Nyt saa riittää!

Kuva

Meitä suomalaisia on taas rangaistu poliikoilla, joihin meillä ei ole varaa. Suomen viimeisin päämies, Jyrki Katainen, tuli lehtitiedon mukaan maksamaan liki 50 miljardia lainaa, jolle sinä rakas kanssa kansalainen maksat korkoja, jos jaksat vielä painaa ylitöitä, niin onnistuu varmasti myös lyhennyksetkin ?

HS kirjoittaa seuraavaa:

”Siinä Suomi ei profiloitunut edukseen, vaan meni ison joukon mukana. Mutta niinhän useimmat menevät.”
Tyylipisteitä Katainen saa maltillisuudesta ja sovittelevaisuudesta. ”Hänellä on ollut samalla määrätietoinen pyrkimys pitää julkinen talous hallinnassa.”

Määritelkää „määrätietoinen pyrkimys pitää julkinen talous hallinnassa“! Nyt kuitenkin tämä mies on päättänyt jättää Oy Suomi Ab:n ruorin ja seilata isomille vesille tienaamaan tuplat ilman velvoitteita.

Äänestäisitkö tätä miestä EU-komissaariksi, jos EU:ssa olisi demokratiaa ?

Jos et! Tule mukaamme 25.4.2014 Helsinkiin!

Hesarin jutusta kannattaa katsoa vähintään grafit, koska ne kertovat omaa karua kieltään. Samaa tarinaa, jota olen seurannut huolestuneena. Maksuhäiriömerkintöjä on alkanut satamaan jo 90-luvun lukujen vauhdilla. 362 t suomalaisista on merkitty tämän velkavetoisen Suomen ulkopuolelle ja lehden mukaan „toistasataa uutta joka päivä“.

„– Uusien maksuhäiriöiden määrä on silti todella suuri, Muhonen toteaa.“
„Huolimatta uusien maksuhäiriömerkintöjen pienestä laskusta, kulutusluotoista johtuvia maksuhäiriöitä on tallennettu 7 000 kappaletta eli 8,2 prosenttia enemmän kuin viime vuoden tammi-maaliskuussa.“
Onko tähän syynä EUn ja Euron Suomelle tuoma vakaus vai kansan mielipuolisuus ?

Pidätkö itseäsi syyllisenä tähän suuntaukseen ?

Jos et ! Tule mukaamme 25.4.2014 Helsinkiin!

Alko on keksinyt viisaidenkiven ja tukenut hallituksen työllistämispolitiikkaa jakamalla yhdestä kaksi. 90 % Alkon työntekijöistä on osa-aikaisia, vaikka varmasti voittomarginaalissa olisi tilaa kokopäiväisille. Voisi palvelukin samalla parantua.

Oletko Alkon henkilöstöpolitiikan puolesta ?

Jos et ! Tule mukaamme 25.4.2014 Helsinkiin!

Loppukevennykseksi uutinen, joka kertoo Suomen tavasta ymmärtää „vapaa liikkuvuus“ saa tunteet pintaan. Suomen TULLI on määrännyt linja-autot tyhjennettäväksi ja ihmiset kantamaan omansa maihin. IS kertoo asiasta vielä yksityiskohtaisemmin mutta teroittaa uusien määräysten olevan „kanna maihin“ ja saat pitää alkoholisi.

Oletko samaa mieltä tullin kanssa ?

Jos et ! Purjehdi kanssamme 26.4.2014 Tallinnaan!

Kiitos
Kanssalainen

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s