Rasistinen EU-työttömyyskorvaus.

EU:n unelmaliitto on kehittämässä lisää maksettavaa EU-veronmaksajille. Näiden komissaarien mielikuvituksella ei näytä olevan rajoja.

Ensimmäisen esitellään Suomessa hyvin hiljaa ja sisäpiireissä keskusteltu EU-työttömyysvakuutus, joka siirtää rikkaiden maiden hyvää heikompien hyväksi. Summissa liikutaan miljardeissa, joista Suomenkin kansa maksaa osansa hyvinvoinnillaan.

EU-sosiaalikomissaari Lazlo Andor on ehdottanut tätä yleiseuroopalaista työttömyyskorvausta, jonka esitetään olevan 40% edellisistä tuloista ja kestävän kuusi kuukautta. Tätä 40% summaa ja kestoa on mahdollista lisätä kansallisilla toimilla, mutta Suomen politikot ja taloustilan tuntien tullaan myös Suomen taso laskemaan hiljalleen tälle yleiseurooppalaiselle tasolle.

Suunnitelma on maksaa taas yhteen isoon sinikeltaiseen tähti-ämpäriin, josta jokainen käy hakemassa tarpeensa mukaan. Komissaari toteaa, että ”itsenäisille valtioille oli asia helppo, kun työttömyyden kykeni laskemaan oman valuutan uudelleen arvoituksella. Tämä ei nyt yhteisvaluutassa kuitenkaan ole enää mahdollista.” Juuri yhteisvaluutalla ja siitä aiheutuvilla talouden epätasapainoilla mies perustelee yhteistä sosiaalikassaa! Herra komissaari on sitä mieltä, että tästä solidaarisuuden osoituksesta ei päästä yli eikä ympäri, jos yhteisvaluutta halutaan pitää pystyssä.

Saksa tulisi olemaan suurin maksaja tähän yhteiseen kaivoon. Instituts für Arbeitsmarkt- und Berufsforschung (IAB) on asiaa tutkinut. IAB laski Saksan maksu-osuuden vuosien 2006-2011 välillä ja arvioi nettomaksuosuuden noin kahteenkymmeneen miljardiin Euroon. Suurin kaivon tyhjentäjä olisi tuona aikana ollut Espanja, joka olisi kantanut kotiinsa 37,9 miljardin edestä.

Toinen EU-komissaarien suunnittelma uudistus on ns. EU-suvaitsevaisuuspakko, joka tekee ajatuksista rikoksia. Normaalissa demokratiassa ihmisillä on ajatuksen vapaus, sananvapaus ja oikeus tuoda ajatuksensa esiin taiteessa ja tieteessä.

Komissaarien suunnittelema suvaitsevaisuuspakko tulee rajoittamaan sananvapautta, taiteilijoiden vapautta, tieteen vapautta ja lehdistön vapautta. Sopimuksessa ei määrittele periaatteita tai moraalisia rajoja, vaan se haluaa poistaa EU:n alueelta syrjinnän kansallisuuteen perustuen, ihonväriin perustuen, uskontoon perustuen. Lisäksi EU-alueelta poistettavien ongelmien listassa on rasismi, antisemitismi, homophobia, antifeminismi ja totalitääriset ideologiat.

Näitä mainittuja kiellettyjä ajatuksia vastaan suunnatut toimeksi on nimietty ”täydellinen eliminointi”, ei siis asennemuokkaus tai muut toimet, vaan eliminointi. Näin eliminoidaan ensin kielletyt ajatukset ja mielipiteet ilman poikkeuksia. Tuleeko seuraavaksi väärin ajattelijoiden eliminointi ?   Tämä on suvatsevaisuutta ála EU-komissio.

Tämän lain voimaantulo tulee vaikuttamaan niin tieteeseen kuin taiteeseen, joista osa on kiellettävä, niin kirjojen, tiettyjen tutkimusten, maalatusten, veistosten kuin musiikin osalta. Missä raja lopulta kulkee ja mitä kukakin tuntee tai kokee olevan vastoin lainkirjainta jää oikeuslaitoksien päätettäväksi. Kenties jopa joidenkin vitsien kertominen tulee olemaan kiellettyä jne….

Tähän lopuksi on lainattava Voltairea: „En allekirjoita mielipidettänne, mutta anna elämäni, että teillä on oikeus sanoa se!“

Kiitos.

Hämis

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s