Melko mieletöntä, mutta totta.

Suomen kansan onni herrojensa kanssa on perinteisesti ollut huono. Varsinkin viime aikoina on useitakin onnettomia tapauksia, joissa Suomen kansan hikeä, saavutuksia ja omaisuutta, jopa tulevaisuuteen ulottuen, on sijoitettu näiden poliittisten broilereiden vientitukeen maailmalle.

Melko mieletöntä, mutta totta.

Nyt näyttää taas kerran, ettei vienninedistäminen ole onnistunut, kun iso J ei sittenkään saa paikkaansa ytimessä.Tämä närästää siinä missä kotimaisten kyky-politikkojen kähminnätkin. Useat kansalaiset tuntevat itsensä petetyksi ja tämä yli puoluerajojen.

Melko mieletöntä, mutta totta.

Nyt viimeinen litsari kansanvallalle on liittyminen maailman suurimpaan asekerhoon Natoon. Tämä liittoutuminen harmittaa myös naapuria Venäjää.

Melko mieletöntä, mutta totta.

Samalla, kun Suomen poliittinenjohto kaivaa maata kansansa itsenäisyyden alta aseita kerätään pois kansalaisilta, jopa rattijuopoilta, koska he ovat epätasapainoisia. Mahdollisia sekopäitä ja vaarallisia jokainen omalla tavallaan.

Melko mieletöntä, mutta totta.

Onko meidän johtajat miettineet hetkeä, jossa heidän laskelmansa, taas kerran, pettävät ja näille päähän potkituille kansalaisille on sodan tullen PAKKO antaa torrakka ja ammukset käteen ?

Melko mieletöntä, mutta totta.

Kiitos
Hämis

Ps. Ainut hyvä puoli joka tulee mieleen tulevasta sodasta on se, että se loppuu aikanaan ja se puhdistaa politiikasta nykyisen kaltaisia pyrkyreitä, koska rintamasotilaat tunnetusti kantavat aseita sodan jälkeen kotiinsa.

Melko mieletöntä, mutta totta.

Mainokset

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s