Kuka omistaa sinun elämäsi ?

Oletko miettinyt kenelle sinun elämä kuuluu ? Kuka sinut omistaa ?

Suurin osa ihmisistä vastaa spontaanisesti: „Minä ja elämäni kuuluu minulle,“ vaikka todellisuudessa harvat uskoo edes itse vastaustaan.

Mitä tarkoittaa omistusoikeus ?

Yleensä tällä tarkoitetaan, että voit itsenäisesti päättää mitä itselläsi ja omaisuudellasi teet. Voit käyttää sitä, lahjoittaa sen, vaihtaa sen tai vaikka hävittää sen.

Mitä siis tarkoittaa, kun sanot, että „kuulut itsellesi“ ?

Se tarkoittaa, että sinulla itselläsi on oikeus päättää mitä kehollesi, sielullesi, ajallesi tai energiallesi tapahtuu. Jos joku toinen saa oikeuden päättää edellä mainittujen asioiden käytöstä, olet orja!

Oletko jonkun orja ? Maksatko veroja ? Tunnetko itsesi velvoitetuksi poliittisien päätöksien noudattamiseen ? Onko sinulla tunne että joku muu päättää puolestasi ? Äänestätäkö ?

Jokaisessa poliittisessa vaalissa sinulta kysytään kenelle haluat kuulua. Itselleen kuulumista ei ole koskaa vaihtoehtona. Voit vallita vain puolueen, jolle kuulua. Heidän lakien ja päätösten kautta sinulta otetaan oikeus määrätä mitä saavutuksillasi elämässä ja niistä kerätyillä veroilla tehdään. Kuka tahansa voittaakin, on uusi orjan omistaja.

Kun siis menet äänestämään – riippumatta kuka voittaa – sinä hyväksyt, että jollain on oikeus päättää puolestasi. Sinä itse tunnustat ulkopuoliselle auktoriteetille oikeuden itsesi. Rastilla tai numerolla ilmaiset halusi olla orja, jollekin poliittiselle mestarille. Jos vielä uskot, että näillä mestareilla on oikeus päättää, kuinka suuren osan saavutuksistasi sinulla on oikeus pitää itselläsi, olet orja!

Jos taas kuulut itsellesi ei sinun tarvitse kysyä keneltäkään, miltäkään instanssilta, maalta tai ryhmältä tai lailta miten päätät oman elämäsi käyttää tai jättää käyttämättä ja kuinka suuren osan omasta tuotoksestasi pidät itsellesi.

Niin kauan, kuin politikot näkevät sinut äänestämässä, osallistut mielenosoituksiin tai kerjäät veroalennuksia tietävät he, että kuulut heille. Niin kauan, kuin noudatat heidän määräämiä lakeja ja kerjäät muutoksia sinun eläämääsi koskettaviin määräyksiin he tietävät, että kuulut heille.

Politikolle kirjoittaminen tarkoittaa, että uskot edelleenkin heidän ja heidän avun pyytämisen olevan tärkeitä. Samalla allekirjoitat, että hänen ja hänen kanssa-parasiittien auktoriteetin ja uskot edelleenkin, että heillä on oikeus päättää vapaudestasi.

Niin kauan, kuin pelaat tätä peliä heidän kanssaan, maksat suojelurahaa heille ja noudatat heidän määräyksiään kuulut heille. Tässä tapauksessa näiden tyrannien ei tarvitse huolia omantunnonkysymyksistä tai pelätä sinua. Nämä tyrannit eivät huolehdi orjiensa vetoomuksista päästä vapauteen niin kauan, kun heille avautuu mahdollisuus varastaa sinulta.

Vallassa olevat pelkäävät seuraavia vaaleja ?

Oikeastaan suurin pelko valtaapitävillä on, että tulee se päivä, jolloin vaalikarja käsittää, ettei politikoilla ole oikeutta omistaa tai määrätä kenenkään yksityistä elämää. Kun ihmiset viimeinkin tunnustavat lainsäätäjät ja komentelijat varkaiksi ja ottaa valtansa pois näiltä marioneteiltä on muutoksen aika tullut. Kun ihmiset lopettavat katsomasta ylöspäin tyranneihinsa poliisina ja lainsäätäjinä ja lakkaa uskomasta heidän oikeuteen sanella elämänsä. Kun ihmiset lopettavat uskomasta, että joillain valituilla yksilöillä on oikeus päättää heidän elämästään. Kun ihmiset lakkaavat uskomasta „hallitukseksi“ nimitetyn auktoriteetin legimiteettiin on matka itsenäisyyteen ja demokratiaan alkanut.

Jos haluat, että sinun aikasi, energiasi ja työsi hedelmät kuuluvat sinulle itsellesi lakkaa kysymästä kauniisti lupaa „onko se sallittua“ ja „saanko pitää sen“. Jos todella uskot demokraattiseen vapauteen ja jokamiehenoikeuteen, niin on syytä lopettaa kysymästä hallitukseksi, komissioksi, ministeriksi tai komissaariksi nimitetyltä tyrannilta vapautesi perään.

Ollakseen täydellisen vapaa on ihmiskunnan lopetettava käytäytymästä, puhumasta ja toimimasta, kuin orjat. Lopettaa tämän suuruudenhulluuden tukeminen ja lakata maksamasta näille parasiiteille.

Jos siis tunnet syvällä sisälläsi kaipuuta omistusoikeuteesi suhteessa itseesi ala jo huomenna käyttäytymään kuin vapaa ihminen.

Kiitos
Hämis

Yksi vastaus artikkeliiin “Kuka omistaa sinun elämäsi ?

  1. Pääsääntöisesti tuntuu että joku omistaa minun aikani ja saaan sitä almuina. Joku elitistihän ehdotti (Wahlroos???), että vapaa-aikaa pitäisi verottaa.
    Jotain vikaa hommassa on kun paras ystäväsi on työkaverisi jonka silmät kiiluvat hulluudesta ja uupumuksesta. Muita et tunne kuin työkaverit, työmatkalta huoltoaseman myyjän ja kotona joku nuoriaikuinen, joka sanoo sinua isäksi tai äidiksi…outo tyyppi. Öisäksi siellä on joku vastakkaista sukupuolta oleva aikuinen, jonka nimen olet unohtanut ja kasvanut erilleen.
    Ihminen käy nykyisin töissä että voi maksaa luukun, jossa ’lepää’, että jaksaa käydä töissä. Hyvässä lykyssä luukun velat periytyvät jälkipolvelle, onko se sitä ’univelkaa’.

    Hulluus lisääntyy päättäjillä ja sitä myöten kansan mielenterveysongelmat. Sitä saa mitä kylvää.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s