Propagandaa ja kuka sitä tekee!

Saksan eduskunnan Wolfgang Gehrcke, kansanedustaja LINKEN-puolueesta (vasen) on kertonut EU-AA-Paperista, joka on tarkoitettu salaiseksi.

Samalla on eteeni tuotu berliiniläisen kustantajan Axel Springer:in Landtag Mecklenburg.Vorpommern:ilta saama vastaus „Trolli-armeijan“ palkkaamiseen luvatuista varoista.

Tämän EU:n ja Saksan toiminnan hyväksyttävämmäksi selittäminen on vaikeampaa, kuin tunkea tunkea sinappia sukkapuikolla villisian perseeseen!

Kurkataan nyt kuitenkin Gehrcken meille esittämään dokumenttiin, jotta voitte todeta onko vertaukseni onnistunut. Paperi kertoo, että tämä paperi on kulkeutunut myös Suomeen, koska jokainen EU-maa on saanut samat ohjeet.

Pierre Vimont (EAD/GG) on EU:n ulkoministeriön pääsihteeri kertoo paperissa, että jo nyt voimassa oleva laki antaa mahdollisuuden venäjän taitoisten journalistien listaukseen. Tähän „ammattikielto ja julkaisukielto-listalle voidaan lisätä jo listalla olevan Kiseljow (21.3.14 päätoimittaja Rusian Today) lisäksi muitakin „venäjä myönteistä“ propagandaa levittäjiä journalisteja.

Vimont kertoo paperissa, että journalistien asettaminen listalle on „sesitiivinen“ toiminto ja tulisi välttää diktatuurin mainetta, siksi paperissa kehoitetaan tekemään temppu ilman, että yleisölle jää kuva sananvapauden rajoittamisesta.

Tässä „EU-Göbbelsin“ paperissa annetaan mahdollisuus myös perheenjäsenien listaamiseen, kuten esim. Syyrian tapauksessa on tehty. Syyriassa nimikeet jota käytettiin ovat „hallinnon jäsen“ ja „hallinosta hyötyvä“! Tämä kehoitus astettaa listan uhkaamaksi myös pro-venäjä journalistin omaiset. Journalistin on siis syytä olla perheetön, koska EU voi jäädyttää tilejä tai rajoittaa matkustusoikeutta listalta löytyviltä henkilöiltä.

Jos nämäkään uhat eivät riitä paperi esittää, että Donezkin ja Luhanskin kansantasavallat julistetaan terrori-organisaatioiksi, joka antaa lisää valtuuksia käsitellä ongelmaa. Näin itsenäisyyden tukijat muuttuvat terroristeiksi, joita on luvallista jahdata ympäri maailman.

Kaiken huipuksi EU haluaa iskeä sormensa myös urheiluun. Jalkapallo-joukkueet Krimiltä eivät saisi osallistua Venäjän liigaan ja Venäjälle jo luvattuja kilpailuja, kuten F1-kilpailu Sotshissa, uinnin, jääkiekon ja jalkapallon MM-kisat tulisi peruuttaa.

http://www.rationalgalerie.de/home/berufsverbot-und-sippenhaft.html

Sitten käydään kiinni tähän, jopa YLEllä ihmeteltyyn „Trolli-ongelmaan“! Axel Springer kustantamo Berliinistä on lähestynyt Landtag Mecklenburg-Vorpommern:ia. Syy tähän kirjeeseen on liittotasavaltatrolli

tasolla sovittu „trolli-ohjelma“, josta kustantaja ei ole saanut sovittu hyvitystä.

Kirje (kuva) kertoo, että työllistämistöissä kustantajalla olevan 642 bloggaajaa, jotka voivat saada parhaimmillaan 450€/kk. Näitä työllistettyjä ei ole hyvitetty valtion taholta. „Trollien“ kerrotaan olevan työllistetty pro-venäläisen propagandan vastaiskuun ja heille on annettu tehtäväksi soluttautua pro-venäläisiin keskusteluryhmiin ja syöttää ryhmiä väärällä tiedolla. Näille työllistetyille trolleille on annettu tekstiä, argumentteja ja kommentteja työnantajalta/valtiolta, joita heidän tulisi „urakkapalkalla“ levittää netissä.

Päätös tästä toiminnasta on kirjeen mukaan tehty jo 12.04.2014 ja kustantaja pahoittelee, ettei valtio ole pysynyt sovituissa säännöissä. Toisaalta on kenties myös helpottunut asian tilasta, koska samaisella kirjeellä kustantaja irtisanoo sopimuksen, joka on aiheuttanut antipatioita kustantajaa kohti ja jopa kustantajan tuotteiden boikottia.
Nyt herää kysymys kumpi osapuoli tässä propagnda-sodassa on oikeammassa tai vääremmässä, kuin toinen ?

Pahasti alkaa kuulostaa sotaa ja vihollisen „ali-ihmistämistä“ koko tarina. Tämä kampanja on meille tuttu ennen jokaista maailmassa käytyä sotaa, joten varustautukaa kolmanteen maailman sotaan tai nouskaa vastustamaan sitä!

Kiitos

Hämis

Ps. Lue myös https://vapaakulkija.wordpress.com/2014/08/21/propagandaa-kansalle/

Ps2: Tagien käyttöä on rajoitettu!

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s