Kreikalle uusi apupaketti 2014 tai Euro-exit!

Economist on kirjoittanut, että Kreikka tarvitsee ensi vuonna uuden apupaketin tai sen on erottava Euro-alueesta.

Econimistin laskelmat näyttävät Kreikalle 3,5% alijäämää vuodelle 2014 ja maksukyvyttömyyttä hoitaa edes korkojaan ilman apua Euro-mailta.

Tämä on joillekkin pölhöpopulisteille ollut selviö jo pitkään, mutta meidän rouvat ja narrit ovat kerenneet julistamaan Kreikan kriisin ohi menneeksi jo useaan kertaan.

Samalla, kun tässä kirjoitetaan heitän muutaman kommentin Talouselämän uutiseen Kreikan narkomaaneista, jotka lehden mukaan tartuttavat itse itseensä AIDS:in saadakseen 700 € kuussa ja hoitopaikan.

Asiaa rummutetaan Suomessa samaan tyyliin, kuin aikoinaan useastikin otsikoihin nostettua Kerkiran ”sokeiden” saamia vammaiseläkkeitä. Tämänkin uutisen ammuin alas, koska sillä ei ole mitään merkitystä kokonaistilanteen kanssa. Nyt toistan molempien propakanda-uutisen teurastuksen, vaikka se ei kenties verenhimoisen apupakettien kustantajan mieleen olisikaan.

Mennään ensin pikaisesti Kerkiran tapaus läpi. Suomi-media huusi lykkausjoukkoja esiin Kerkiran 700 sokeaa koskevilla otsikoilla. Tietysti karvahattu-Finni otti kuplan otsaansa, koska kebab oli kylmää ja kalja lämmintä, lisäksi joku sai ilmaiseksi rahaa. Köysiä rasvattiin ja nyökyteltiin, kun media seuraavaksi kertoi järjettömistä leikkauksista, jotka aiheuttaisivat samoissa lynkkausjoukoissa omalle kohdalle sattuessaan vähintään kuukauden itkupotkuraivarit ja loppu vuoden paskahalvauksen….

Rauhoitetaan nyt hetkeksi ja lasketaan, sillä laskukoneella ei ole tunteita. 700 ”sokeaa”, joista jokunen on eläkeikäisiä maanviljeliöitä, jotka ei tule toimeen eläkkeellään ja näin sai epävirallista sosiaalitukea, jota ei Kreikassa virallisesti ole olemassa.

Paskat! Laskeahan meidän piti, eikä puolustella.

Uusi yritys!  700 sokeaa, jotka saivat keskimäärin 300€ kuussa. Tämä tekee 210.000€ kuussa eli kolmanneksen Himasen tilistä!

210.000 x 12 = 2,52 miljoonaa ja jos lasketaan se kymmeneksi vuodeksi tulee lopputulemaksi 25,2 miljoonaa.

Nyt otetaan Kreikan valtionvelka, joka on yli 300 miljardia ja suhteutetaan ongelma uudestaan ja huomataan, ettei kansalaistemme vihalle ole pohjaa ainakaan siinä mitassa, jossa sitä on harjoitettu Suomessa.

Sitten siirrytään tähän pohjasakkaan, joka on saamassa 700€ kuussa vain koska iskee itseensä HIV viiruksen!

Jo väitteenä kuulostaa perverssiltä, joten Hämiksen oikeudentaju ja heikompien puolustamisen aiheuttava geenivirhe alkoi kivistämään siinä määrin, että istuin koko kylmän yön lukien Kreikan terveysministeriön ja huumevierotuksesta vastaavan OKANAn sivustoja.

OKANAn omilta sivuilta löytyy hälyyttävää tietoa, joka kertoo laitoksen kärsivän noin 7 miljoonan rahoitusvajetta. Tilanne tämän kuun neljänneltä!  Testaus on lopetettu ja toimitetaan nyt kampanjoina viikko kerrallaan.

Tilastot kertoo, että vuonna 2011 on todettu 256 HIV-tartuntaa huumeidenkäyttäjillä. Tässä on nousua 1500% vuodesta 2010, noin 1.500 C-hepatiittia 2011 ja huumekuolemat näyttäisi olevan laskussa kohti vuotta 2011.

Eli turhaan taas hätkähdetään ja rasvataan köysiä, koska 256 ihmistä ei ole suuri lauma, joka kaataisi EUta tai edes Kreikkaa. Tietysti tämäkin määrä ihmisiä on liikaa, mutta mitään itseaiheutettuja epidemioita ei ole raporteissa luettavissa. Todennäköinen syy tautien leviämiseen lienee likaisten ruiskujen käyttö, koska rahaa tuskin on näilläkään onnettomilla liikaa näinä päivinä, kun tavallisen työläisenkin on mietittävä tarkkaan mihin rahansa laittaa. Mikään sivusto ei kuitenkaan kertonut tästä väitetystä 700€ ”palkkiosta” jos iskee itseensä HIV-viiruksen. Kenties tämä summa kulutetaan hoitoon ja maksetaan jostain YK, EUn tai WHOn kassasta.

Tietysti nämä uutiset aina uudestaan ja uudestaan otsikkoihin nostettuna antaa suomalaiselle ”oikeutuksen” katsoa, kun kreikkalaisilta ”rosvoilta” riisutaan loputkin ihmis- työsuhde- ja muutoikeudet.

Kuitenkin kaikkien kahvipyödässä kreikkalaisille räyhääjien tulisi olla varuillaan, koska olemme samassa ”ilon unionissa” ja Kreikassa käytetyt lääkkeet tulevat aikanaan meidänkin syötäväksi!

Muistakaa tämä hyvät kansalaiset, kun nauratte näiden onnettomien kohtalolle: Meidän johtajat eivät ole sen parempia ja yhtä valmiita myymään kansansa globalismin alttarilla lahdattavaksi, kuin kreikkalainen kolleekansakin.

EDIT: ON SAIRAAN HYVÄ FIILIS OLLA OIKEASSA! BRAVO SUOMEN BANAANIMEDIA!

http://www.talouselama.fi/uutiset/wholta+kaikkien+aikojen+kirjoitusvirhe+kreikkalaiset+eivat+sittenkaan+tartuta+itseensa+hivta+saadakseen+valtion+tukia/a2217975

Lopuksi esimerkki kollekoiden solidaarisuudesta EU-politiikassa. Espanjan entisen PMn Jose Luis Zapaterot kirjoittamassa kirjassa ”Dilemma” josta kirjoitti tänään Reuters kerrotaan, että Ranskan PM Nicolas Sarkozy oli raivostunut 2011 Cannesissa järjestetyssä G20 kokouksessa.

Sarkozy oli raivostunut Kreikan PM Papandreoulle huutaen miehelle suoraa huutoa. Nicolas oli huutanut Papandreoulle  «a f..cking psycho» koska Papandreou halusi järjestää kansanäänestyksen säästöpaketeista ja samalla Eurojäsenyydestä.

Sarkozy oli jo kiipeämässä pöydälle toinen jalka penkillä haukkumaan Papandreoua, jota epäili henkilökohtaisine taloudellisien etujen ajamisesta vaatiessaan kansanäänestystä. Ennen G20 kokousta oli Sarkozy, kirjan mukaan, sanonut kaikkien ministerien edessä ranskalaiselle Le Canard Enchaine lehdelle Papandreoun olevan ”täysi kusipää ja psykopaatti, joka vaarantaa koko Euro-alueen!”

Tätä mieltä olen herrasta Papandreou ollut  jo pitkään ja nyt omassa blogissa saan sen myös sanoa selvällä suomella kiertelemättä.

Kiitos

Hämis

2 vastausta artikkeliin “Kreikalle uusi apupaketti 2014 tai Euro-exit!

  1. Noista PM:stä ei haitanne havaita, että he kuuluvat samaan viiteryhmään kuin tämä kuvernööri, joka kirjoitteli blogeja, joissa sittemmin ampumalla haavoitettu senaattori”sisko”
    oli asetettu kiväärin hiusristikon kohteeksi.
    Kysymyksessä siis myös saman ”heimon” jäsenten sisäinen pullistelu.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s