonille valheilla: „Venäjän viimeisin tempaus Itä-Ukrainassa loukkaa Euroopan turvallisuuden perussääntöjä“.

Tätä ei voisi enempää väärin esittää, koska itsensä Hollanden, Merkelin ja Cameronin amatöörimäinen toiminta vaarantaa, Washingtonin tuella, Euroopan turvallisuuden ja vie mannerta kohti sotaa.
Uutiset kertoo, jos niillä mitään arvoa on, että Washington ja EU-marionetit tekevät uusia pakotteita Venäjää kohtaan. Tämän tyhmien ja amatöörimäisten tekojen kärsijästä ei ole vielä selvää käsitystä. Onko se Venäjä vai EU. Tärkeintä on tunnustaa, ettei Venäjä ole tehnyt mitään ansaitakseen tätä käytöstä.

Jo Irakin, Afganistanin ja Libyan hyökkäykset oli perusteltu valheille. Näin on myös Venäjän pakotteiden kohdalla. Britti-lehti The Telegraph kertoi, että uusimmat pakotteet kohdistuu aseteollisuuteen, kansallisiin öljy-yhtiöihin kansainvälisen rahoituksen kautta. Tämä tarkoittaa samalla, että pakotteet koskee myös kaikkia läntisiä öljy-yhtiöitä.
Tähän Venäjä voisi vastata kaikkien maassa toimivien länsi-yrityksien takavarikoimisella korjatakseen vahinkoa. Toinen mahdollisuus on, että Venäjä ajautuu Kiinan rahoitusmarkkinoille. Lisäksi on mahdollista, että on saatavissa kotimaista rahoitusta. Tätä sisämarkkinarahoitusta harrastaa myös USA painamalla rahaa tukeakseen neljää, viittä suurpankkiaan. Samalla kaavalla om Venäjällä mahdollisuus rahoittaa omaa tarvettaan.

Washingtonin esimerkki opettaa maailmalle, että on oltava hullu tehdessään länsimaiden kanssa kauppaa. Länsimaat näkevät talouspolitiikan suurimpana työkalunaan oman erikoisasemansa suojelijana ja ryöstöjensä välineenä. On vaikea ymmärtää, niin monien esimerkkien jälkeen, että maat edelleenkin hakevat luottoja IMF:ltä. Tällä hetkellä on mahdotonta olla näkemättä, että IMF:n tavoitteena on kaksi asiaa: lainaajamaiden ryöstö ja alistus länsimaiden herruuspolitiikalle. Vain idioottien johtama maa hakee lainan IMF:ltä.

Kaikki syy Ukrainan-kriisistä on USA:n, EU:n ja KIEW:in niskoilla. Nähtävästi Washington tulkitsee Venäjän pidättyväisyyden kriisissä peloksi, mutta Putinilla on halutessaan kaikki kortit kädessään, joilla vahingoittaa syvästi Eurooppaa. Putinin tarvitsee vain kääntää kaasuhanat kiinni, pelkästään Ukrainalta, jolloin Ukraina liittyy Venäjään kahden viikon sisään.Miten

Washington tässä tapauksessa saisi halunsa läpi ?

Venäjä ei ole niin vaihtoehdoton, kuin Ukraina, että haluaisi hintaan mihin hyväänsä ollakseen osa länsimaita ja USAn vasalli.”

Kirjoittaja oli Ronald Reaganin hallituksessa valtiovarainministeri 1975-1978. Herra on myös Kemp-Roth- lain isä. Tästä johtuen on hän johtavassa asemassa kysyntään perustuvassa finassipolitiikasa. Ministerinpestinsä jälkeen herra toimi konsulttina Amerikan puolustus- ja kauppaministeriöille.
Dr. Roberts oli myös toimittajana ja osakustanajana The Wall Street Journal:issa, toimittaja Business Week:issä ja Scripps Howard News Service:ssä. Vuonna 1992 herra palkittiin Warren Brookes Award:illa. Vuonna 1993 Forbes Media nimesi hänet vaikutusvaltaisimmaksi journalistiksi USA:ssa.
Dr. Roberts sai USA:n talouspolitiikan uudelleen muotoilusta Meritorious Service Award-palkinnnon US-valtionvarainministeriöltä. Vuonna 1987 Herra sai kunnialegioonian jäsenyyden Ranskan hallitukselta taloustieteen ja talousstratigioiden uudistamisesta. Herra ei kuulu vain USA Who’s Who-listaan vaan .

Kiitos
YLEn etsimä väärin ajatteleva trolli

Hämis
Linkki:
http://www.paulcraigroberts.org/2014/09/05/west-paves-road-war-lies-paul-craig-roberts/

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s