Nyt saa riittää! 11 päivää jouluun!

IS kertoo, että Suomi haluaa kerätä kansalaisensa useampaan tai mielellään yhteen kasaan.

Kyseessä on tietysti kesämökki asuminen. Tämä kateutta aiheuttava olomuoto, jonka sekä virkamiehet ja kaupunkeihin kotiloituneet kanssa kanslaiset kokevat uhkaksi Suomen ja maailman tulevaisuudelle.

Tämä on valitettava suunta koko Euroopassa, ei pelkästään Suomessa!

Kieltoa perustellaan ympäristön suojelulla, vaikka joidenkin „maalaisjärjellä“ ajattelevien mielipide voi olla päinvastainen.

„-Summa summarum: ”virkakoneiston” näkökulmasta kysymys on rakentamisen suhteesta ympäristöön, kunnallistekniikasta ja kustannustehokkuudesta, Tirkkonen muotoilee.“ Kirjoittaa IS.

Minä olen tullut jo kaksi vuotta ilman teidän kunnallistekniikka toimeen ja maasta löytyy varmasti monta muutakin, jotka vaihtaisivat huonosti rakennetun koneellisella ilmastoinnilla myrkytetyn homelaatikon kaupungissa raikkaaseen ilmaan ja rauhaan maalla.

Tätä estämään on Suomessa KHO!

„Korkeimman hallinto-oikeuden mukaan kenelläkään ei ole oikeutta asua omalla maallaan, jos asuminen on ristiriidassa maankäyttö- ja rakennuslain kanssa. „

Oletko samaa mieltä KHO:n ja Suomen virkamiesten kanssa ?

Jos et! Tule mukaamme 25.4.2014 Helsinkiin!

 

Ensi talven pelastaja on TPMS! Tämä kirjaiyhdistelmä ei ole niin kallis kuin EVM ja koskettaa  esialkuun vain uusia autoja ajavia „upporikkaita“. TPMS vahtii renkaidenpaineita ja tulee pelastamaan varmasti yhtä paljon henkiä, kuin Tamiflu:t ja lapsilisäleikkaukset yhteensä!

Suomi on siitä kummallinen olotila, että jopa väistyvä PM Katainen on luvannut EU:lle ja muile sponsoreilleen, että meillä saa kokeilla mitä vaan! Tämä siitä syystä, että suomalainen kävelee pää olkapäiden välissä vaikka teuraalle, jos johtaja kertoo, että sillä saavutetaan jotain.

Oletko syntynyt koekaniiniksi ?

Jos et! Tule mukaamme 25.4.2014 Helsinkiin!

 

Seuraava syltty tulee syvältä Suomen korruptoitumattomasta virkakoneistosta! Kaikkien virkamiesten oikeudenmukaisuuden vahti poliisi on maalitauluna jo pitkään. HS kirjoittaa: „Kaikkiaan huumepoliisin päällikön epäillään syyllistyneen 15 eri rikokseen „ ja „omaisuutta on määrätty takavarikkoon kaikkiaan 1,9 miljoonan euron edestä.“

Tässä malliesimerkki Suomen rakenteiden korruptoitumattomuudesta ?

Suosittelen kaikille, jotka uskovat Suomen olevan maailman puhtain maa, ainut Euroopan maa, jossa esim. Siemens ei ole jäänyt lahjuksista politikoille tilille, täydellistä mielenterveyden tarkastusta.

Uskotko, että Suomi ja sen virkatoimijat ovat puhtoisia, kuin järvemme ja taivaamme ?

Jos et! Tule mukaamme 25.4.2014 Helsinkiin!

 

TS kertoo SDP:n olevan velkojen yhteisvastuuta vastaan. Hieno juttu, jos ei olisi jo melkein päätetty Sakulassa „sisarpuolueiden“ koalitiossa toisin. Tämä vaikuttaa silkalta ääntenkalastelulta, mutta ajatus on hyvä, vaikka en uskaltaisi omaa elämääni näiden ammattimaisten ulosteen suoltajien ja takinkääntäjien käsiin laskea.

Uskallatko sinä ottaa riskin ja uskot näihin vielä kerran ?

Jos et! Tule mukaamme 25.4.2014 Helsinkiin!

 

Lopuksi kevennys. Posti tai Itella, kuten liikelaitos itseään nimittää on aiheuttanut melkein skandaalin. Tom of Finland nimellä tunnettu taiteilija saa oman nimikko postimerkin.

Hip hurraa! Huutaa sateenkaariväki ja punaisella lihalla itsensä täyttäneet heterot kilpailevat Itellaan kohdistuvan arvostelunsa tasolla. Kaikilla on siis jotain tekemistä ja Katainen & Co saavat tarvitsemansa hengähdystauon.

Kansalainen löysi tästäkin skandaalista hyviä puolia. Ensiksi postimerkin ostaminen on vapaaehtoista ja merkkinsä voi valita mielihalujensa mukaan. Toiseksi, jos kuitenkin tulee eteen tilanne, jossa näitä skandaalimerkkejä on käytettävä voi lohduttautua sillä, että ovat tarramerkkejä!

Tässä Itella ja kehitys on tullut apuun ja säästää asiakkaansa tämän takapuolen takapuolen nuolemiselta!!!!

Oli sitten mielipiteesi tästä kevennyksestä mikä tahansa!

Tule mukaamme 25.4.2014 Helsinkiin!

Kiitos
KanssaKansalainen

2 vastausta artikkeliin “Nyt saa riittää! 11 päivää jouluun!

  1. Tulisin mielelläni,ei vaan ole varaa tehdä mitään.Valheelliseen ilmiantoon meni vähäiset työttömyyskorvaukset.Saman kiusan voi työkkärin mukaan tehdä kelle vaan työttömälle,nimetön ilmianto ja korvaukset katkolle.Sit yrität asian omaisena todistaa syyttömyyttäsi,mulla mennyt kahdeksan viikkoa,ja loppua ei näy.HYVINVOINTIVALTIO

  2. kyllä tulisin mukaan heti, mutta on 8000km lentomatkaa,johon tarvis saada liput ja immigration bureausta re-permit visa..mutta suomen asioita ja tilannetta seuraan kuitenkin tiukasti ja hallituksen touhut pitää saada kuriin..

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s