Kuka synnytti fasismin ?

Ensin jytkäytettiin suuren show kanssa. Sitten kaivettiin esiin vihakirjoituksia, sen jälkeen vihablogeja niitä vastaan ja muutama tuomiokin langetettiin. TV-asemat iskevät otsikoita, toitottavat spekulointejaan suureen ääneen ja kansa katsoo suu auki osana tätä näytelmää.

Myönnän, että alkuun olin iloinen jytkystä, suorastaan onnellinen. Vihdoin koitti aika katsoa wanhojen rikoillisjärjestöjen kortit läpi, eikä pelkästään lehmänkauppojen osalta. Oli tullut aika maksaa aivopesusta, kusetuksista ja kähmimisistä. Olen iloinen siitä, koska rakastan Suomea, rakastan vapautta ja rakastan demokratiaa.

Kuitenkin, ensi-ilo on kadonnut!

Sen on jättänyt varjoonsa se surullinen tosiasia, että Suomi on tuotu tähän pisteeseen. Uudet puolueet ei Suomea tähän tilaan tuonut. Lama ei ole heidän rikoksensa ja he siitä kuitenkin osaltaan maksavat.

Tähän tilanteeseen Suomen johti työttömyys, köyhyys ja väistämättömasti syventyvä kriisi. Perussuomalaisten tai Muutoksen syyksi ei voi laskea kasvavia pahoinvointia, mielenterveys- ja alkoholiongelmia, itsemurhatilastoja, eikä kansan tulevaisuudentoivon kuihtumista.

Kuka toi Suomen tähän tilaan ? Missä he ovat ?

Olisiko aika hiedänkin alkaa maksaa rikoksistaan ?

Vai luulevatko he edelleenkin, että suutelemme heidän käsiä Persujen ja Muutoksen (Uudet) mollaamisesta ja alamme puhumaan jostain muusta ?

Näiden kysymysten selvittäminen on tehtävä demokratian nimissä, sillä SOSDEM, KOK ja KEPU (Wanhat) loivat teoillaan ja käyttäytymisellään Uusiin. Wanhat ovat osasyyllisiä!

Wanhat puolueet loivat viallisen hirviön, he sen loivat. Poliittisten etujensa edessä Wanhat piilottivat ongelmaa selkänsä taakse ja odottivat. Wanhat unohtivat kansansa tilan ja jatkoivat hirviönsä vahvistamista, kunnes menetettiin toivo. Nyt Katainen ja Urpilainen tulee kansansa eteen „rinta rottingilla“ kehumaan kuinka he taltuttavat hirviön!

Tämä huvittaa enemmän, kuin helpottaa.

Temppu voi jopa onnistua, mutta kuka maksaa kulut ?

Persut maksaa rikoksistaan ja kansa kuittaa Wanhojen uudetkin temput iloisina, kun fasismi on voitettu!

Jos Wanhoilla olisi edes hieman häpyä he eroisivat yksi toisensa jälkeen todeten: „en onnistunut suojelemaan kansaani.“ Pyytäisivät kansaltaan anteeksi virheitään, jotka saivat maan tähän tilaan.

Ymmärtävätkö nyt mitä saivat aikaan tukemalla suuria suomalaisia työnanatajia ja tehtaita  ja tuhosivat samalla edellytykset pienemmiltä  ?

Tästä tuesta piti seurata työpaikkoja! Nyt on kadonneet ne vähätkin pienistä, jotka myivät naapuristossa leipää, lihaa ja sanomalehtiä ja lopulta katosivat suurin osa suurienkin isosti tuetuista työpaikoista!

Ymmärrätkö nyt miksi Wanhat jakoivat „vapaudut vankilasta“- kortteja pankeille ?

Pelastaakseen Suomen! Kymmenyksiä siitä pelastuksesta ei riittänyt kadulle. Kansalle jaettiin kirjeitä lomautuksista, joiden seurauksena pankki ilmoittaa ottavansa talon, myymälän tai pellon.

Ymmärrätkö nyt miksi pelastivat osakekursseja ?

Kuitenkin, kun eräs pääministeri kehoitti tavallista kansaa sijoittamaan pörssiin ei tarkoitettu tuotantolaitoksia ja yrityksiä vaan uhkapeliä! Nyt ymmärrämme miksi joistain tuli „yön yli rikkaita“ hikoilematta!

Ymmärrätkö nyt miksi puhutaan vapaista markkinoista ?

Pienet marketit on suljettu ja kansa on pakotettu mahtaviin supermarketteihin. Sinun kylässä tuotetut vihannekset, kalat ja maito heitettiin globalisminmereen ja he tulevat omien ruokavaliosääntöjensä kanssa.

Ymmärrätkö nyt miksi ulkolaiset liittolaiset rakastavat vaaleilla vallittuja huijareitamme ?

Huijarimme tekevät heistä onnellisia ja meistä onnettomia.

Ymmärrätkö nyt miten arvokasta on maasi ?

Maasi on yksi puhtaimmista tonteista maailmassa ja sen arvo on mittaamaton ja silti sitä myydään pilkkahintaan lahdattavaksi globalismin alttarille, vaikka maasi edelleenkin lypsää maitoa riittävästi juotavaksi.

Ymmärrätkö miten Wanhat myy valheensa sinulle TVssä ? Miten Wanhat ajattaa sinulla ruohonsa takapihaltaan ja heittää pallon pelattavaksi sinulle työn valmistuttua.

Aamusta iltaan ilmassa samaa iloista liiottelun ja valheen paraatia ilman mitään erityistä uutista.

Ymmärrätkö nyt miksi ajoit kylästäsi kaupunkiin virkatöihin „valtiolle“ ?

Jotta voisit olla nuori vapaa maaltamuuttaja, joka kyräilee puoluekirja takataskussa.

Ymmärrätkö nyt miksi avioparista molempien on työskenneltävä ja vanhempasi on tehtävä töitä 67-vuotiaaksi ?

Jotta lapsesi kasvaa yksin ilman ohjeita ja periaatteita. Tämä on Wanhoille selvää ja silti he patistavat syntyvyyden kasvuun.
.

Ymmärrätkö nyt miksi eduskuntaan ei mene kukaan „hyvä ihminen“?

Kukaan normaali ei halua kuulua noihin kahteensataan, jotka valitaan puoluelistoilta, joille vedetään vain „pyhän perheen“ jäseniä, jotka ovat vannoneet globalisaation nimeen. Tämän teatterin nimi on eduskunta. Tänään on mahdotonta löytää heidän joukostaan entisiä suuri ajattelijoita, joita Kreikka ennen tuotti. Heidät on korvattu näyttelijöillä.

Ymmärrätkö nyt miksi valtionvelkaa kasvatettiin ja haukkuivat teitä laiskoiksi ?

Vastuu kaikesta on kuitenkin jokaisella tavallisella suomalaisella jopa niillä jota ei ole vielä syntynytkään.

Ymmärrätkö nyt miksi fasisimi syntyi ?

——————–vastaus vuoro on sinulla hyvä lukija——————-

Kiitos

Hämis

3 vastausta artikkeliin “Kuka synnytti fasismin ?

 1. Kävin pitkästä aikaa katsastamassa US:n Puheenvuoron ja olisin antanut suosituksen Seppo Oikkosen loistavalle tekstille tähän aiheeseen liittyen, mutta mutta.

  Kehitys on kehittynyt eikä edes kirjoitusten suosittelu epähenkilöiltä onnistu enää.

  Kyllä siitä maan paras keskustelupalsta tulee. Tulee tulee.

 2. Pitää vain toivoa, että mm. US saisi takaisin kiintoisimmat kirjoittajat, joilla sentään on aito huoli isänmaasta ja ihmisistä ilman sarvia ja hampaita.
  Seurattuani palstaa vasta v:sta 2011 kiinnostuin siitä nimenomaan tärkeiden asioiden käsittelyn ja huumorintajuisten sekä paneutuneiden ihmisten vuoksi.
  Nyttemmin on alkanut tuntua, kuin oltaisiin palattu 1970-luvun vähä-älyiseen aatteen palvontaan: ihmiset unohtuvat ensimmäisenä, kun vapaus ja demokratia katoavat ja tilalle astuu leimaaminen, panettelu ja kapeakatseisuus.
  Kaikesta huolimatta kestävyyttä, sitkeyttä ja jatkuvaa työtä ei kannata lopettaa.

 3. Tervehdys. Uusi Suomi jatkaa tiellään kohti Valtakunnan parasta ja ehdottomasti laadukkainta keskustelupalstaa, josta puuttuu enää vain yksi ainoa elementti. Keskustelu. Sain itse lemput silloin, kun ”jankkaussääntö” julkistettiin ja varoitin henkilökohtaisilla sähköposteilla koko ylläpitoa siitä, että sen seurauksena alkaa ilmiantojen aalto; kuten alkoikin. Lensin seuraavana päivänä ulos pysyvästi ja syyksi siteerattiin juuri tuo lausumani palstan tulevaisuudesta uuden säännön myötä. Nyt on jäljellä enää toistuva itsekehu ja uusien sääntöjen luominen sekä ilmiantokerhon älyttärien ja viherpipertäjien tuotanto, joka on luvalla sanoen varsin yksisilmäistä sekä jankkaavaa. Mutta pitäköön tunkkinsa, kuten sanoit. PS. noista aidoista vihakirjoittajista sen verran, että veikkaan tuon kiiman johtuvan siitä, että ovat oivaltaneet oman päänsä sisällön ja projisoivat sen kuorohuutoon, jotta totuus ei muille paljastuisi. Kukapa rasismin ja fasismin paremmin olisi tunnistavinaan ympärillään kuin ihminen, jolle ne ovat peilin edessä tuttuja metodeja. Kaikkea hyvää Sinulle. Heh-hee-eeeh.

Kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s