SAATANAN TUNARIT!

Ukrainan kriisi on laukaissut Venäjällä muutoksen. Jo edellisessä tuuttauksessa kerrotun öljy-pörssin lisäksi on Putin vahvistanut lain, jolla Venäjälle tuodaan oma luottokorttisysteemi. Tällä uudella systeemillä jää tulevaisuudessa myös luottokorttienkorot kotimaahan kaasu- ja öljytuolojen lisäksi.

Saman aikaisesti on Putin luvannut kaasutoimitusten sujuvuuden vain tämän kuun loppuun.

Tämä tieto saa EU-maat etsimään epätoivoisesti uusia energialähteitä. Näihin lähteisiin kuuluu myös Ukraina-operaatio, joka on nyt räjähtänyt silmille ja kääntynyt EUta vastaan.

Tässä tilanteessa Suomen halituksen harrastama EU-politiikka on erittäin vaarallista koko kansan tulevaisuudelle.

Nato haaveilut ja EUn pakotelinjan orjallinen seuraaminen tulee vaikuttamaan Suomen Venäjä-suhteisiin väistämättä.

 

Kummat suhteet on tärkeämpiä tavalliselle ihmiselle, joka ei pyri toisten kustanuksella EU-hirviön johtopaikoille ?

Onko suomalaiselle kuluttajalle tärkeämpää liittyä uuteen liittoutumaan, joka tulee maksamaan lisää veroja ja sosiaaliturvan heikennyksiä ?

Vai onko tärkeämpää energian hinta ja omalla puolustuksella turvattu ITSENÄINEN maa ? 

 

Malliksi Suomen hallituksen puusilmille voidaan esittää Itävallan toimintaa. Itävalta on sekä EUn ja Euron jäsen. NATOssa Itävalta on Suomen tavalla ystävyyskomppani. Siis lähtökohdiltaan samlla viivalla Suomen kanssa ja kuitenkin Itävalta toimii, kuin itsenäinen valtio EUn sisällä, toisin kuin vellihousujen johtama Suomi!

Tästä itsenäisyydestä osoittaa itävaltalaisien tekemät sopimukset maakaasutoimituksista Venäjän kanssa. Itävaltalainen OMV ja Gazprom ovat allekirjoittaneet sopimuksen South-Stream-kaasulinjasta, joka tulee kattamaan Itävallan energiatarvetta vuodesta 2018 alkaen. Numeroina kyseinen projekti tarkoittaa noin kolmeakymmentäkahta (32) miljardia kuutiometriä kaasua vuosittain.

 

Tässä Suomen hallitukselle mallia EUn YHTENÄISESTÄ pakotelinjasta, jota Suomessa markkinoidaan „murtumattomana“, maksoi se sitten mitä vaan!

Tähän EU-pakotteiden yhteisrintamaan on Venäjän energiasta riippuvaista Suomea ajettu, kuin käärmettä piippuun, vaikka se tulee viimeisillään murtamaan maamme lopullisesti.

 

Saatanan tunarit !

Juicekin osasi ennustaa politiikkamme suuntaa!

 

 

 

Kiitos
Kansalainen

Yksi vastaus artikkeliiin “SAATANAN TUNARIT!

  1. Olet täysin oikeassa. Mikki-hiiri-Kataisen vaan pitää vetää linjaansa, josko isot pojat antaisi euroopassa jonkun palkkioviran tällle maansa myynneelle.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s