Poliisivaltio EU tekee tuloaan jo Saksaan!

Suomen poliisi ottaa seuraavan ohjeistuksen varmasti mielellään vastaan, kunhan meidän ruskeakieliset politikot sen saavat tietoonsa ja pysytyvät ”näyttämäään toteen”, että se vähentää virkavallan väkivaltaista vastustamista!

Hellurei ja pikaisesti eroon tästä hullujen huoneesta nimeltä EU!

”Siinä missä parturilla kampa on työkalu on ase työkalu poliisilla” Näin kertoo poliisien kouluttaja Berliinistä. Hän teroittaa tätä asiaa jokaiselle koulutettavalleen viimeistään aseenkäsittelykoulutuksessa. Tämä on Berliinin poliisin virallinen kanta, jolla pyritään poliisin ”mahdollisuuksien parannukseen”. Tämä uusi linjaus ei koske pelkästään väkivaltaisia pidätettäviä, vaan on suositeltavaa myös normaaleissa ”rutiinitehtävissä”, kuten liikennekontrolleissa. ”Näissä joka päiväisissä tehtävissäkin tulisi varmentavan poliisin vetää ase esiin ja suunnata se maahan, kun hänen kolleegansa kontroloi ajokortin ja rekisteriotteen”, kertoo poliisien kouluttaja.

http://www.zeit.de/gesellschaft/zeitgeschehen/2014-08/polizei-schiessen-offensive-waffenhaltung

Toinen ihmetystä aiheuttava uutinen Saksan maalta tulee paikallisen työvoimatoimiston (Bundesagentur für Arbeit(BA)  suunnitelmasta suorittaa huumetestejä työnhakijoille. Valtakunnallisesti on jo tilattu 88.000 pikahuumetestiä, jotka näyttävät Cannabiksen, Kokainin, Ecstasyn und Antidepressivojen jäljet.

Nämä testit on tarkoitus seuloa esim. Autonkuljettajaksi sopimattomia työnhakijöita hakijoiden seasta, joten se on EHDOTTOMASTI hyödyllinen, eikä missään tapauksessa henkilöön menevä tai millään tavalla syrjivä!

Lähde: Pikahuumetesti ja hiusanalyysi („Drogenschnelltests und Harnanalyse – 1213-14-45216″)

http://www.arbeitsagentur.de/web/content/DE/Veroeffentlichungen/Ausschreibungen/LieferundDienstleistungen/Detail/index.htm?dfContentId=L6019022DSTBAI519377

Tälläisiä uudistuksia odotamme innolla Saksaa nuolevan päälikkötasomme puolelta myös Suomeen!

Vai mitä ?

Kiitos
Hämis

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s