Maailman rauhalle ?

 Ukraina on kerännyt huomiota onnettomien tapahtumien kautta. Suurin syy kaikkiin juuri maailmassa tapahtuvaan diktaattori-keilaukseen ja kansannousuihin on energia ja suurvalta-asema.

Nato-ohjattu EU on laajentuu Venäjän suuntaan ja van Rombykin on kertonut, että EU haluaa niellä koko Euroopan Venäjän rajoihin asti (energia-omavaraiseksi suurvallaksi).

EUn syyllisyys lienee selvää ?

Tämän takia käy veli veljeä vastaan ja valtaa aukion!

Velka-ohjattu USA erotti dollarinsa kultakannasta 1973 ja kiinniti sen öljyyn. Tämä kiinnitys maksaa ihmiskunnalle vieläkin, koska Dollarin tueksi USAlla tulisi olla kaikki maailman öljy ja jonakin päivänä edes se ei riitä. Petro-Dollari on katteeton shekki. Pala paperia, kuten kaikki muutkin valuutat.

Jenkkien innostus lienee selvää ?

Tämän takia käy veli veljeä vastaan ja polttaa viraston!

2009 Venäjä teki Kiinan kanssa energiasopimuksen, jossa volyymiksi arvioidaan 270 miljardia ja seuraavan 25 vuoden aikana pumpataan 365 miljoonaa tonnia öljyä Venäjältä Kiinaan.
2011 Venäjä loi Kiinan kanssa uuden raaka-aine pörssin St. Petersburgiin. Pörssin jossa kauppaa käydään Yuan ja Rupla pohjalta. Tähän samaan aikaan antoi Syyrian presidentti al-Assad tiedoksi, että ei huoli enää Dollaria maksuksi.

Kaksikon tarkoitus lienee selvää ?

Tämän takia käy veli veljeä vastaan ja tuhoaa illuusion!

Kiina suunnittelee uutta maailman valuutaa, kultakantaista Yuania. Kiinalla on viimeisen arvauksen mukaan 4-7 tonnia kultaa holveissaan. Tällä määrällä saa hopeaa, koska USAlla on 8.133,5 tonnia kultaa laareissaan. Tosin USAssa viimeinen todellinen tarkastus on tehty 1957. Ron Paul, US-kansanedustaja ei saanut lupaa laskea harkkoja. Tätä samaa lääkettä sai maistaa Saksa, jonka kultaa on US-holveissa 1.500 tonnia. Saksan kotiin tilaamasta kolmestassadasta tonnista on tähän mennessä kotiutunut vaivaiset viisi.

(Tähän löytyy lisää täältä), vaikka jo lienee selvää ?

Tämän takia käy veli veljeä vastaan ja tuhoaa koko hiekkalaatikon ?

A, B, C tai marssi rauhalle 23.05.2014 Helsingissä!

 

Kiitos
Kansalainen

 

 

 

Yksi vastaus artikkeliiin “Maailman rauhalle ?

  1. Terve!
    Ukrainasta amerikkalaiset kommandot lastasivat koneeseen 40tn kultaa, silloiselta arvoltaan n $ 2 miljardia. Muistaakseni ennen tämän blogin päiväystä. Hyvä osamaksu nylundin 5 miljardista!

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s