Positiivisesti tulevaisuuteen.

Pääministerimme Kutoinen parahti suomalaisten positiivisuuden puutteesta. Hän siis arvosteli negatiivisesti omaa kansaansa. Jotkut ministerit ovatkin nyt ottaneet puheista opiksi ja ovat ryhtyneet kääntämään Suomen suuntaa kohti positiivisuutta. Pääministeri on näyttänyt esimerkkiä muuttamalla sukunimensä Kotoiseksi, koska hänen hovinarri ja posittivisuuskampanjan arkkitehti Himanen on sitä pääministerille ehdottanut ja koska täm on niitä ainuita tekoja johon hän kykenee positiivisuuden nostattamiseksi.

Kovasti negatiivista palautetta saanut sosiaali- ja terveysministeri Riskikökkö on tehnyt suuressa viisaudessaan päätöksen, että kautta koko Suomen kunnallisten laboratorioiden tehdään ensi maanantaista lähtien vain positiivisia diaknooseja. Tällä on myös valtiotaloutta sievistävä puolensa, kun kaikki laborantit saavat ensi hätään puolen vuoden lomautuksen. Lisäksi ministeri on luvannut olla moittimatta kansalaisia matkatulijaisiensa painosta ja luvannut olla vaatimatta ruokajuomia Alkoon. Himasen nimenmuutos ehdotukseen ministeri Riskikökkö ei ottanut kantaa, vaikka syytä olisi!

Kulttuuri ja urheiluministeri Audinmäki taas on ministeriönsä kiertokirjeessä määrännyt kaikkien Suomessa pelattavat ottelut päättymään tasapeliin, koska häviäminen niin usein tulkitaan negatiiviseksi. Tähän päätökseen on veikkaus Oyj:n toimitusjohtaja esittänyt eriävän mielipiteensä, mutta Audinmäki perusteli muutosta Veikkauks Oyj:n voitonjakoon myös positiiviseksi, koska nyt jokainen voi voittaa! Kulttuuriministeri on ottanut huumorimiehenä vaarin sukunimi neuvosta ja valinnut nimekseen Alamäki. Nimen valintaa mies perusteli alamäen helppoudella ja positiivisien assosiaatioiden synnyttäjänä.

VVM Jurpolainen taas myös ministeriöineen ilmoittautunut Suomi-positiiviseksi kampanjaan lupaamalla, että veroviranomaiset antavat jokaiseen valitukseen kantajaa puoltavan lausunnon ja kaikki kansalaisten vaatimukset menee läpi automaattisesti. Lisäksi valtiovarainministeriöstä on luvattu, että ministeri laulaa joka päivä positiivisia lauluja jatkuvasti vaihtuvilla radio- ja TV-kanavilla. Jurpolaisen mahdolllisesti uusi nimi ei ole vielä tiedossa.

Oikeusministeriön työryhmää johtanut ministeri Henkselitön on ehdottanut kaikkien syytäjän virkojen lakkauttamista, koska toisten syyttäminen on negatiivista. Ensi maanantaista lähtien on oikeuden istunnoissa läsnä kaksi puolustusasianajajaa, joista toinen puolustaa kantajan oikeuksia. OM:n kiertokirjeen mukaan on kuitenkin pyrittävä Audinmäkiläisyyden tapaiseen kompromissiin, jossa molemmat osapuolet poistuvat oikeusalista positiivisin mielin. Ministerille on tarkoitus hankkia henkselit positiivisen imagon luomiseksi, kunnes ministeri päättää vaihtaako nimensä uuden linjan mukaiseksi!

Sisäministeriön korsi positiivisuus kampanjaan on ministeri Rääväsen mukaan poliisien linjanmuutos joka tapahtuu koulutuksen kautta. Tarkoitus on hakea positiivisuutta palveluun ja asiakaskontaktiin. Poliiseille annetaan Saarnasvuon „Kurita kukkasin“-kurssilla valmiudet olla ystävällisiä kansalaisia puhutellessaan. Esimerkkeinä voi jo tässä vaiheessa mainita opeteltavista lauseista mm. „Hyvää päivää!“ „Hyvää iltaa!“ ja „Olisitteko niin hyvä ja esittäisitte ajokorttinne ja ajoneuvonpaperit ? Kiitos“. Lisäksi poliisin jakamat rangaistukset muuttavat muotoaan. Riippuen kansalaisen uskonnolisesta kannasta jakaa poliisi ensi maanantaista lähtien rikkomuksista, joko raamatun, koraanin lauseita tai jopa kiinalaisia onnenkeksejä viisauksineen kohottamaan kansalaiten positiivisuutta. Myös itse ministeri muuttuu Rääväsestä tulee muutoksen kautta Hellänen joka heijastaa positiivisuutta täältä ikuisuuteen.

Maa- ja metsätalousministeri Koskevainen on kieltänyt kaikki hakkuut välittömästi ja metsurit uudelleen koulutetaan hyvinvointikonsulteiksi, jotka jakavat positiivista halausenergiaa toreilla ja turuilla. Nämä ennen puita negatiivisesti käsitelleet urhot opetetaan halaamaan puista ns. „äiti-maa energiaa“ ja säilömään sitä itseensä ja myös annostelemaan sitä jakotilanteessa (torihalitus), ettei ensimmäinen kansalainen saa yliannostusta positiivisuutta. Lisäksi on ministeriöstä luvattu vain positiivisia uutisia kaivosteollisuudesta, joten kaikki kaivokset on todennäköisesti suljettava. Ministerin nimi säilyy ennallaan, koska on kuin työhön tehty!

Työministeriö on aloittanut työministerin Iha-Haanlainsen johdolla aloittanut työttömien kouluttamisen onnellisuus- ja kannustuskonsulteiksi, jotka tulevat toimimaan työpaikkaliikenteessä ja työpaikoilla jakamassa positiivisuutta. Lisäksi on suunniteltu perustettavan positiivisuuskursseja aikuiskoulutuksena jokaisessa aikuiskolutuskeskuksessa ympärimaan. Ministerin nimi säilynee positiivisen ”Nalle Puh”- efektin kanssa ennallaan.

Ulkoasiainministeriöltä on ministeri Tuomionkoski mukaan odotettavissa myös suuria uudistuksia Suomi-kuvan kiillottamiseksi. Hymyileviä, onnellisia ja positiivisiä mainoskampanjoita on tarkoitus levittää ympärimaailman brändillä „Suomi maailman positiivisin maa“ ja „Suomalainen positiivesti positiivinen kansa“. Lisäksi itse ministeri on luvannut muutta negatiivisen nimensä Sovituksenpuroksi!

EU-ja ulkomaakaupan ministeri Krupp GmbH on luvannut pitää turpansa kiinni ja lopettaa EU positiivisen mielenmuokkauksen, koska me haluamme olla positiivisesti suomalaisia! Ministeri kantaa kuitenkin kortensa tuppisuunakin kekoon etsimällä kotimaisen yrityksen sponsorikseen.

Myös useat puolueet ovat ilmoittaneet kantavansa kortensa kekoon lakkauttamalla itsensä tai vähintään purkamalla puoluekurin, joka on tulkittu kansalismedioissa positiivisen kehityksen vastaiseksi.

Mitä sinä kannat positiivisuuden kekoon ?

Kiitos

Kieli poskessa,

Hämis

Yksi vastaus artikkeliiin “Positiivisesti tulevaisuuteen.

  1. Ajattelin säästää ja laittaa Alkon loppuvuodeksi boikottiin sekä liikkua autolla mahdollisimman vähän, ettei tule päästöjä vaan säästöjä.

    Lisäksi lupaan olla ajattelematta viherpiiperöitä, jotta säästän verenpainelääkkeissä enkä semminkään mieti Nappulaliigan edesottamuksia samasta syystä ja taas tulee säästöä.

    Vaaliuurnaan otan oman kynän mukaan, ettei Valtion kynä kulu ja muutenkin suhtaudun aiempaa positiivisemmalla tavalla kaikkeen, mitä puhuvien pakkohymypäiden päistä ilmoille irtoaa nauramalla niiden jutuille entistä raikuvammin.

    Se pidentää ikää ja luo positiivista ilmapiiriä ympäristöön eli annan Hyvän Kehän kieppua.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s