Kaunis uusi maailma.

Totutelkaa siihen mahdollisuuteen, että tavanomaisten „ei voi olla!“ ja „taidat olla hullu!“ lisäksi on muitakin mahdollisuuksia. Jos tämä Ukrainan „kansannousu“ ei ole räjähtänyt silmillenne teeveestä ja herättänyt kysymyksiä, voitte lopettaa lukemisen tähän. Teille on parempi, kun menette ostamaan EUn ja Suomen lipun juhlistaaksenne sankareitanne. Voi olla viimeisiä hetkiä juhlia! NATO hihamerkit lasketaan eduksenne!

Onko tämä, väistämätön, aseellinen konflikti enää „kympin uutisien loppukevennys“ ja „YLE ykkösuutinen“ vai tuleeko tämä kotipihoillemme ? Vaikka johan tässä on yli seitsemänkymmentä vuotta huilattukin. Olisiko syytä kysyä edellisen sotien veteraanien mielipidettä sodan hyödystä ?

Tämä kaikki tietysti lähtee perusajatuksesta „rauha, vapaus ja oikeudenmukaisuus“ ja tämän pyhän kolminaisuuden rikkojia ei siedetä. Asetta ei ota edes NATO käteensä tälläisissä tilanteissa.

Sota on rauhaa. Sotia käydään vain vapauden ja rauhan nimissä! Omien taloudellisien etupiirien puolustuksen nimi on muutettu jo aikoja sitten „humanitääriseksi operaatioksi“.

Se joka vielä roikkuu mukana tässä aivopierussa on oltava vahva, suorastaan sankari ja silti tulemme makaamaan aivan Klitschk.oina lattialla. Onnen kuva on „ Atomit öljyssä…..idylli tähdillä“ voisi olla hyvä slogani WW kolmoselle. Näihin karnevaaleihin on kutsuttu kaikki vakiojäsenet maailman sodista sisältäen Suomen.

Nyt on Venäjän karhu ratsastanut Krimille turvaamaan omiensa enemmistön oikeuksia ja sotilastukikohtiaan. Tähän Putinilla ei ole EUn mielestä oikeutta, koska EU on luokitellut, direktiivittänyt, Ukrainan kokonaisuudessaan Krim mukaan lukien. Ukrainan mellakoiden jälkeinen hallitus on koottu edellisen kumonneiden joukosta ja niiden huutaessa NATOa apuun on toimittava. Jopa väkivallanteot ja sodat on oikeutettuja „Eurooppalaisen Valtakunnan“ laajentamiseksi. Ukrainalle onkin varattuna tilat samasta hotellista, kuin kreikkalaisille. Toisaalta mustan meren rannat on nykyään hinnoissaan ja kovin haluttuja.

Jopa paha susi Waldamir Putin, se tuhma diktaattori, joka vihaa homoja, vangitsee Pussyt ja alistaa oppositiota. Lehdistön vapautta tämä huono ihminen ei sulata. Peruspahuus on kapitalismin pelin ohjeissa, joita Putin ei muiden pelaajien mielestä noudata.

No Obama allekirjoittaa joka tiistai kuolemanlistansa ja kulkee sen kanssa maailmalla pelottelemassa. Tämä on luontevasti „ihmisten vapauden“ nimissä. Tämän takia Obama kai sen rauhanpalkinnonkin kävi „etumaksuna“ hakemassa ? Ettei sodi Putinin kanssa!

Tätä joutuu hetken miettimään.

Venäjä siis miehittää Krimin ja tämä tulkitaan agressioksi. Kuitenkin jos USA vapauttaa Afganistanin, Irakin, siinä sivussa Libyan sekä valmistelee uusia demokratisoimisia NATO-sateenvarjon alla.

Kuka huutaa tuolloin: Älä huoli!  Sataa demokratiaa, se helpottaa!

Meillä ei tarvitse olla mitään tietoja alueelta tai tilanteesta suoraan lähteeltä. On turha edes uhrata ajatusta syille, koska meidän pettämätön avoimuuteen sitoutunut hallituksemme, presidentti ja valtamedia, jotka ei taatusti valehtele meille kansalaisille. Valehteleminen on sallittu vain „muunneltu totuus-modessa“ ja silloinkin vain omien valheiden peittelyyn esim. Asiakirja-asioissa.

Yksi tuntuu olevan varmaa me sijoitetaan tällä kertaa samalle sotakumppanille, kuin viimeksi. Näinköhän tämä liitto tällä kerralla tuo hedelmät riviin ja kolikot kouruun ?

Mitä muita syitä voidaan keksiä näin ihanalle sodalle ?

Näistä syistä on viime aikoina ollut ylitarjontaa, vaikka niistä ei saisikaan puhua. Tässä tilassa auttaa historian kirjoitus ja oma käsityskyky. Historia tuntee samankaltaisuuksia tapauksissa. Joka kerta, kuin ihmiskunnan hallitseva taloussysteemi on ajamassa seinään, joka tapahtuu matemaattisen järjestelmällisesti joka kolmannen sukupolven aikana. Samoihin aikoihin osuu pienet „jäsenten väliset“ verenluotustalkoot. SPR kiittää lisätöistä, vaikka entisetkin on vielä parsimatta.

Demokratian peruskivi on valuuttareformi, jota Kreikassakin juhlittiin aikoinaan hymy suin. Kaikki saavat uuden rahan ja vanha häviää. Infra-hankkeiden vauhdittama talouskasvun ihmettä katsellaan suu auki. Pyörä pyörii ja Darwinin „vahvin selviää“ kelpaa päivän kliseeksi.

Itseämme emme voi asioiden tolasta syyttää ja mielemme puhdistaa se tieto, että EU päättää puolemme ja puolestamme tässä asiassa. Tässä välissä olisi ollut kätevää omata palanen sitä itsenäisyyttä. No jäi meille mahdollisuus valita syy jolle olemme valmiit kuolemaan. Oli se sitten rauha, vapaus, ihmisoikeudet, taloussysteemi tai rakkaus johonkin idealiin osanottajille ei ole rajoitusta. Vain osallistuminen on pakollista, jopa tapauksessa jossa vain niukka enemmistö sen haluaisi. Tämä opposition alistaminen tulee jo toisen kerran esiin, tosin nyt myös demokratian nimissä.

Käännetään tilanne!

Miten olisi otsikot, mielipiteet ja keskustelu, jos Putin olisi rahoittanut meidän kotoisia EUn vastavoimia ja samat tapahtumat olisivat nähty Helsingissä ? Suomen perustuslakia en tunne kovin hyvin, mutta Saksan vastaava antaa tähän jopa oikeuden. (Widerstandsrecht) antaa saksalaisille mahdollisuuden kieltäytyä hallituksensa päätöksistä, jos ne ovat kansaa vastaan. Suomen perustuslaki on varmasti siivottu moisesta demokratiasta, koska johtajiemme taso on laskusuuntainen ja kadut ovat tyhjät.

Tilanne syntyy koska ihmisellä on melko korkea kynnys ampua omiaan, ainakin verrattuna vihollisiin ja tämä estää poliisia ja armeijaa vyöryttämästä ihmismassoja, kuten Ukrainassa tapahtui. Tässä tapauksessa Suomen hallitus olisi vetäytynyt vähintään Ruotsiin kantamaan vastuuta. EU-myönteiset saisivat kuulla kunniansa ja MEPit lähtisivät Moskovaan piiloon vihaista kansaa. Ilmiön laajetessa EU-kevääksi joutuisi Troikka pakenemaan MEPpien perään Putinin selän taakse. EU-virkamiehiä, komissaareja unohtamatta jahdattaisiin oikeuteen. Tilanteen rauhoittajaksi huudettaisiin Putinia, joka olisi valmis kuin partiopoika seuraamaan kutsua. Taas tuli teurastajajille töitä!

Luoja suokoon anteeksi tyhmyytemme, kun emme ole tajunneet tätä „herraperiaatetta“, joka ajaa meidät tappamaan jonkun „korkeamman idean“ takia ja samalla „takapirut“ laskevat tulevan sodan voittoja takahuoneessa sikarin savun keskellä. Ihmiset pysyvät tyhminä lauma-eläiminä „hyödyllisinä idiootteina“ kauniista lasipalatseista jaettavan hyvän mammonan karsinoissa meidän ostetuiden johtajien ja salaisten palveluiden syötettävänä.„Sinun vapauksia rajoitetaan turvallisuuden nimissä!“ Tunnetko itsesi turvattomaksi ?

Juhlavuosi-sota!

Laskennallisesti tämä sota sopisi kuvioon mainiosti. WW1 alkoi 1914 WW2 alkoi 1939 eli 2014 tulee sopivasti WW ykkösen 100-vuotispäiville ja WW kahden 75-vuotispäivälle.

Eikö olisi syytä juhlia oikein kunnolla ?

Luitko koko sepostuksen ? Luetteko muutakin propakanda-juttuja lähteistä kuten, IS, HS, IL tai TS, jopa US, joissa kerrotaan miten ajatella oikein ? Vai luetteko ulkomaankielisiä sivustoja ? Hyvä niin, koska se laajentaa näkökantoja.

Nyt jäädään odottamaan kunnes EUn rautarouva Merkel kuiskaa Kataisen korvaan „Haluatteko totaalisen rauhan ?“ viimeistään tässä vaiheessa on Euroopan herättävä ja käytettävä ääntään.

Rauhaa on laajennettava jo Mersun, isänmaan, omakotitalon, idioottimeisuuden ja huonosti järjestetyn talouden vuoksi tai muun vastaavan perustarpeen vuoksi ja olisihan se tylsä sota johon ei kukaan menisi!

Järjestäjä toivottaa mukaan arvotut sydämellisesti tervetulleiksi, koska ei ole mitään niin paheksuttavaa, kuin osallistumattomuus.

Osallistumattomuushan saisi minkä tahansa systeemin kaatumaan!

Kiitos

Hämis

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s