Laitonta lantaa tuulettimeen!

Tilanteessa, jossa koko Euroopan politiikka on kaatunut keskittyvät EU-politikkomme virheiden peittelyyn omalla perversillä tavallaan.

Tiesitkö, että 01.09.2014 BKT:n voidan laskea mukaan huumekauppa, salakuljetus, varastetun tavarankauppa, ihmiskauppa, laiton asekauppa, atomiaseiden salakuljetus, harmaatalous, laittomat onnenpelit, prostituutio ja jopa sakkojen maksaminen ?

Se on totta tässä Eu-unelmaunioinissa! Edellä mainitut „kansataloudellisesti merkittävät“, mutta niin ihanan laittomat toiminnot voidaan merkitä Suomenkin bruttokansantuotteeseen plussasarakkeeseen. Tämän mahdollistaa EU-komission mielettömyydessään keksimät uudet kirjanpitosäännöt (ESA 2010), joista kerroin jo „männä viikolla“.

Tämä johtaa mielestäni suureen dilemaan, koska edellä mainittuista laittomuuksista kiinni jääneiden puolustuspuheissa lieventäviksi, jopa syyttämättäjättämissyiksi, voi ilmestyä Suomen BKT:n pelastusyritys! Tämän lieventämisperusteen voisi kuvitella kasvavan sitä mukaan, kun Suomen BKT syöksyy alas……

Tällä poliittisella apinateatterilla ei ole, kuin yksi tarkoitus: Euro-kusetuksen tekohengitys ja valtiollisien velkakattojen paikkaus. Velkakaton jonka EU-komissio on itse määrittänyt 60% kaltevuuteen, mutta todellisuudessa on noussut, keskiarvoltaan, jo sataan prosenttiin.

Tässä mielettömyyden mielettömässä ylilyönnissä on EU-komissio suuressa mielettömyydessään antanut Euro-maille oikeuden määrittää edellä mainittujen „laittomien“ toimintojen vaikutuksen omaan bruttokansantuotteensa ITSE!

Tämä lupaa Suomenkin virkaa tekevälle ja seuraavalle toimitushallitukselle mielettömiä kasvunäkymiä, joilla saadaan varmistettua tilastollinen kasvu!

Odotettavissa mielettömiä BKT-lukuja ja velkaprosenttien laskuja, koko EURO-alueen laajuisesti!

Tämä tilastokikkailu ei tosin poista sitä tosiasiaa, että kansan ruokakori on edelleenkin tyhjä.

Eikä sitä tosi asiaa koko EURO- ja EU-systeemi oli kenties helppo niellä, vaikka karvasteli kurkussa, närästi vatsalaukussa, ärsytti paskusuolta, kirvelee peräsuolessa ja on vauhdilla muuttumassa pidättämättömissä olevaksi ripuliksi….

 

Kiitos
Hämis

Ps. Tästä EU-komission odotettavissa olevasta tilastokikkailusta ilmaisena esimerkkinä Kreikan, jo vuonna 2006 komissiolle esittämät „harmaan talouden“ luvut (25%). Tätä pidettiin komissiossa mielettömänä, mutta lopulta „sovittiin“, että Kreikan harmaatalous on 9,6% kansantalouden koosta.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s