Jenkeillä ei ole enää rahaa sotia!

Repuplikaanien Ron Paul on ilmoittautunut ja kertoo, ettei maallaan USAlla ole enää varaa „Sotaan vastaan terrorismia“. Herra kertoo, että IS-järjestöä vastaan aloitettava operaatio tulee ajamaan maan konkurssiin.

USAn 18,5 biljoonan Dollarin velkoja ja 514 miljardin budjettivajetta katsellessa on kysymys maksukyvystä oikeutettu. Varsinkin, kun taas kerran on edessä operaatio itse rahoittamaansa vastustajaa vastaan.

Tietysti tämänkin operaation kuluja on jakamassa noin kolmenkymmenen liittolaisen lauma, mutta silti operaatioon uppoaa miljardeja.

Mistä USA ottaa rahat tähän sotaan ?
Sijoittajia saattaa löytyä mukaan tähän „kostoretkeen“, mutta kuinka kauan ?

Kymmenvuotisen valtionlainan korko on tällä hetkellä 2,5 prosentista ylös. Keksimääräisen koron ollessa 3,3%. Nämä luvut tietysti vain niin kauan, kun FED jatkaa painamista laakerit kuumana!

Tässä „laakereiden rääkkäyksessä“ on vaaransa: rahanarvon jyrkkä laskeminen. Tätä ei ole tällä hetkellä kaikesta painamisesta huolimatta näkynyt, joka voidaan luokitella ihmeeksi. Tätä „hypetystä“ Dollarin ympärillä ja jatkuvaa kysyntää pitää kasassa vain ja ainoastaan Dollarin asema maailman öljykaupassa.

Tälläkään ei silti voida peittää sitä tosiasiaa, että koko maailman kansalaisia vaivaava ostovoiman puute ja kurjistaminen on vienyt kaiken mahdollisen pelitilan näiltä pelimiehiltä painokoneen takana.

Niimpä jokainen sotaretki ja operaatio maailmalla lisää muutenkin lahon talouden kaatumisriskiä. Virallisesti on budjettivaje vain kolmen prosentin luokkaa, mutta todellisuudessa se on paljon suurempi. Hedonisen laskelman avulla on BKT:ä pumpattu lämpimällä ilmalla noin 30% .

Näitä lukuja ei uudet selkkaukset ja sodat korjaa!

USA luetaan tällä hetkellä maailman suurvaltoihin, vaikka „Ameriikan vuosisata“ on laskeutumassa iltaansa. Ameriikan sotilastukikohtiin ja sotiin pumpattavat omaisuudet jäävät pois kotimaan kipeästi tarvitsemista varoista. USAn tiestö rapautuu, sillat ovat sortumisvaaran alla ja aikoinaan rakennustaidon mestarinäytteet, suurpadot tarvitsevat kipeästi varoja. Lisäksi sairaan- ja vanhustenhoitokulut kasvavat.

Sota IS-järjestöä vastaan ja Ukrainassa kytevä sota tulevat lopettamaan Ameriikan vuosisadan ja kaatamaan maailman poliisin tässä Ron Paul:in on myönnettävä olevan oikeassa.
Meidän hallituksemme on sitoutunut rahoittamaan tätä konkursi-yritystä sinunkin verorahoillasi!

Tätä ja muita Nato-operaatioita olisi jokaisen kansalaisen syytä miettiä seuraavalla kerralla, kun istuu viisi tuntia odottamassa terveyskeskuksessa tai kuuntelee politikkojamme puhumasta leikkauksista!

Kiitos
YLEn linjoja leikkaava trolli
Hämis
Linkit:
http://www.contra-magazin.com/2014/09/finanzieller-kollaps-die-usa-koennen-sich-keine-kriege-mehr-leisten/

http://www.epochtimes.de/Ron-Paul-US-Krieg-gegen-ISIS-wird-im-Bankrott-enden-a1182373.html

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s