USA miehittänyt Itä-Saksan!

Wettiner kasarmit Sachsen:in Frangenberg:issä kuluvat Panssariprikaati 37. „Vapaakaupunki Sachsen:iin“ (Panzergrenadierbrigade 37 „Freistaat Sachsen“) joka taas kuuluu Saksan liittotasavallan sotavoimiin. Psprikaati 37 on osa Saksan liittotasavallan 10. panssaridivisioonaa, joka pitää majaansa Sachen:in ja Thüringen:in alueella.

Divisioona on osa kansallista ja kansainvälistä kriisientorjuntajoukkoa, niin EU:n kuin Nato:n osana. Naton osalta on divisioona osa Saksan maanpuolustusjoukkoja ns. nopeantoiminnan joukkoja, jotka voidaan asettaa/osoitaa myös muiden Nato-maiden puolustukseen.

Tähän asti kaikki kunnossa, mutta vallitsevien sopimusten varjolla tällä alueella saa oleskella vain saksalaisia sotilaita.

Artikkeli 5, Kaksi-plus-neljä-sopimus, kohta 3: (Artikel 5 Zwei-plus-vier-Vertrag Absatz 3 )

(3) Neuvosliiton sotilasvoimien vetäytymisestä, entisen DDR:n ja Berliinin alueelta, tehdyn sopimuksen (2-plus-4) mukaan voidaan näille alueille sijoittaa Saksan liittotasavallan sotajoukkoja, ilman ydinaseita. Sopimus kieltää yksiselitteisesti ULKOMAALAISTEN joukkojen sijoittamisen alueella, niin ilman, kuin atomiasein varustettuna. (Vapaa suomennos allekirjoittanut)

 

Kuitenkin 28.08.2014, kello 19.30 on tullut ilmoituksia useilta huolestuneilta kansalaisilta, että noin 50 USAn armeijan sotilasajoneuvoa on ajanut Wettiner:in kasarmi-alueelle!

USA on rikkonut uudemman kerran ns. 2-plus-4-sopimusta ajattamalla yli 50 sotilasajoneuvon kulkueen Wettiner-kasarmeille.

Jos silminäkijöiden ilmoitukset osoittautuvat todeksi on tapahtunut sopimusrikkomus, joka on omiaan lisäämään jännitystä EU:n, Saksan, USA liittoutuman ja Venäjän (Neuvostoliiton sopimuspuolen ominaisuuden perijän) välille!

Kiitos

Hämis

Lähteet:
https://staseve.wordpress.com/2014/09/03/akutmeldung-usa-brechen-erneut-2plus-4-vertrag-us-militarkolonne-mit-mehr-als-50-fahrzeugen-in-der-wettiner-kaserne-in-frankenbergsachsen/

http://de.wikipedia.org/wiki/Zwei-plus-Vier-Vertrag
http://en.wikipedia.org/wiki/Treaty_on_the_Final_Settlement_with_Respect_to_Germany
http://fi.wikipedia.org/wiki/Sopimus_Saksaa_koskevasta_lopullisesta_j%C3%A4rjestelyst%C3%A4

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s