Toista viikkoa eläkkeellä

Nyt käkitty toista viikkoa eläkkeellä ja kotona on tapahtunut paljon. Tuulikaappi tuli värkättyä ja oven kera. Materiaaleja olen hankkinut ollessani vielä osa babylonia ja silti puuttuu melko läjä tavaraa, mutta kaikki järjestyy aikanaan. Takan paikka on valmis takkaa varten, joka tulee viimeiseen tippaan. Yöt on jo jumalattoman kylmiä ja mökki jäähtyy yön aikana melko nopeasti ilman lämmitystä. Takka löytyi torista ja babylonin paperiakin on vielä jäljellä sen verran, että sen saan hankittua.

Loppuhankinnoilla taitaakin olla pieni kiire, jos Amerikan elävät eivät saa sopuaan aikaan ja koko babylon kaatuu. Tämä ei pelota minua, kenties jopa toivon sitä, koska ainoastaan siten pääsemme eteen päin uutta kohti. Tietysti tässä herää kysymys kenen puolelle valtion väkivaltakoneisto asettuu. Tavallisen ihmisen suojelijaksi vai babylonin vartiaksi. Tämä jää nähtäväksi.

Ensi viikon hankintojen jälkeen luovun todennäköisesti myös autosta, koska sen pitäminen aiheuttaa sidoksen babylonin kanssa ja maksaa babylonin paperia.

Palaan asiaan ensi viikolla jopa kuvin, jotta selviää missä eläkeläinen aikaansa viettää. Tämän hetken olosuhteet ovat uskomattoman hienot verrattuna toissa vuoden talveen, jonka vietin asuntovaunussa ja jopa viime vuoden olosuhteisiin. Viime talvena mökissä oli valmiina vain yksi huone. EU-direktiivien mukainen 2×3 selli, jossa kokkasin, söin, nukuin ja tein kaiken muun elämää ylläpitävän toiminnan.

Hämis