Haluatko maksaa toisenkin ”rauhanliiton” ?

Suomalaisille on opetettu, että sopimus pitää. Tehtyjä sopimuksia on noudatettava. Tätä ovat meille opettaneet päättäjämmekin tietysti erittäin vakavina. Taisi olla ”rivitalopalon sammuttaminen” olla eräänlainen sopimus, josta oli Euroopan VPKna on pidettävä kiinni.

Nyt Suomessa on noussut teemaksi Suomen NATO-jäsenyys ja sen laillisuus. Tämä asia on minulle enemmän, kuin selvä henkilökohtaisesti, mutta keskustelu on aiheesta on erittäin totista, kuka puolesta, kuka vastaan.

Keskusteluun on noussut Venäjän kanssa (1992) tehtyjen sopimuksien noudattaminen ja laillisuus. Meidän hallituksen ja NATOn välillä solmitaan (toukokuussa) sopimus, joka velvoittaa Suomen NATO-joukkojen läpikulkuoikeuteen ja joukkojen majoitukseen. Toisalta Venäjän kanssa solmittujen sopimuksien kannalta näyttäisi se sopimusrikolta 1992 solmitun sopimuksen tekstiä lukiessa. Kyseinen kahdenvälinen sopimus on myös automaattisesti jatkuva, jos sitä ei sanota irti vuotta ennen sopimuksen vanhenemista ennen.

Laillisuudesta ja sopimusteknisen keskustelun savun alle jää se tosiasia, että kaikki maksaa. Ei ole selllaista kerhoa johon ei ole sisäänpääsymaksua. Tästä kulmasta en ole juuri lukuja nähnyt missään keskustelun tuoksinassa., joten vertailuksi on tutkittava NATO-maiden puolustusbudjetteja.

Kreikka ja Turkki ovat 60-vuotta NATOssa ja riidoissa.

Nämä kaksi NATO-maata löytyvät maailman listan sijoilta 30. Kreikka, 6,5 miljardia käyttäneenä (2,5%) ja 15. Turkki reilun 18 miljardin kulutuksella. (2,3%BKTstä)

Suomi on listalla sijoitettu paikalle 47, 3,66 miljardia käyttäneenä (1,5%). „NATO-naapuri“ Ruotsi on sijalla 32, 6,2 miljardia käytäneenä (1,2%)

Kuriositeettinä lainaus Saksan aseviennistä 2010!
„ Von diesen Ausfuhren entfielen ca. 78 % (1.622,8 Mio. €) auf NATO-/EU- und NATO-
gleichgestellte Länder. „ Vienti NATO maihin ja NATO ystävyysmaihin.

Edellämainitusta summasta 403 miljoonaa lähti Kreikkaan toiseen NATO-maahan, 29 miljoonaa NATO-maahan Ranska, 52 miljoonaa NATO-maahan Britanniaan. Saksa tienaa myös NATO-maalta Turkilta 12 miljoonaa ja NATO-maalta Jenkeiltä 36 miljoonaa. Lisäksi tieto, että Saksan koko aseviennin arvo on 0,2% koko Saksan kaikesta viennistä.

Koko EUn budjetiksi kerrotaan 40.302 Mil. €. Kaikki suurimmat ovat naapureita ja NATO-jäseniä!

Minä allekirjoitan valtuutettujeni neuvotteleman sopimuksen NATOn kanssa vain siinä tapauksessa, jos Suomen ja Ruotsin välille kehitellään Turkki-Kreikkaa vastaava tilanne ja saadaan joku muu maksamaan tämä herkku….. Tapahtuma voisi olla Ruotsin Ahvenanmaalle suuntautuva aluevaltaus, josta Suomen nuuskaajat voisivat käydä jatkossa ostamassa nuuskansa „kuivin jaloin“.

Ahvenanmaan halkovalle rajavyöhykkeelle voisi palkata kreikkalaisia sotilaita rauhanturvaajiksi, kun ovat kovasti kilpailukykyisiksi NATOtettu, takuutettu ja EU-tuettu!

Muussa tapauksessa minä kansalaisena en halua tähän puolustusliittoon, vaan vaadin hallitusta olemaan allekirjoittamatta tätä ristiriitaista sopimusta, ennen kuin meille kerrotan montako vanhuksen vaippaa, leikkausta eläkkeisiin, lisäveroja tai muuten vaan raippaa palkansaajille, se maksaa.

Parasta olisi, jos kansanedustajamme antaisivat, edes tällä kertaa meidän kansalaisten päättää itsekseen haluaako maksaa tämänkin „rauhanliiton“ kulut hyvinvoinnillaan!

Minä kansalainen vaadin sitovaa kansanäänestystä tästä NATO-sopimuksesta !

Haluatko sinä myös äänestää ?

Äänestä jaloillasi 25.04.2012 Helsingissä,

 

 

Kiitos
Kansalainen.

 

 

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s