Lehdistövapaus jää lehdelle soittelemaan ?

Saksan CDU-politikko Michael Gahler vaatii rangaistuksia journalisteille, jotka työskentelevät Russian Today media-yhtiölle. Miehen sanoilla on oma paino-arvonsa, koska hän työskentelee Meppinä ja istuu EU:n ulkoasiainvaliokunnassa päättämässä!

Suora lainaus herran aivopierusta:

„Minä ole sitä mieltä, että meidän on vastattava uhkaan sopivilla toimilla ja näen kaksi aluetta, jotka rajoittaa julkista toimintaa. Esimerkiksi rangaistukset henkilökohtaisella tasolla, jotka ovat jo käytössä pitkään, pitäisi ulottaa myös kulttuuria tuottavien ihmisten kohdalle. Varsinkin, kun nämä henkilöt tuottavat propagandaa. Tai vaihtoehtoisesti journalisteihin, jotka tietoisesti vääristävät totuutta ja näin rikkovat ammattimoraaliaan. Kaikki ovat sen nähneet filmatisoinnin, jossa kuvattiin Donezkin läpi kuljetettuja sotavankeja. Tälläisiä ihmisiä, jotka myös Venäjän osalta on tunustettu, tulisi asettaa rangaistuslistalle. Tässä tarkoitan myös eurooppalaisia ja amerikkalaisia journalisteja, jotka työskentelevät „Russia Today“-asemalle. Näiden ihmisten matkustusoikeutta tulee rajoittaa, että hekin heräävät käsittämään, ettei moisesta toiminnasta pääse ilman sanktioita.“

Tämä poliittisorientoitunut puppu tarkoittaisi selvä kieleisesti, että jokainen journalisti, joka ei kävele Nato-linjaa kädet ylhäällä silmät kiinni, joutuisi US- ja EU-politikkojen hampaisiin. Tänään puhutaan „Russian Today“ mediatalosta, mutta huomenna paikalle asetettan uusi nimi jne….

Pelkästään tämän ehdottaminen saa demokratian nälkäisen EU-kansalaisen niskakarvat pystyyn ja laskemaan varmistimen. Onko tosiaan niin, että meidän rauhan Nobelilla palkittu riemu-unionillemme ei riitä EU-kansalaisten taloudellinen kurittaminen typerämpää typerämmillä direktiiveillä sekä pakotteilla ja kansallisten perustuslakien päälle paskantaminen ?

EU-komissaarit alaisineen haluavat pyyhkiä ylileveitä perseitään myös kansainvälisiin sopimuksiin, kuten YK:n ihmisoikeuksien julistukseen, jonka artikla 19 sanoo seuraavaa:

„Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sananvapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta. „

Annatko sinä EU-komission päättää mikä, missä ja milloin luokitellaan totuudeksi ja mikä, missä ja milloin propagandaksi ?

Kiitos

Erittäin pahasti vittuuntunut
Hämis

2 vastausta artikkeliin “Lehdistövapaus jää lehdelle soittelemaan ?

 1. http://yle.fi/uutiset/tutkimus_valkoiset_valheet_saavat_meidat_sietamaan_toisiamme/7436330?ref=leiki-uup

  Tiede 11.9.2014 klo 8:19 | päivitetty 11.9.2014 klo 8:19

  Tutkimus: Valkoiset valheet saavat meidät sietämään toisiamme
  Valkoiset valheet lujittavat yhteisöä, mutta pahansuovat valheet rikkovat välejä, kertoo uusi tutkimus. Tutkimuksessa mallinnettiin tietokoneohjelman avulla ihmisten sosiaalista käyttäytymistä.

  >>>> Rehellisyys erottaa, valehtelu yhdistää <<<<<<

  Tässä syötetään sitten Suomen Paskamedian toimesta se seuraava AIVOPIERU….

  Elikä Suomalaiset valehtelkaa toisillenne….Se lisää teidän luottoa toisiinne ja lujittaa yhteiskuntaa….

  Näin oikein AA-tollo yliopiston mukaan.

  Joten valehtelkaa Poiliisille….Viranomaisille….VEROTTAJALLE…

  TE RAKENNATTE SILLÄ SUOMEN YHTEISKUNTAA !!!!

  Ps. Huomatkaa tämän €U$toliiton oman Pikku Natsin ja tämän AAtollo-yliopiston K. Kusettajan valheitten ristiriita…

 2. Eiköhän eu:n pojat ja tytöt perusta totuuskomission johon palkataan parhaista parhaat mm. O rehn, J katainen, J urpilainen jne. jne.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s