Euro-vaaleista on tulossa maanjäristys!

 

 

Joka laaksossa ja mäennyppylällä kasvaa „protestipuolueita“. Nämä ihmist eivät ole turhaan protestiensa takana. He kaikki kiljuvat Brüsselin suuntaan: „Valtionne on liian suuri!“ Huutajat eivät halua itsestään itsensä muuttavaa „pakko liittovaltiota“ eikä sen suurta byrokratiaa.

 

 

 

Eurooppa elää muutosta. Melkein kaikissa maissa on „protestiliikkeet“ nousussa. Englannin „Ukip“, „Vlaams Belang“ Belgiassa, „perussuomalaiset“ ja „Muutos 2011“ Suomessa ja italialainen „Lega Nord“ nostavat päätään ja lisäävät suosiotaan. Lisäksi odotetaan Ranskan „Fron National“:in nousevan lentoon. Kreikan „Kultainen Sarastus“ on jo kiivennyt kolmaneksi suosituimmaksi koputtelemaan „Neo Demokratia“n kantapäitä ja kun lisäksi tiedetään ajatukset Kreikan seuraavan PM-puolueen „SIRIZA“n johtajalta Tsiprakselta on Kreikka jo menetetty „kriittisille“. Itävaltakin on saanut omansa protestia tukevista EU-kriitikoista ja Saksan „Altenative für Deutschland“ tekee työtään Saksassa.

 

 

 

Oman mausteensa soppaan tuo katalaanien ja skottien itsenäistymishaaveet.

 

 

 

Tämän kaiken kehityksen haluavat „EU-puolueet“ lakaista silmistään ja media hyssyttelee, ainakin Suomessa. Täällä Härmässä „kahvittelijat“ hallituksessa määrittelevät nämä protestit „oikeistopopulisteiksi“ ja „impivaaralaisiksi“. Tämä heitto menee valitettavasti ohi, koska „Piraatit“ Saksassa ja Beppe Grillon „Viisi Tähteä“ ei ole parhaallakaan tahdolla luokiteltavissa „oikeistopopuleisteiksi“. Suomessa samaa edustaa niin Suomen „Piraatit“, kuin Itsenäisyyspuolue IPU:kin. IPU on jopa jakautunut kahteen erilliseen yhdessä toimivaan osaan. Varsinaisen IPUn johtajanaan Antti Pesonen ja suuresti arvostamani Timo Isosaari. lisäksi on IPUvas, jonka johtohahmo Susanna Kaukinen bloggaa kiihkeästi.

 

 

 

Yhdistävä tekijä näillä kaikilla puolueilla ja niiden annattajilla on mielipide siitä, että EU on kasvanut potkuhousuistaan liian kiivaasti ulos ja kulkee tyhmyyttään ympärinsä rikkomassa muiden hiekkakakkuja.

 

 

 

Tätä kansan mielipidettä tukee EU-fanaatikkojen mieliharmiksi Sveitsin kansanäänestys.

 

 

 

Sveitsin tapauksessa ei ole niinkään kyse „maahanmuuttovastaisuudesta“ vaan normaalista reaktiosta liian ison „pikku lapsen“ leikkiin yhteisellä hiekkalaatikolla. Sveitsiläiset ovat äänestäneet oman identiteettinsä, päätösvallan lähellä pitämisen ja kansanvallan (<= demokratian) puolesta!

 

 

 

Sveitsiläiset eivät halunneet „suurta hallitusta“, joka päättää heidän joka päiväisestä elämästään norsunluutornista käsin ja tuhoaa järjestelmällisesti kansanvaltaa (<=demokratiaa). He halusivat osallistua itsenäisenä, paikallisesti ja kontrolloidusti.

Tämä ei onnistu EU-junassa, jossa veturin ohjaaja määrää vauhdin ja suunnan.

 

 

 

Eurooppalainen tyyli, jossa „äiti valtio“ ratkoo ihmisten ongelmia ei käynyt sveitsiläisille. Tätä pohjaa vasten voisi kuvitella muunkin Euroopan uskaltavan äänestää itsensä puolesta. Protestin vähimmäisvaatimus on jarruttaa junaa, jos ei tällä kertaa vielä pääse ohjaamoon asti.

 

 

 

„Brüssel“ on muodostunut suurelle osalle kansalaisiaan synonyymiksi laittomalle sekaantumiselle heidän henkilökohtaiseen vapauteen päättää omista asioistaan! Euroopan kansat haluavat päätösvallan takaisin Brüsselin kasvottomilta byrokraateilta!

He tulevat sen myös saamaan, jos äänestät itsesi parhaaksi!

 

 

 

Äänestä Euro-vaaleissa!

 

 

 

Jokainen „nukkuva“ äänestää wanhoja!

 

 

 

Kiitos

 

Hämis

 

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s